Το νήμα της τάξης Δ

Στην Βιέννη λοιπόν έπαιζαν με D . Aγνωστού καταγωγής αλλά εμφανών στοιχείων . 600w /8Ω 136snr θυμάμαι . Η επιλογή πάραυτα είναι του πελάτη . Επικοινώνησε λοιπόν με την εταιρεία να δεις τι θα σου προτείνει για ενισχυτικά 😉

Εγώ διαβάζω ότι στη Βιέννη φέτος στο δωμάτιο της Magico έπαιζαν τα S7 με ενισχυτικά της Pilium (πιο τάξη ΑΒ δεν γίνεται..) και φυσικά με τα γνωστά κλασικά κροσόβερ τους.

Έπαιζαν και άλλα Magico κάπου αλλού;

Τα μόνα Magico που είναι ενεργά (μόνο στο κροσάρισμα μεταξύ του 15" και του 11", και αυτό για πρακτικούς λόγους) είναι τα Μ9, το σχετικό crossover είναι κατασκευής Magico και είναι εντελώς αναλογικό. Ενισχυτές δεν κατασκευάζει η Magico.

• Like
Reactions: Θρησκος
ΟΚ..... καποιοι κατασκευαστες αναισθητων ηχειων χρησιμοποιουν - ενσωματωνουν για ευνοητους λογους
ενισχυτες ταξης Δ και καποιοι αλλοι τιμολογουν υπερογκα ποσα σε σχεση με το κοστος κατασκευης.
Πως απο αυτο εξαγεται λογικα οτι ολοι ανεξαρτητως προτιμησεων πρεπει να ψωνιζουμε απο Ali express.
Και το Ali πιστεύεις οτι ειναι φτηνό ;

Θα βρεις κ κάποια φτηνά σίγουρα αλλα αν κοιτάξεις σε σοβαρό προϊόν βάση χαρακτηριστικών που οι ίδιοι κινέζοι αναφέρουν δεν τα λες φτηνά . Προ 3ετιας πάντως είχα αγοράσει κλώνο του γνωστού b&w κ γνωστοί hi end αδες δεν κατάλαβαν ότι μιλάγαμε για κλώνο 😂😂😂

Μ' αρέσει αυτό το σχόλιο... Και να πω εδώ ξανά ότι το νήμα αφορά την τεχνολογία, δεν είναι μανιφέστο να πάμε ν' αλλάξουμε όλοι ενισχυτές :)
Κι εγώ με λάμπες και πικάπ ακούω, αλλά έχω την περιέργεια για το πώς ακούγονται κι άλλοι συνδυασμοί ενισχυτών/ηχείων... Μέρος του χόμπι είναι!
Και γω εχω την περιεργεια , και οποτε εχω ευκαιρια ακουω σε φιλους διάφορα. Σαφως και ειναι ενδιαφερον (y)

• Like
Reactions: Nasos86
Εγώ διαβάζω ότι στη Βιέννη φέτος στο δωμάτιο της Magico έπαιζαν τα S7 με ενισχυτικά της Pilium (πιο τάξη ΑΒ δεν γίνεται..) και φυσικά με τα γνωστά κλασικά κροσόβερ τους.

Έπαιζαν και άλλα Magico κάπου αλλού;

Τα μόνα Magico που είναι ενεργά (μόνο στο κροσάρισμα μεταξύ του 15" και του 11", και αυτό για πρακτικούς λόγους) είναι τα Μ9, το σχετικό crossover είναι κατασκευής Magico και είναι εντελώς αναλογικό. Ενισχυτές δεν κατασκευάζει η Magico.
Ανέφερα ότι είναι ενεργά ως προς τα χαμηλά μόνο μεσαία ψηλές έχουν παθητικό . Pilium που φαινόνται κ στο βίντεο παίζουν μεσαία υψηλά , κανείς δεν ανέφερε ότι φτιάχνει ενισχυτές ή magico.

Ψιλά γράμματα τώρα με τα magicο για τα YG του 1,5 εκατομμύριου κ τα mbl των 5Μ ούτε κουβέντα που φοράνε τάξη Δ όμως …

Το καλύτερο ή το χειρότερο ποιος το κρίνει κ ως τι;
Μιλας με τον "εφευρετη" της φρασης , ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟ..................... αν σε βοηθαει αυτο ;)
Παω να φαω κατι διοτι πεινασα :p

• Like
  • Haha
Reactions: PetVoul and vlad66
Ανέφερα ότι είναι ενεργά ως προς τα χαμηλά μόνο μεσαία ψηλές έχουν παθητικό . Pilium που φαινόνται κ στο βίντεο παίζουν μεσαία υψηλά , κανείς δεν ανέφερε ότι φτιάχνει ενισχυτές ή magico.

Ψιλά γράμματα τώρα με τα magicο για τα YG του 1,5 εκατομμύριου κ τα mbl των 5Μ ούτε κουβέντα που φοράνε τάξη Δ όμως …

Τώρα σε έχασα.. άκουσες ή δεν άκουσες φέτος στη Βιέννη Magico ηχεία με class D ενισχυτή;

• Like
Μιλας με τον "εφευρετη" της φρασης , ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟ..................... αν σε βοηθαει αυτο ;)
Μαζί σου 100%

Είναι κ θέμα αντικειμενικότητας όμως ..
Π.χ ενα Ferrari δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν είναι εντυπωσιακό αμάξι . Ανεξαρτήτως γούστου 😉

Τώρα σε έχασα.. άκουσες ή δεν άκουσες φέτος στη Βιέννη Magico ηχεία με class D ενισχυτή;
Τα χαμηλά έπαιζαν με D πίσω με τα κουτάκια του κρος . Μπροστά ήταν στημένα τα ενισχυτικά που αν ακολουθούσες την καλωδίωση ήταν μεσαία υψηλά κ ήταν όντως Pilium

Όπως υπαρχει κ Wilson με D’agostino αλλά στο main room είδαμε gryphon 😂😂😂
Εδώ "είδες" ολοκληρο Pilium για D! Στην ισχύ όμως έπεσες μέσα.
Δοκίμασε να κλίνεις την λέξη άψογα(τα 80€ που έδωσες για τον ενισχυτη)στον υπερθετικό βαθμό σε συνδυασμό με τον Class D που έχεις τώρα.
Τελικά,τα Magico είναι η δεν είναι ημιενεργα με Class D;

Δοκίμασε να κλίνεις την λέξη άψογα(τα 80€ που έδωσες για τον ενισχυτη)στον υπερθετικό βαθμό σε συνδυασμό με τον Class D που έχεις τώρα.
Πάλι δεν κατάλαβες αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι φανατικός ψηφοφόρος του Κούλη ✌🏻

Από προσωπικές συζητήσεις που έχω κάνει
με επαγγελματίες και μη , όλοι συμφωνούν
ότι σε ενισχυτές D ταιριάζουν τα dsp με ενεργά cross και μάλιστα μου είπαν για τον
Lab Gruppen D 10:4L που κάνει τετοια δουλειά χωρίς εξωτερικο dsp αφού ρυθμιστεί με λαπτοτ..
Δεν είναι φτηνος αλλά ούτε απλησίαστος..
Για οικιακή χρήση δεν ξέρω, αλλά ούτε και αφορίζω τα επαγγελματικά..

Μαζί σου 100%

Είναι κ θέμα αντικειμενικότητας όμως ..
Π.χ ενα Ferrari δεν μπορεί κανείς να πει ότι δεν είναι εντυπωσιακό αμάξι . Ανεξαρτήτως γούστου 😉

"Μία" Ferrari όχι "ένα" Ferrari...

Κάποια αυτοκίνητα είναι πάντα "θηλυκά" ;)

"Ειδες" και τα S7 για M9;

Από προσωπικές συζητήσεις που έχω κάνει
με επαγγελματίες και μη , όλοι συμφωνούν
ότι σε ενισχυτές D ταιριάζουν τα dsp με ενεργά cross και μάλιστα μου είπαν για τον
Lab Gruppen D 10:4L που κάνει τετοια δουλειά χωρίς εξωτερικο dsp αφού ρυθμιστεί με λαπτοτ..
Δεν είναι φτηνος αλλά ούτε απλησίαστος..
Για οικιακή χρήση δεν ξέρω, αλλά ούτε και αφορίζω τα επαγγελματικά..
Εχει μια γνωστή έκθεση στην Αθήνα προς ασπροπυργο μεριά . Πήγαινε κ άκουσε κάτι savoy eggleston που έχει με τα ενισχυτικά που έχει εκεί νομίζω αν θυμάμαι krell έχει κ πάρε μαζί σου κ ένα ζευγάρι mono purifi κ ξανακουσε τα κ πες μου εντυπώσεις …

Πάλι δεν κατάλαβες αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι φανατικός ψηφοφόρος του Κούλη ✌🏻
Εγώ αρχίζω να πιστεύω πως δεν προσεξες καλά τις φωτογραφίες της Εκθεσης γιατί από παρουσία...
Εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος πως ούτε Μ9 υπάρχει ούτε Class D.

Τα χαμηλά έπαιζαν με D πίσω με τα κουτάκια του κρος . Μπροστά ήταν στημένα τα ενισχυτικά που αν ακολουθούσες την καλωδίωση ήταν μεσαία υψηλά κ ήταν όντως Pilium

Σίγουρα άκουσες αυτό το σύστημα;

20260606_122523.jpg

Έχω πολλούς φίλους που πήγαν φέτος στη Βιέννη και είδαν / άκουσαν το συγκεκριμένο σύστημα, και ξέρω και προσωπικά τους ανθρώπους της Pilium, και κανείς τους δεν συμφωνεί μαζί σου.

Επίσης τα S7 έχουν εσωτερικά κροσόβερ, δεν υπάρχουν "κουτάκια".

• Like