Το νήμα της τάξης Δ

Είχα συναντηθεί μια φορά πριν πολλά χρόνια με τον Θανάση, όπως είναι καλά!
Οταν ήταν στο Ν. Ηράκλειο λογικά συναντηθήκατε, τώρα έχει φύγει από εκει...
Είναι μια χαρά, άριστος γνώστης των πραγμάτων και πραγματικά έχει ένα πολύ αξιόλογο "ψαγμένο" σύστημα που σπάνια συναντάς... (Full DIY) σε όλους τους τομείς..
Εγω κόλλησα την λοξα με τους class D από τον Θανάση, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε ενισχυτές με τοπολογία AB, απλά δεν τους ακούμε γιατί οι class D που έχουμε φτιάξει παιζουν καλύτερα..😁Ποτέ δεν ήμουν υπέρ "κολλημένος" με μια συγκεκριμένη τοπολογία ενισχυτών, όλα μου αρέσουν, όλα έχουν αξία ανάλογα με το τι θες να φτιάξεις σε κάθε σύστημα.
Όμως πραγματικά αν έχουμε ανοιχτό μυαλό μπορούμε να βγάλουμε πολύ ήχο με τα σύγχρονα Module...

Οπως υπαρχουν μερικοι χάιενταδες που ειναι προϊόντα ημιμαθειας , ετσι υπαρχουν και μερικοι ημιμαθεις "υμνιστες" της ταξης D και πολεμιοι αλλων τοπολογιων , ενω δεν ξερουν καλα καλα πως λειτουργουν οι class D και , δεν ξερουν γιατι π.χ οι Ν core ειναι καλυτεροι απο πολλους αλλους class D ενισχυτες . Δεν ειμαι εναντια στην class D βεβαια σαν τεχνολογια , ισα ισα καλο ειναι να υπαρχουν πολλες τοπολογιες και ειδη , ωστε να μην υπαρχει μονοπωλιο και μας κανουν οτι θελουν οι κατασκευαστες των αλλων τοπολογιων .
Έγραψα ότι οι δογματισμοί είναι προϊόντα ημιμάθειας... Οι χαϊεντάδες είναι άνθρωποι όπως όλοι μας.

Για το πώς λειτουργεί η class-D, κάποιοι από 'μας ξέρουμε πολύ περισσότερα απ' όσο μάλλον πιστεύεις.

Όσο για τους ύμνους, πού τους είδες; Το νήμα ξεκίνησε για να συζητήσουμε τις εξελίξεις και τα θέματα της class-D, και δυστυχώς έχουμε αντιπολίτευση
απ' όσους πιστεύουν σε watt ΑΒ, watt λυχνίας, watt κι-εγω-δεν-ξέρω-τι...

Ανεπιθύμητος δεν είναι κανείς...Κουβέντα (προσπαθούμε να) κάνουμε! :D

Έγραψα ότι οι δογματισμοί είναι προϊόντα ημιμάθειας... Οι χαϊεντάδες είναι άνθρωποι όπως όλοι μας.

Για το πώς λειτουργεί η class-D, κάποιοι από 'μας ξέρουμε πολύ περισσότερα απ' όσο μάλλον πιστεύεις.

Όσο για τους ύμνους, πού τους είδες; Το νήμα ξεκίνησε για να συζητήσουμε τις εξελίξεις και τα θέματα της class-D, και δυστυχώς έχουμε αντιπολίτευση
απ' όσους πιστεύουν σε watt ΑΒ, watt λυχνίας, watt κι-εγω-δεν-ξέρω-τι...

Ανεπιθύμητος δεν είναι κανείς...Κουβέντα (προσπαθούμε να) κάνουμε! :D
Και εγω για τους δογματισμους εγραψα , ηταν γενικα τα σχολια μου, για "οποιους" το κανουν αυτο .