Αν τύχει να είναι η κανονική τιμή αυτή... άντε και στα δικά τους...Σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω αλλά όχι επιβαιβεωμενες η συνδρομή θα είναι 40-45 Ευρώ
Σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω αλλά όχι επιβαιβεωμενες η συνδρομή θα είναι 40-45 Ευρώ
Εγω εχω μια απορια...Συνεπώς μη συγκρίνουμε τιμές με Βουλγαρία και Ρουμανία όπου ο βασικός μισθός είναι πολύ χαμηλότερος από τον δικό μας. Είναι απολύτως λογικό οι τιμές εδώ να είναι υψηλότερες - φυσικά όχι στο σημείο που τις έχει η nova γιατί μετά πάμε στο άλλο άκρο να είμαστε ακριβότεροι από πακέτα που απευθύνονται σε σαφώς πλουσιότερους καταναλωτές.
Εγω εχω μια απορια...
Γιατι για μας θα πρεπει να ισχυει κατι τετοιο μονο οταν ειναι να πληρωσουμε παραπανω απο αλλες χωρες και οταν πρεπει να πληρωσουμε λιγοτερο να μην εχει κανεις απαντηση;
Και εμεις εχουμε εισοδημα πολυ χαμηλοτερο των Αγγλων (Γερμανων, Ολλανδων κλπ) αλλα για το full πακετο του sky πληρώνω λιγοτερα απο τον δικο μας παροχεα!!
Και να ηταν μονο τα δορυφορικά...
Θα μου πειτε αυτα ειναι γνωστα, αλλα το χειροτερο ειναι οτι τα εχουμε συνηθησει και δεν προκαλουν πλεον ούτε εντυπωση...
Η οικονομική δυνατότητα των καταχρεωμένων ελληνικών νοικοκυριών είναι για κλάματα, αλλά από που προκύπτει ότι το β' αποτελεί κριτήριο για τον καθορισμό της τιμής των τηλεοπτικών δικαιωμάτων?Τα τηλεοπτικά δικαιώματα που πληρώνει ένας πάροχος είναι σε άμεση εξάρτηση με α. τον αριθμό των πιθανών πελατών στους οποίους απευθύνεται και κυρίως β. με την οικονομική δυνατότητα αυτών των πελατών.
Η οικονομική δυνατότητα των καταχρεωμένων ελληνικών νοικοκυριών είναι για κλάματα, αλλά από που προκύπτει ότι το β' αποτελεί κριτήριο για τον καθορισμό της τιμής των τηλεοπτικών δικαιωμάτων?
Μπορούμε να δούμε ότι προκύπτει κάτι τέτοιο σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως παράδειγμα από τις τιμές που έχει στη Ρουμανία η Dolce, η οποία ανήκει επίσης στον ΟΤΕ. Ειδική προσφορά, 6 μήνες δωρεάν σε συμβόλαιο 29 μηνών για το πακέτο με τα 59 κανάλια και οι υπόλοιποι 23 με 5.83 (μαζί με ΦΠΑ), αν κατάλαβα καλά τα ρουμάνικα βέβαια!
http://www.romtelecom.ro/personal/tv/oferte-speciale/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.