Φαντάζομαι με κλειστό κουτί οι παραπάνω μετρήσεις...
ρε συ Τάσο τα ίδια υλικά έχουμε....
του ζού το πακέτο πήρες?
Κι είναι κι όμορφο!
(Έχω ένα κάτι με τις ψύκτρες,μου αρέσουν! )
για τους πυκνωτές λέω...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
πάντως βλέπω είσοδο έξοδο δεν ακολουθησες την προδιαγραφή.
Στα καλώδια...
Και πες του Τάσου να κάνει μετρήσεις με κλειστό κουτί γιατί εμένα δεν με ακούει...![]()
...με ταιριασμένα ημιαγωγά!
Ο καθένας με τον πόνο του...![]()
Αρχικά έριξα πολύ την R3x – έβαλα 6.2ΚΩ και 33Ω την R6x (κάπου το γραφεί το manual)
Ήταν λάθος – πολύ χαμηλά με βία έφτανα τα 32V rail και δεν ανέβαινα στα 35V
Ξανά 22Ω την R6x και 6.8Κ αντί 6.2K την R3x, ακόμα ήμουν χαμηλά
Τελικά με R3x 8.2ΚΩ τα πάντα ήρθαν υπέροχα και ρύθμισα αρχικά στα 35V railφαινόταν να έχω εύρος ρύθμισης 32V-37V
Vin ~47 (με 1Ω RD/Link)
Κατεβάζοντας το rail περίπου στα 32.5V
Ήρθαν και τα 3.6V μεταξύ TP1-TP2
Σταθερότητα φαίνεται να υπάρχει στο όλο κύκλωμα, μετά από 30+ λεπτά οι διαφορές μεταξύ και των καναλιών είναι της τάξης .00x Volt δλδ. κάτι τις χιλίοις και στα όρια του εξοπλισμού μέτρησής μου. Σταθερά στα 3.601V
Θα ήθελα να ελέγξω αρά τεχνικά το τί γίνεται με την καμπύλη RIAA και γενικά με την απόκριση του.
Συνφορουμήτης παλιότερα μου είχε δανείσει τα δισκάκια clearaudio, για να ρυθμίζω κεφαλές κ.ο.κ. Αλλά σκεπτόμουν ότι καλύτερα θα είναι με μια γεννήτρια συχνοτήτων να γίνει ο έλεγχος frequency response, thd etc. Δεν είμαι και σίγουρος για test signals σε mV επίπεδο – δεν έχω δοκιμάσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν.
Τι θα προτείνατε για έλεγχο? Για τα βασικά? Έχει κανείς συνφορουμίτης δοκιμάσει να μετρήσει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.