Toshiba ZF355

Re: Απάντηση: Re: Toshiba ZF355

ουτε για τα μπαζα δεν θα ειναι,για κανενα μουσειο τις κοβω για να τις θυμομαστε.:BDGBGDB55:

Παλι μονος στο σπιτι εμεινες ? και αρχισες τις τρελιτσες ? :BDGBGDB55:

Ετσι όπως το πάω βέβαια μέχρι να αποφασίσω τι τηλεόραση θα πάρω θα έχουν περάσει τα 2-3 χρόνια.
Εντάξει ρε παιδιά δεν είπα οτι κακώς έχουν πάρει κάποιοι καλές LCD. Ολα είναι θέμα χρήσης, απλώς για την δική μου περίπτωση μάλλον καταλήγω σε μια μικρή plasma.
(άλλο αν τελευταία στιγμή αγοράσω την 40X3500)

Ετσι όπως το πάω βέβαια μέχρι να αποφασίσω τι τηλεόραση θα πάρω θα έχουν περάσει τα 2-3 χρόνια.
Εντάξει ρε παιδιά δεν είπα οτι κακώς έχουν πάρει κάποιοι καλές LCD. Ολα είναι θέμα χρήσης, απλώς για την δική μου περίπτωση μάλλον καταλήγω σε μια μικρή plasma.

Μη λες τετοια γιατι θα με κανεις να πιστεψω οτι το avatar σου , δεν ειναι παρα ............... η φωτογραφια σου :flipout::flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Toshiba ZF355

Παλι μονος στο σπιτι εμεινες ? και αρχισες τις τρελιτσες ? :BDGBGDB55:

την D3000 θα την βαλουμε εκει στα πιθαρια της Κνωσου κοντα,μην μου στεναχωριεσαι.

Attachments

• ΓŽΒΊΓŽΒ½Γβ€°ΓΖ’ΓΖ’ΓŽΒΏΓβ€š.jpg
    ΓŽΒΊΓŽΒ½Γβ€°ΓΖ’ΓΖ’ΓŽΒΏΓβ€š.jpg
    17.7 KB · Views: 3
Απο σεβασμο στον Pano θα σταματησω πριν κανουμε το νημα (vasdaria εκφραση ) ............
aporia.thumbnail.jpg

Απάντηση: Re: Toshiba ZF355

οποια και να παρεις θα την βαλουμε σε δυο-τρια χρονια εδω
:flipout::flipout:
δεν εχεις παραπονο

Attachments

• knosos15.jpg
    knosos15.jpg
    20.4 KB · Views: 12
Απάντηση: Re: Toshiba ZF355

Απο σεβασμο στον Pano θα σταματησω πριν κανουμε το νημα (vasdaria εκφραση ) ............
aporia.thumbnail.jpg

Σε ευχαριστώ φίλε μου -bye-

ΥΓ: Η κοπέλα ξαδέρφη σου είναι?? Μάσαλαα!!! :grinning-smiley-043 :BDGBGDB55:

Παιδιά, καλή η πλάκα (ζωή να έχετε και να είστε πάντα έτσι, πραγματικά σας χαίρομαι :a0210:) αλλά μετά τη μεγάλη παρένθεση που κάναμε θα σας παρακαλούσα να επιστρέψουμε στο θέμα μας. :grinning-smiley-043

pandos tin skeftome ke ego poli sovara aftin tin tv, tin plasma tin spilofovame,
exoun ke i gonis mou mia pioneer pou ixan pari prin kapia xronia ke kathe fora pou tin vlepo san "svizmeni" mou fenete ... poli ligi fotinotita..

exoun ke i gonis mou mia pioneer pou ixan pari prin kapia xronia ke kathe fora pou tin vlepo san "svizmeni" mou fenete ... poli ligi fotinotita..

Δες και τώρα μια pioneer δίπλα σε οτιδήποτε και θα αλλάξεις γνώμη.

ida mia 50 inchs sta Fnac, alla mou ekane endiposi pos evlepa sinexomena spasimata, den ixe omali roi, stin kinisi eno ipotithete epeze blueray...

Το περίεργο με τις ZF (και ο λόγος που δεν βρίσκουμε reviews) είναι ότι στην Αγγλία παρουσιάστηκαν σήμερα για πρώτη φορά και τις αναμένουν στα καταστήματα τον Απρίλιο :huh2:

Last edited:
Εγω ειμαι μεταξυ της 46XF355DG και της 46ZF355DG απλα δεν ειμαι σιγουρος εαν αξιζει να δωσω τα 700 ευρω παραπανω γιαυτα που προσφερει, η ZF με τα 100Hz με δεδομενο οτι εμφανισιακα ιδιες.

Εκτός από τα 100Hz υπάρχει και το ερώτημα πως χειρίζονται οι XF τα 24p. Για τις ZF ξέρουμε πως κάνουν 5:5 pulldown και τα προβάλλουν στα 120Hz, για τις XF υποψιάζομαι πως θα γίνεται μετατροπή στα 60Hz οπότε θα υπάρχει κάποιο judder (το πόσο αισθητό θα είναι είναι ένα καλό ερώτημα).

Και αλλού έγραφε ο dimicatch ότι η ZF έχουνε υποδεέστερο πάνελ σε σχέση με την XF παρόλο που είναι πιο ακριβές. Υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο? Γιατι εδω μιλαμε για 700 ευρω παραπανω και μιλαμε για αμεση αγορα.. Η χρηση της τηλεορασης θα ειναι 40% θεαση SD/HD καναλιων απο δορυφορικο δεκτη, 15% Xbox 360, και 45% θεαση ταινιων HD 720p και 1080p.

Ναι αυτό είναι αλήθεια Γιώργο ηXF έχει πρόβλημα με το 24p

Το εχεις διαβασει στο AVForums?

Αν τα 24p δεν γινονται μετατροπη στα 48/72/96/120 hz (πολλαπλασια του 24 δηλαδη) και γινονται στα 60 Hz τοτε οντως θα υπαρχει motion judder.