Toshiba ZF355

Και αλλού έγραφε ο dimicatch ότι η ZF έχουνε υποδεέστερο πάνελ σε σχέση με την XF παρόλο που είναι πιο ακριβές.

Μπερδεύτηκες με το μπάχαλο των Toshiba και εσύ :D

Λοιπόν η σειρά XF355 έχει στα θετικά το S-PVA πάνελ, αλλά δεν έχει 100Hz, η σειρά Ζ3030 έχει 100Hz αλλά δεν έχει S-PVA πάνελ (μέχρι και τις 47"), ενώ η σειρά ZF355 έχει και 100Hz και S-PVA πάνελ.

and the million dollar question is : αξιζει τα 700 παραπανω η οχι?

Γιατι εδω δεν μιλαμε για 200-300 ευρω η για αλλη διασταση οθονης. Εδω μιλαμε για 2 τηλεορασης οι οποιες και οι 2 εχουνε παρει πολυ καλες κριτικες αλλα εχουνε μια τοσο σημαντικη διαφορα στην τιμη για ουσιαστικα τα 100Hz , ενα xvYCC Broad Colour Space και το περιβοητο 24 fps with 5:5 pull down που δεν ξερουμε σιγουρα εαν κανει την δουλεια σωστα..

Μπερδεύτηκες με το μπάχαλο των Toshiba και εσύ :D

Λοιπόν η σειρά XF355 έχει στα θετικά το S-PVA πάνελ, αλλά δεν έχει 100Hz, η σειρά Ζ3030 έχει 100Hz αλλά δεν έχει S-PVA πάνελ (μέχρι και τις 47"), ενώ η σειρά ZF355 έχει και 100Hz και S-PVA πάνελ.

Άρα η 52Z3030DG είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή στην γκάμα της Τοσιμπα για value for money? Έχει δηλαδή και SPVA και 100Hz, σωστά; Και τιμή κανόνι στα 2.600. Ή μήπως όχι;

and the million dollar question is : αξιζει τα 700 παραπανω η οχι?

Γιατι εδω δεν μιλαμε για 200-300 ευρω η για αλλη διασταση οθονης. Εδω μιλαμε για 2 τηλεορασης οι οποιες και οι 2 εχουνε παρει πολυ καλες κριτικες αλλα εχουνε μια τοσο σημαντικη διαφορα στην τιμη για ουσιαστικα τα 100Hz , ενα xvYCC Broad Colour Space και το περιβοητο 24 fps with 5:5 pull down που δεν ξερουμε σιγουρα εαν κανει την δουλεια σωστα..

Μόνο τα μάτια σου θα το κρίνουνε αυτό (και η τσέπη σου :D).

Άρα η 52Z3030DG είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή στην γκάμα της Τοσιμπα για value for money? Έχει δηλαδή και SPVA και 100Hz, σωστά; Και τιμή κανόνι στα 2.600. Ή μήπως όχι;

Προσωπικά δεν πιστεύω πως υπάρχει value for money 52άρα LCD :D Πέρσι τέτοια εποχή μπορούσαμε να μιλάμε για value LCD στις 40'', φέτος στις 46'' και λογικά σε κάνα χρόνο θα έχουμε και value 52άρες. Στο συγκεκριμένο ερώτημα η Toshiba κοστολογεί 200-250 το πιο λεπτεπίλεπτο design της ZF, αν το design δεν σε απασχολεί δεν πιστεύω πως υπάρχουν άλλες διαφορές.

hmmm... den nomizo pos tha vgaloume akri, sto avforums diavasa pos ne men to panel tis zf355 ine kalitero sta mavra, alla ine pio argo ... :damnyou:

Καλως τα τα παιδια...........
Αν και δεν θελω να σε απογοητευσω .......... αυτα γινοντε πραγματοποιησημα κατα καλοκαιρι μερια και later ,οπου ολοι βγαζουν τα νεα μοντελα και σε συναρτηση με τον ηλιο που καιει .......τον πισινο μας που μας τρωει ........ ενδινουμε σε κολασμενες αγορες ...........μακρυα απο τα βλεματα του εταιρου ημισυ.:afro:

Καλως τα τα παιδια...........
Αν και δεν θελω να σε απογοητευσω .......... αυτα γινοντε πραγματοποιησημα κατα καλοκαιρι μερια και later ,οπου ολοι βγαζουν τα νεα μοντελα και σε συναρτηση με τον ηλιο που καιει .......τον πισινο μας που μας τρωει ........ ενδινουμε σε κολασμενες αγορες ...........μακρυα απο τα βλεματα του εταιρου ημισυ.:afro:

:flipout:

Απάντηση: Re: Toshiba ZF355

Den nomizo oti tha exoun provlima ama to powerbuy ine gia tin 46 ke tin 52..
ego pandos ime gia tin 52 :drummer:

Φίλε raffaello, θα σε παρακαλέσω, όσο δύσκολο μπορεί να είναι για εσένα, να γράφεις στα ελληνικά, γιατί αφενός είναι κουραστικά τα greeklish κι αφετέρου είναι μέσα στους κανονισμούς του φόρουμ. Επίσης, μπορείς να κατεβάσεις από εδώ ένα plugin για τον firefox που σου κάνει check στην ορθογραφία στα ελληνικά.
-bye-

Re: Απάντηση: Toshiba ZF355

Αμα είναι για την 46ZF355 το σκέφτομαι σοβαρά να συμμετάσχω κι εγώ:chinscratch:

Εαν η διαφορά ειναι όντως αυτή που έχει το megamarket μεταξύ 46XF355DG (1,910.37 ) και 46ZF355DG (2,175.07 ), δλδ 265 μάλλον είμαι και εγώ μέσα για πιθανό Powerbuy της 46XF355DG με τα 100Hz.

βεβαία δεν ξέρω καθόλου πώς γίνετε, μπορεί καποιος που ξέρη να μας δωσει τα φώτα του?..

ας το κανονίσουμε τότε...

Δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει τίποτα καλύτερο με λιγότερο από 10 τεμάχια αλλά όχι πως ξέρω και σίγουρα γιατί δεν έχω συμμετάσχει και ποτέ ξανά σε powerbuy..

Θα τους πάρω αύριο ενα τηλέφωνο από περιέργεια να δω τι θα μου πούνε και θα ποσταρω εδώ

καληνύχτα

Θα σας παρακαλέσω να μείνουμε στο θέμα μας, που αφορά την Toshiba ZF355. Για οτιδήποτε άλλο, μπορείτε πιστεύω να ανοίξετε νέο θέμα -bye-