Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,706
Τι λες ρε Νικο. Τους εχουμε ταραξει στην ψυχραιμια και δεν ξερουν τι να κανουν...
Στρατηγικη κινηση λεμε.
Στρατηγικη κινηση λεμε.
Για τις πρακτικες σου απαντησα απο την περιοδο των Σελτζουκων Τουρκων εχουν οι Τουρκοι βλεψεις,αυτο θα γραψει η ιστορια? η το ποτε εδρασαν και πως(στην περιπτωση μας συντεταγμενα παιρνωντας την ευθυνη)?Oι πρακτικες δεν ειναι παρα η εκφραση των βλεψεων οταν τα πραγματα γινονται εφικτα.
Δημογραφια, οικονομια, μελετη και εργασια σε τομεις τεχνολογιας και αμυνας, συμμαχιες ιδιαιτερα προνομιακες με τους φιλους και αδελφους τους, ελξη επενδυτικων κεφαλαιων και βιομηχανικης αναπτυξης, διοχετευση μουσουλμανικων μαζων στους αντιπαλους τους...
Μεθοδικα πραματα. Με συστημα προγραμμα οργανοδιαγραμμα με οπτικη το 2003. Και που εχει αρχισει με τον μοντερνισμο του κρατους των Νεοτουρκων.
Φυσικα και θα διαφωνω μαζι σου που εχεις βρει την ευκολη λυση και απαντηση σε ολα. Η ο καπιταλισμος θα ειναι, η η χουντα. Και ολα ωραια και καλα.
Εγω βλεπω οτι εσυ διαφωνεις σε οτι δεν παει με το ρευμα σου. Και το παραδειγμα της διωξης των Ελληνων στην Πολη, και οι βοβαρδισμοι στην Κυπρο το 63 δε σου κανουν για το αφηγημα...λοιπον ζαπινγκ. Και κανουμε παζλ απο "καθηγητες".
Φυσικα και διαφωνω και ειναι διαφωνια ουσιας.
και γω εχω βλεψεις για την Μπελουτσι,αλλα η ιστορια θα το γραψει οταν πεσει πανω μου κατα λαθος την ωρα που τρωω μπουγατσα στον Λ.Πυργο και της κανω καμακι...
Και ορισμενοι Αλβανοι εχουν βλεψεις για μεγαλη Αλβανια και ορισμενοι Ελληνες για μεγαλη Ελλαδα και εαν βρεθει η ευκαιρια θα το προσπαθησουν ε και,με αυτα θα ασχολειται η ιστορια?
Και ορισμενοι Αλβανοι εχουν βλεψεις για μεγαλη Αλβανια και ορισμενοι Ελληνες για μεγαλη Ελλαδα και εαν βρεθει η ευκαιρια θα το προσπαθησουν ε και,με αυτα θα ασχολειται η ιστορια?
Mήπως πήγε να την βρει?
Πως με νιωθουν τα παιδακια μουroud: .... ετσι ετσι, με καταλαβαινουν
![]()
Εμ, τι να σας κανω :nounder: ... μου κλειδωσατε το νημα το καλο... τς τς τς τς ... τι ψυχη θα παραδωσετε ? :smash:
Ειχα ετοιμο φωτογραφικο υλικο :flute: ... αχνιστο, σπαρταριστο !
Εμ, τι να σας κανω :nounder: ... μου κλειδωσατε το νημα το καλο... τς τς τς τς ... τι ψυχη θα παραδωσετε ? :smash:
Ειχα ετοιμο φωτογραφικο υλικο :flute: ... αχνιστο, σπαρταριστο !
Ε καλά, τη συγκεκριμένη μπορείς και επίσημα πλέον να την ποστάρεις στο άλλο νήμα, αυτό με τους 386 και τους spectrum!
Παλι οτι ναναι λες και πηδας απ τον γαϊδαρο στον κοκορα για να βγει το δικο σου και παλι θα μιλαμε για σταυορφοριες.
Οι Σελτζουκοι μια χαρα πρακτικες ειχαν. Οχι μονο βλεψεις. Και οι Οθωμανοί και ολοι οσοι τους ακολουθησαν. Με μια μικρη περιοδο λουφας λογω παγκοσμιων.
Φυσικα και υπαρχει οργανόγραμμα για επανακτηση Αιγαιου και Θρακης και την αποδειξη στη εδωσα.
Η παγιοτητα αυτης της καταστασης και η συνειδητοποιηση της ειναι το μονο πραγμα που θα μας κανει να παρουμε συνεχη μετρα, και να δημιουργησουμε Εθνικη στρατηγικη, αλλα και σαν Εθνος να δρασουμε διαφορετικα, και οχι να το ριχνουμε στις "φιλιες των λαων" αρκει να φυγει ο Ερντογαν αλλα και παλι... και να μη φυγει "ολα αυτα ειναι εσωτερικης καταναλωσης".
Πραγμα που καποιοι καποιας ιδεολογιας θελουν να μας κανουν να πιστευουμε.
Oι δικοί μου επέστρεψαν από την Κωνσταντινούπολη, από εμένα δίνω το οκ για δυναμικές απαντήσεις στους Τούρκους, εν τω μεταξύ δύο φωτογραφίες στην Αγία Σοφία, από την Sony της γυναίκας μου μια από τις ελάχιστες μη επισοβατισμένες βυζαντινές τοιχογραφίες:
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.