Toshiba ZF355 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Α, αναφορικά με το sport+ μου είπε με pm o lesarros ότι έχει το ίδιο θέμα ...για δείτε και οι υπόλοιποι τι γίνεται να οργανωθούμε καλύτερα!

Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Σχετικά με την SD εικόνα, χθές παρακολουθούσα τον Ολυμπιακό στο Σκάϊ και η εικόνα ήταν εξαιρετική και όσων αφορά τα χρώματα και την κίνηση, παρά τις έντονες αντιθέσεις τα έντονα χρώματα στο υπόβαθρο τα skin tones που είνα τα πιό δύσκολα σε απόδοση ήταν σχδόν επιπέδου crt.

Σχετικά με την βάση και η δικά μου ήταν συναρμολογημένη (46") και παραδώθηκε με μηδέν ώρες στον μετρητή της. Προφανώς στις 40" θέλουν μοντάρισμα οι βάσεις ενώ στις 46" είναι έτοιμες.

Last edited:
Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

.... τι στο καλό κάνουν οι της Sony ακόμα δεν έχω καταλάβει!!![/quote]

Απο όσα μου έχουν εξηγήσει τεχνικοί της SONY, ο επεξεργαστής εικόνας Bravia Engine Pro στις Χ3500, είναι υπεύθυνος για την ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση του αναλογικού σήματος!

Έχω την 46Χ2000, 46Χ3500 και μπορώ να πω ότι σε κανάλια όπως το star, skai, antenna, alpha, κολλάω την μούρη μου στην τηλεόραση και φαίνεται ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ!

Στο MEGA το χάνει τελείως όμως, τεχνουργήματα, rough εικόνα με πολλά edges και γενικά χάλια σήμα που δεν βελτιώνεται με τίποτα.

Στο σημερινό HiTech (ξέρω ότι πολλοί δεν το πάτε - όπως και εγώ άλλωστε) πέρα από ένα ενδιαφέρον BD για αεροπλανοφόρα, έχει παρουσιάση την 52αρα ZF και τα σχόλια είναι πάνω από θετικά !!!!

Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Στο σημερινό HiTech (ξέρω ότι πολλοί δεν το πάτε - όπως και εγώ άλλωστε) πέρα από ένα ενδιαφέρον BD για αεροπλανοφόρα, έχει παρουσιάση την 52αρα ZF και τα σχόλια είναι πάνω από θετικά !!!!

Δεν το πάμε απο τότε που......την είδε HD απο μόνο του!
Και αν λέει καλά λόγια για την...συγκεκριμένη εταιρεία, ίσως ειναι επειδή έχει....τύψεις!!!!

Last edited:

Διάβασα κι εγώ το hitech και αν είναι αλήθεια αυτά που γράφει για την 52άρα ZF, πρόκειται για τηλεόραση φαινόμενο.
Η πρωτοποριακή τεχνολογία που χρησιμοποιεί, με δυνατότητα ελέγχου του backlight, την κατατάσσει ανάμεσα στις καλύτερες τηλεοράσεις LCD με καταπληκτικό μαύρο που συναντάμε μόνο στις καλύτερες πλάσμα (έτσι γράφει) άριστη ευκρίνεια και άριστη κίνηση.
Εύχομαι να είναι έτσι.

Μήπως τα διαβάσαν από εμάς? :D

Προσοχή και οι τοίχοι έχουν :ears: , άσε που έχει γεμίσει ο τόπος με :beatnik2:.

Re: Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

σοστα τα λεει!... :ADFADF1:

Διάβασα κι εγώ το hitech και αν είναι αλήθεια αυτά που γράφει για την 52άρα ZF, πρόκειται για τηλεόραση φαινόμενο.
Η πρωτοποριακή τεχνολογία που χρησιμοποιεί, με δυνατότητα ελέγχου του backlight, την κατατάσσει ανάμεσα στις καλύτερες τηλεοράσεις LCD με καταπληκτικό μαύρο που συναντάμε μόνο στις καλύτερες πλάσμα (έτσι γράφει) άριστη ευκρίνεια και άριστη κίνηση.
Εύχομαι να είναι έτσι.

Εύχομαι να είναι έτσι.
Εγώ να δείς.......!

Τι διαφορά έχει αλήθεια η 52ZF355 απο την 52Z3030;

Τι διαφορά έχει αλήθεια η 52ZF355 απο την 52Z3030;

Καλύτερο πανελ η ZF, (ιδιο με αυτό των Χ3500 και F86) πιο λεπτό προφίλ και μικροτερες διαστασεις , πιο καινουργιο μοντελο, και ισως και καποιες αλλες διαφορες που μου ξεφευγουν αυτή τη στιγμή...-bye-

Είχα την εντύπωση πως η 52 είναι η μοναδική της σειράς Z3030 που φοράει S-PVA panel, το ίδιο με τις XF και ZF. Αν αυτό ισχύει δεν έχουν καμία διαφορά, εκτός φυσικά απο την τιμή.

Καλύτερο πανελ η ZF, (ιδιο με αυτό των Χ3500 και F86) πιο λεπτό προφίλ και μικροτερες διαστασεις , πιο καινουργιο μοντελο, και ισως και καποιες αλλες διαφορες που μου ξεφευγουν αυτή τη στιγμή...-bye-

Στις 52'' έχουν το ίδιο S-PVA πάνελ (Toshiba.de) , αλλά σε κάποια review της 52Ζ3030 διαβάζω για μέτριο μαύρο (Trusted Reviews) και 100Hz που δημιουργούν προβλήματα.

Πολλές φορές οι κατασκευαστές για να σπρώξουν τα κορυφαία τους μοντέλα αφήνουν ηθελημένα τα πιο χαμηλά στην γκάμα με κάποιες ελλείψεις (συνήθως στην επεξεργασία). Ίσως κάτι παρόμοιο να συμβαίνει και με την Ζ3030 εκτός κι αν τα ίδια προβλήματα υπάρχουν και στην ZF.

:ADFAD2:Τελικά είναι καλή αυτή η toshiba. Αντίθεση πόσο? Αν και είμαι κολλημένος με την 46X3500 αλλά λόγω κόστους? Καταλαβένεται να δώ και αυτήν. Γιατί η SAMSUNG λόγω κίνησης... την απορρίπτω μια και τον περισσότερο καιρό τον περνώ με sd σήμα. αν και έχει την μεγαλύτερη αντίθεση από όλες η samsung η toshiba είναι καλύτερη?:ears::ears:

:ADFAD2:Τελικά είναι καλή αυτή η toshiba. Αντίθεση πόσο? Αν και είμαι κολλημένος με την 46X3500 αλλά λόγω κόστους? Καταλαβένεται να δώ και αυτήν. Γιατί η SAMSUNG λόγω κίνησης... την απορρίπτω μια και τον περισσότερο καιρό τον περνώ με sd σήμα. αν και έχει την μεγαλύτερη αντίθεση από όλες η samsung η toshiba είναι καλύτερη?:ears::ears:

Aπο οτι φαίνεται είναι οντως πολύ καλή...ακόμα και το SONYTech έγραψε τα καλύτερα λόγια :music-smiley-005::music-smiley-005:

Τι είναι αυτό το sonytech παιδιά? Ενημερώστε και μας τους καινούργιους!:blush:
Και εγώ τη ZF σαν εναλλακτική της Χ3500 τη βλέπω αλλά χωρίς έστω ένα αναλυτικό review διστάζω...:chinscratch:

Παιδια έχει κρατήσει κανείς της αρχικές ρύθμισης του service menu ?...