Στο σημερινό HiTech (ξέρω ότι πολλοί δεν το πάτε - όπως και εγώ άλλωστε) πέρα από ένα ενδιαφέρον BD για αεροπλανοφόρα, έχει παρουσιάση την 52αρα ZF και τα σχόλια είναι πάνω από θετικά !!!!
Διάβασα κι εγώ το hitech και αν είναι αλήθεια αυτά που γράφει για την 52άρα ZF, πρόκειται για τηλεόραση φαινόμενο.
Η πρωτοποριακή τεχνολογία που χρησιμοποιεί, με δυνατότητα ελέγχου του backlight, την κατατάσσει ανάμεσα στις καλύτερες τηλεοράσεις LCD με καταπληκτικό μαύρο που συναντάμε μόνο στις καλύτερες πλάσμα (έτσι γράφει) άριστη ευκρίνεια και άριστη κίνηση.
Εύχομαι να είναι έτσι.
Εγώ να δείς.......!Διάβασα κι εγώ το hitech και αν είναι αλήθεια αυτά που γράφει για την 52άρα ZF, πρόκειται για τηλεόραση φαινόμενο.
Η πρωτοποριακή τεχνολογία που χρησιμοποιεί, με δυνατότητα ελέγχου του backlight, την κατατάσσει ανάμεσα στις καλύτερες τηλεοράσεις LCD με καταπληκτικό μαύρο που συναντάμε μόνο στις καλύτερες πλάσμα (έτσι γράφει) άριστη ευκρίνεια και άριστη κίνηση.
Εύχομαι να είναι έτσι.
Τι διαφορά έχει αλήθεια η 52ZF355 απο την 52Z3030;
Καλύτερο πανελ η ZF, (ιδιο με αυτό των Χ3500 και F86) πιο λεπτό προφίλ και μικροτερες διαστασεις , πιο καινουργιο μοντελο, και ισως και καποιες αλλες διαφορες που μου ξεφευγουν αυτή τη στιγμή...![]()
:ADFAD2:Τελικά είναι καλή αυτή η toshiba. Αντίθεση πόσο? Αν και είμαι κολλημένος με την 46X3500 αλλά λόγω κόστους? Καταλαβένεται να δώ και αυτήν. Γιατί η SAMSUNG λόγω κίνησης... την απορρίπτω μια και τον περισσότερο καιρό τον περνώ με sd σήμα. αν και έχει την μεγαλύτερη αντίθεση από όλες η samsung η toshiba είναι καλύτερη?:ears::ears:
+1!Aπο οτι φαίνεται είναι οντως πολύ καλή...ακόμα και το SONYTech έγραψε τα καλύτερα λόγια :music-smiley-005::music-smiley-005:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.