Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Τι λες ρε Νικο. Τους εχουμε ταραξει στην ψυχραιμια και δεν ξερουν τι να κανουν...
Στρατηγικη κινηση λεμε.

Oι πρακτικες δεν ειναι παρα η εκφραση των βλεψεων οταν τα πραγματα γινονται εφικτα.
Δημογραφια, οικονομια, μελετη και εργασια σε τομεις τεχνολογιας και αμυνας, συμμαχιες ιδιαιτερα προνομιακες με τους φιλους και αδελφους τους, ελξη επενδυτικων κεφαλαιων και βιομηχανικης αναπτυξης, διοχετευση μουσουλμανικων μαζων στους αντιπαλους τους...

Μεθοδικα πραματα. Με συστημα προγραμμα οργανοδιαγραμμα με οπτικη το 2003. Και που εχει αρχισει με τον μοντερνισμο του κρατους των Νεοτουρκων.

Φυσικα και θα διαφωνω μαζι σου που εχεις βρει την ευκολη λυση και απαντηση σε ολα. Η ο καπιταλισμος θα ειναι, η η χουντα. Και ολα ωραια και καλα.
Εγω βλεπω οτι εσυ διαφωνεις σε οτι δεν παει με το ρευμα σου. Και το παραδειγμα της διωξης των Ελληνων στην Πολη, και οι βοβαρδισμοι στην Κυπρο το 63 δε σου κανουν για το αφηγημα...λοιπον ζαπινγκ. Και κανουμε παζλ απο "καθηγητες".

Φυσικα και διαφωνω και ειναι διαφωνια ουσιας.
Για τις πρακτικες σου απαντησα απο την περιοδο των Σελτζουκων Τουρκων εχουν οι Τουρκοι βλεψεις,αυτο θα γραψει η ιστορια? η το ποτε εδρασαν και πως(στην περιπτωση μας συντεταγμενα παιρνωντας την ευθυνη)?
Καταρχην με παρερμηνευεις για να μου πεις τι?η για να δειξεις στους αλλους τι?
Ειπα για την βομβα προβοκατσια που εστι ηταν στημενο δεν αμφισβητησα κατι,και την πρωτη διχοτομηση εσωτερικη υποθεση σε παρενθεση,εννοωντας οτι μεν στηθηκε απο τους Τουρκους αλλα το κανανε σαν κατι που δεν φταινε αυτοι ,δηλαδη δεν πηραν την ευθυνη των πραξεων τους στα μουλοχτα κα αραια τα κανανε αυτα,και ολα αυτα γιατι κραταει 'χαμηλο" προφιλ η Τουρκια μετα τον β παγκοσμιο...
Λοιπον μετα τον Αττιλα οι Τουρκοι ξετσουτσουνιαζουν και τα κανουν ολα ευθεως και σε ανοιχτη αντιθεση με διεθνης θεσμους,παιρνοντας την ευθυνη των πραξεων τους για ποιο λογο? γιατι ειδαν οτι η Ελλαδα και οι Διεθνης κοινοτητα δεν εχουν την δυναμικη να τους ανακοψουν και μαλιστα κερδιζουν εδαφη φθηνα...

Δηλαδη ζορζ για να καταλαβω υπαρχει οργανογραμμα απο την εποχη του Κεμαλ, της εξωτερικης πολιτικης της χωρας?
Ουτε στα πλειμομπιλ αυτα,φυσικα ειναι παζλ οι καθηγητες εαν εχεις για εικονισμα αλχημιστες η τσαρλατανους-προφητες...

Εγω τεσπα τα φερνω στα μετρα μου η εσυ που δικαζεις βλεψεις για να μου την πεις?
και γω εχω βλεψεις για την Μπελουτσι,αλλα η ιστορια θα το γραψει οταν πεσει πανω μου κατα λαθος την ωρα που τρωω μπουγατσα στον Λ.Πυργο και της κανω καμακι...
Και ορισμενοι Αλβανοι εχουν βλεψεις για μεγαλη Αλβανια και ορισμενοι Ελληνες για μεγαλη Ελλαδα και εαν βρεθει η ευκαιρια θα το προσπαθησουν ε και,με αυτα θα ασχολειται η ιστορια?

Παλι οτι ναναι λες και πηδας απ τον γαϊδαρο στον κοκορα για να βγει το δικο σου και παλι θα μιλαμε για σταυορφοριες.

Οι Σελτζουκοι μια χαρα πρακτικες ειχαν. Οχι μονο βλεψεις. Και οι Οθωμανοί και ολοι οσοι τους ακολουθησαν. Με μια μικρη περιοδο λουφας λογω παγκοσμιων.
Φυσικα και υπαρχει οργανόγραμμα για επανακτηση Αιγαιου και Θρακης και την αποδειξη στη εδωσα.

Η παγιοτητα αυτης της καταστασης και η συνειδητοποιηση της ειναι το μονο πραγμα που θα μας κανει να παρουμε συνεχη μετρα, και να δημιουργησουμε Εθνικη στρατηγικη, αλλα και σαν Εθνος να δρασουμε διαφορετικα, και οχι να το ριχνουμε στις "φιλιες των λαων" αρκει να φυγει ο Ερντογαν αλλα και παλι... και να μη φυγει "ολα αυτα ειναι εσωτερικης καταναλωσης".

Πραγμα που καποιοι καποιας ιδεολογιας θελουν να μας κανουν να πιστευουμε.

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

και γω εχω βλεψεις για την Μπελουτσι,αλλα η ιστορια θα το γραψει οταν πεσει πανω μου κατα λαθος την ωρα που τρωω μπουγατσα στον Λ.Πυργο και της κανω καμακι...

Απ' τον Λευκοπύργο περνώ συχνά.... πρέπει να αρχίσω να τρώω και συχνότερα μπουγάτσα :p

Δυομιση ώρες γράφηκε για τη Μπελούτσι και ακόμη δεν φάνηκε ο Μάνος.... περίεργο -bye-

Και ορισμενοι Αλβανοι εχουν βλεψεις για μεγαλη Αλβανια και ορισμενοι Ελληνες για μεγαλη Ελλαδα και εαν βρεθει η ευκαιρια θα το προσπαθησουν ε και,με αυτα θα ασχολειται η ιστορια?

Δεν εχει καμια σχεση ουτε οι βλεψεις Ελληνων για μεγαλη Ελλαδα ουτε οι βλεψεις Αλβανων για μεγαλη Αλβανια(παρολο που το δευτερο ειναι πιθανον να συμβει αλλα οχι απο εθνικο σχεδιασμο) με τις βλεψεις και στρατηγικους σχεδιασμους των Τουρκων και για την Θρακη και για τα νησια του ανατολικου Αιγαιου.

Οποιος δεν μπορει να τα διακρινει αυτα και τα βαζει στον ιδιο παρονομαστη ειναι τουλαχιστον ανιστορητος και ιδεοληπτικος πιθανον.

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Το κακό με τους Έλληνες δεν είναι οτι πάσχουν από το σύνδρομο της χελώνας και του λαγού, αλλά οτι μονίμως είναι ο λαγός.
Η Αλβανία, όπως την ξέρουμε σήμερα, δεν υπήρχε πριν το 1913.
Τους τελευταίους μήνες μιλάνε ευθαρσώς για ανταλλαγή εδαφών με την Σερβία, στα Σκόπια τίποτα δεν κινείται χωρίς την συγκατάθεση τους και στην Βόρειο Ήπειρο έχει σχεδόν εξαφανιστεί η Ελληνική μειονότητα, μια από τις ελάχιστες επίσημα αναγνωρισμένες μειονότητες και πρόσφατα ακύρωσαν τις συμφωνίες για την οριοθέτηση των θαλλασίων συνόρων. Συν το ότι ο «καλός» μας ΥΠ.ΕΞ. διεξήγαγε μυστικές επαφές.

Μην τα παίρνετε όλα ως «με αυτούς θα ασχολούμαστε τώρα».
Όσο κοιμάται ο λαγός η χελώνα γράφει ιστορία...

Έλα βρε και ανησυχήσαμε.... πρώτον μην έπαθες τίποτα... δεύτερον μήπως όντως έκοβε βόλτες η Μόνικα στη Νέα Παραλία και είχες πάει να τη βρεις :flipout:

Εμ, τι να σας κανω :nounder: ... μου κλειδωσατε το νημα το καλο :rolleyes: ... τς τς τς τς ... τι ψυχη θα παραδωσετε ? :smash:

Ειχα ετοιμο φωτογραφικο υλικο :flute: ... αχνιστο, σπαρταριστο !

Για το καλό σου το κάναμε Μάνο.

Και για το καλό μας (να χαιρόμαστε την παρουσία σου εδώ).

Εμ, τι να σας κανω :nounder: ... μου κλειδωσατε το νημα το καλο :rolleyes: ... τς τς τς τς ... τι ψυχη θα παραδωσετε ? :smash:

Αφού το νήμα από Μπελούτσι είχε γίνει οδος Σαπφούς ....

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Ε καλά, τη συγκεκριμένη μπορείς και επίσημα πλέον να την ποστάρεις στο άλλο νήμα, αυτό με τους 386 και τους spectrum!

Oι δικοί μου επέστρεψαν από την Κωνσταντινούπολη, από εμένα δίνω το οκ για δυναμικές απαντήσεις στους Τούρκους, εν τω μεταξύ δύο φωτογραφίες στην Αγία Σοφία, από την Sony της γυναίκας μου μια από τις ελάχιστες μη επισοβατισμένες βυζαντινές τοιχογραφίες:
uvIOUJj.jpg

39WqFIu.jpg

Παλι οτι ναναι λες και πηδας απ τον γαϊδαρο στον κοκορα για να βγει το δικο σου και παλι θα μιλαμε για σταυορφοριες.

Οι Σελτζουκοι μια χαρα πρακτικες ειχαν. Οχι μονο βλεψεις. Και οι Οθωμανοί και ολοι οσοι τους ακολουθησαν. Με μια μικρη περιοδο λουφας λογω παγκοσμιων.
Φυσικα και υπαρχει οργανόγραμμα για επανακτηση Αιγαιου και Θρακης και την αποδειξη στη εδωσα.

Η παγιοτητα αυτης της καταστασης και η συνειδητοποιηση της ειναι το μονο πραγμα που θα μας κανει να παρουμε συνεχη μετρα, και να δημιουργησουμε Εθνικη στρατηγικη, αλλα και σαν Εθνος να δρασουμε διαφορετικα, και οχι να το ριχνουμε στις "φιλιες των λαων" αρκει να φυγει ο Ερντογαν αλλα και παλι... και να μη φυγει "ολα αυτα ειναι εσωτερικης καταναλωσης".

Πραγμα που καποιοι καποιας ιδεολογιας θελουν να μας κανουν να πιστευουμε.

Σχεδον ειπες οτι λεω γω αλλα μαλλον δεν το καταλαβες,
αναφερα τους Σελτζουκους σαν αρχη της επεκτατικης ιστοριας των Τουρκων οτι απο τοτε ειχαν βλεψεις
προφανως εκαναν και πραξεις, αφου οπως γραφω πιο πριν κερδισαν τους βυζαντινους,δηλαδη πως γεγεν τουτο αμα εννοω χωρις πραξη οεο?
απλως προσπαθεις να βρεις λαθος και στο κομμα και την τελεια...για να μου την πεις χωρις να καταλαβαινεις καν τι λεω..
α και κατι αλλο γιατι μου φορτωνεις τα πραγματα που κανεις εσυ
εγω εγραψα την αποψη μου αρχικα για το ποτε η Τουρκια αρχιζει οργανωμενα,ανοιχτα και αμφισβητωντας τους γυρω της
μετα εσυ για να μου την πεις , το φερεις στα μετρα σου λες κατι για αστειοτητες και επιχειρηματα τυπου οργανογραμμα,ο ορκος που φταιχτηκε τοτε και ιστοριες για αγριους,
προφανως οι Τουρκοι θελουν να ξαναγινουν αυτοκρατορια,το θεμα ειναι ποτε και ποιος τους εδωσε την ευκαιρια αγαπητε,μονος λες οτι θελουν τσαμπουκα,
Ε μετα τον Αττιλα αφησαν τα μουλοχτα τυπου ,βομβα στο σπιτι Κεμαλ γιατι ειδαν οτι Ελληνες και ευρωπαιοι δεν ειναι και πολυ μαχιμοι, γιατι και η Αγγλια ενιψε τας χειρας της στην Κυπρο..ο ΟΗΕ απλως του ειπε αφηστε τους προσφυγες να γυρισουν σπιτια τους και τετοια χαδια,
ειδαν χαλαροτης και μετα αρχισαν ανοιχτα καθαρα και ξαστερα την πολιτικη της επιθεσης και της διεκδικισης..
Αμα σε τρωει επειδη ηταν η χουντα η ο Καραμανλης δεν φταιω εγω...ας προσεχουν οι "πατριωτες"..

δικοί μου επέστρεψαν από την Κωνσταντινούπολη, από εμένα δίνω το οκ για δυναμικές απαντήσεις στους Τούρκους, εν τω μεταξύ δύο φωτογραφίες στην Αγία Σοφία, από την Sony της γυναίκας μου μια από τις ελάχιστες μη επισοβατισμένες βυζαντινές τοιχογραφίες:
uvIOUJj.jpg

39WqFIu.jpg
:flipout:

Status
Not open for further replies.