Το νήμα της τάξης Δ

Η πλάκα είναι ότι οι επώνυμες εταιρίες που λέτε χρησιμοποιούν το module που χρησιμοποιούμε εμείς στις ιδιοκατασκευές μας...
Το θέμα είναι ότι οι κλασσικοί παλιοί Hiendades "ψωνίζουν" και "ακούν" με το μάτι και το ποσό τιμής...
Και ξαφνικά σκάει ένα σπιρτόκουτο που δεν γεμίζει το μάτι γιατί δεν είναι "ειν", δεν έχει "Prestige" και ακούγοντας το αρχίζουν και ξερό καταπίνουν, δεν μπορούν να το δεχτούν...
Γιατι απλά δεν ξέρουν τι κρύβεται κάτω από το "κάπο"...😁

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ στο θέμα της ενίσχυσης που δεν έχει νόημα να ασχολείται κάποιος με την τάξη ΑΒ, (εκτός από ελάχιστες πανάκριβες μονάδες) που είναι για λίγους εκλεκτούς...
Και εκεί παίζει τεράστιο λόγο το σχέδιο της υλοποίησης (μιλάω για την ΑΒ)..

Η σωστή τάξη Α είναι άλλη ιστορία αλλά τώρα δεν συμφέρει οικονομικά..
Επισης εχει μεγαλες απολειες..

Και οι λάμπες είναι καλές αν είναι σωστά σχεδιασμένες, αλλά για μια σωστή υλοποίηση θες πολύ χρήμα, πάρα πολύ...

Γενικά πρέπει να προχωράμε μπροστά στο Audio, τα χρόνια περνάνε, εξελίσσονται τα πράγματα, δεν χρειάζεται να την ψάχνουμε και πολύ..

2 μέλη του Avclub αγόρασαν κάποια μηχανήματα (αναφέρομαι για τα παιδιά με τον Eversolo και τους Fosi) και έμειναν ευχαριστημένοι με αυτό που άκουσαν με την Καλημέρα...
Εκει είναι η ουσία.. Καλός ήχος, χωρίς να δώσεις πολλά λεφτά..
Οποτε, να ξεκινησουμε να πουλαμε δηλαδη.

Οποτε, να ξεκινησουμε να πουλαμε δηλαδη.
Γιατί; Όταν σου αρέσει αυτό που ακούς εμένα γιατί να με πειράζει; Ούτε προέτρεψα ποτέ κάποιον για κάτι τέτοιο..

Δυστυχώς για την τσέπη μας,τα θεωρητικά ίδια watts των Δ και ΑΒ δεν είναι ουσιαστικά τα ίδια.Τα πρώτα είναι φτενουλια όπως λένε στο χωριό μου.
Τα βαττ είναι πάντοτε βαττ , εφ' όσον τα μηχανήματα μετριούνται κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Έτσι λέει η Φυσική. Για την Παταφυσική δεν γνωριζω.

• Like
Reactions: Busoni
Τα βαττ είναι πάντοτε βαττ , εφ' όσον τα μηχανήματα μετριούνται κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Έτσι λέει η Φυσική. Για την Παταφυσική δεν γνωριζω.
Ήμουν σαφής.Χρησιμοποιησα την λεξη φτενουλια(ελλειψη σώματος και δυναμικών)ώστε να δηλώσω πως τα watts δεν είναι ουσιαστικα ίδια.
Εχω εδώ και τους δύο τελικους.Εχουν την ίδια ισχύ όμως ο τάξης Δ είναι φτενουλης έναντι του ΑΒ.
Μάλλον τα βιβλία της Φυσικής έχουν γραφτεί πριν την εμφάνιση της τάξης Δ.

Γιατί; Όταν σου αρέσει αυτό που ακούς εμένα γιατί να με πειράζει; Ούτε προέτρεψα ποτέ κάποιον για κάτι τέτοιο..
Γιατι πρεπει να ανεβουμε στο αρμα της εξελιξης, δεν γινεται να υπαρχει κοσμογονια με νεες τεχνολογιες και μεις
να πεταμε χαρταετο.
Εφοσον, η ταξη Δ ειναι φτηνη, εχει γκαζια και ειναι και καλυτερη απο τις αλλες αρχαιολιθικες ταξεις
οφειλουμε να ενταχθουμε και μεις οι δεινοσαυροι.
Τι παει να πει μου αρεσει, οχι, η επιστημη μιλησε.

Γιατι πρεπει να ανεβουμε στο αρμα της εξελιξης, δεν γινεται να υπαρχει κοσμογονια με νεες τεχνολογιες και μεις
να πεταμε χαρταετο.
Εφοσον, η ταξη Δ ειναι φτηνη, εχει γκαζια και ειναι και καλυτερη απο τις αλλες αρχαιολιθικες ταξεις
Λάκη,τι να το κάνεις το γκάζι αν δεν στρίβει και δεν φρενάρει;
Το αποτέλεσμα θα είναι ν' "αγοράσεις" οικόπεδο.Φθηνο μεν αλλά όχι προνομιακό.

Ήμουν σαφής.Χρησιμοποιησα την λεξη φτενουλια(ελλειψη σώματος και δυναμικών)ώστε να δηλώσω πως τα watts δεν είναι ουσιαστικά ίδια.
Εχω εδώ και τους δύο τελικούς.Έχουν την ίδια ισχύ όμως ο τάξης Δ είναι φτενούλης έναντι του ΑΒ.
Μάλον τα βιβλία της Φυσικής έχουν γραφτεί πριν την εμφάνιση της τάξης Δ.
Έλληψη σώματος και δυναμικών;
Τόσο κακός είναι ο Primare τελικά;
Τι module φοράει; Το πιο σημαντικό όμως αφού είναι τόσο φτενούλης( επειδή είναι classD) τότε γιατί τον επέλεξες και τον αγόρασες;
Δεν άκουγες καλά τότε που τον ψωνισες;

Λάκη,τι να το κάνεις το γκάζι αν δεν στρίβει και δεν φρενάρει;
Το αποτέλεσμα θα είναι ν' "αγοράσεις" οικόπεδο.Φθηνο μεν αλλά όχι προνομιακό.
Τα λόγια σου δείχνουν ότι δεν έχεις ακούσει ποτέ σοβαρό τελικό classD...

να πεταμε χαρταετο.
Καμία επιστήμη δεν θα σε χειραγωγήσει πως και με το μηχανήματα θα ακούμε μουσική..
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του..😉

Έλληψη σώματος και δυναμικών;
Τόσο κακός είναι ο Primare τελικά;
Τι module φοράει; Το πιο σημαντικό όμως αφού είναι τόσο φτενούλης( επειδή είναι classD) τότε γιατί τον επέλεξες και τον αγόρασες;
Δεν άκουγες καλά τότε που τον ψωνισες;
Δεν είναι κακός.Απλως,το καλύτερο είναι εχθρός του καλού και είναι το νέο μέτρο σύγκρισης ως το επόμενο.
Βεβαίως,το καλύτερο ήταν τρεις φορές ακριβότερο από το καλο όταν και οι δύο ενισχυτές ήταν καινούριοι.
Η Primare ισχυρίζεται πως τα modules είναι δικά της όμως η πιάτσα βοα πως ειναι B&O.

Καμία επιστήμη δεν θα σε χειραγωγήσει πως και με το μηχανήματα θα ακούμε μουσική..
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του..😉
Δυστυχως υπαρχει χειραγωγηση, σε εναν τελειο κοσμο μπορει να μην υπηρχε αλλα, δεν υπαρχει ουτε αυτος.

Τα λόγια σου δείχνουν ότι δεν έχεις ακούσει ποτέ σοβαρό τελικό classD...
Αυτό δεν έχει καμμία αξία αν δεν υπάρχει δίπλα του ένας σοβαρός τελικός τάξης ΑΒ για την συγκριση.Εκει ξεχωρίζει η ηρα από το σιτάρι.
Γι αυτό σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα όμως απάντηση δεν πήρα.

Δεν είναι κακός.Απλως,το καλύτερο είναι εχθρός του καλού και είναι το νέο μέτρο σύγκρισης ως το επόμενο.
Βεβαίως,το καλύτερο ήταν τρεις φορές ακριβότερο από το καλο όταν και οι δύο ενισχυτές ήταν καινούριοι.
Η Primare ισχυρίζεται πως τα modules είναι δικά της όμως η πιάτσα βοα πως ειναι B&O.
Τα modules της Primare είναι βασισμένα σε ICE με δικές τους παρεμβάσεις. Αρα συνεργασία ICE-Primare.
Με ποιόν πρό έπαιξε ο Primare;

Δεν είναι κακός.Απλώς,το καλύτερο είναι εχθρός του καλού και είναι το νέο μέτρο σύγκρισης ως το επόμενο.
Βεβαίως,το καλύτερο ήταν τρεις φορές ακριβέστερο από το καλό όταν και οι δύο ενισχυτές ήταν καινούριοι.
Η Primare ισχυρίζεται πως τα modules είναι δικά της όμως η πιάτσα βοα πως είναι B&O.
Εάν φοράει ICE μέσα ο Primare είναι λογικό να έχεις αυτή την γνώμη, Δεκτον...

Τα modules της Primare είναι βασισμένα σε ICE με δικές τους παρεμβάσεις. Αρα συνεργασία ICE-Primare.
Με ποιόν πρό έπαιξε ο Primare;
Με τον υπάρχοντα ATC.
Έπαιξε και με τον προενισχυτη του Eversolo dac-z10 για σύντομο χρονικό διάστημα όμως τότε δεν ειχα πάρει ακόμη τον τελικό της ATC.

Αυτό δεν έχει καμμία αξία αν δεν υπάρχει δίπλα του ένας σοβαρός τελικός τάξης ΑΒ για την συγκριση.Εκει ξεχωρίζει η ηρα από το σιτάρι.
Γι αυτό σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα όμως απάντηση δεν πήρα.
Ότι απαντήσεις και να σου έδινα, αν δεν τους άκουγες μαζί δεν γίνεται να αποκτάς γνώμη, ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανένας..