σαν να μου φαινεται λιγο καλυτερο σημερα το fringe. ποιο ωραιοι υποτιτλοι, αν και στην αρχη τους ειχε για κανα 5λεπτο στη μεση της οθονης...
Οι παλιές σειρές και οι ταινίες του STAR, παίζουν έτσι, γιατί αλλιώς θα κοβόντουσαν οι υπότιτλοι.τωρα τους δειχνει κοντοχοντρους η ειναι ιδεα μου?
Ναι, επειδή αυτή τη στιγμή το 99% των ταινιών/σειρών που έχει το Star στην κατοχή του, είναι σε 4:3.
Σε BETA SP. Δεν παίζει όμως ρόλο, καθώς μπορούσαν να τα είχαν και σε 16:9.Σε βιντεοκασετες εχουν τις σειρες και τις ταινιες?
Οι απλές 16:9 τηλεοράσεις μας μπορούν να εμφανίσουν ένα 4:3 σήμα βάζοντας μαύρες μπάρες δεξιά και αριστερά (νομίζω pillarbox λέγεται). Γιατί δεν μπορούν οι σταθμοί να κάνουν το ίδιο;
Aυτό που πρέπει να κάνει το σταρ είναι να πάρει τις ταινίες σε φορμά 16:9 και θα τελειώσει εκεί το θέμα.Ποιος ο λόγος να γυρίσει το σήμα σε 16:9 αν δείχνει το 60% του προγράμματος pillarboxed? Οι κάτοχοι plasma δεν θα το εκτιμήσουν καθόλου, δεν μπορείς να κάνεις το pillarboxed να γεμίσει όλη την οθόνη.
Το Star έπρεπε να κάνει αυτό που κάνει και η ΕΡΤ: μικτό σήμα, ανάλογα με το υλικό που παίζει (με το κατάλληλο WSS ,εννοείται).
δεν μπορείς να κάνεις το pillarboxed να γεμίσει όλη την οθόνη.
:a0210:Το Star έπρεπε να κάνει αυτό που κάνει και η ΕΡΤ: μικτό σήμα, ανάλογα με το υλικό που παίζει (με το κατάλληλο WSS ,εννοείται).
ΜΕ τι ρύθμιση?
Aspect -> Πλήρες 4:3
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.