Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
ΜcZab, εαν δεν θεωρεις καθολου οτι το προξενειο στη Θρακη αποσκοπει τελικα στην ιδρυση αυτονομου κρατιδιου με τις ευλογιες της τουρκιας, δεν μπορω να σε πεισω. Δεν αντεχει επισης συγκριση η προπαγανδα του τουρκικου προξενειου με αυτου της Πολης. Δεν μπορουμε φυσικα να ελεχξουμε την τουρκικη προπαγανδα κλεινοντας το προξενειο -κατι που δεν εχω προτεινει ποτε. Οι τουρκοι δεν παιζονται στην προπαγανδα. Υμνουν στα σχολικα βιβλια σαν θεο τον Αττατουρκ και μας χαρακτηριζουν αχαριστους επειδη επαναστατησαμε. Για να αναφερουμε κατι ελαχιστο απο την σχολικη προπαγανδα και μονο. Το θεμα ειναι τεραστιο στη Θρακη. Θα ηθελα να ανοιξω νημα για να ακουσω και αλλες τεκμηριωμενες και αποψεις για το τι γινεται εκει σημερα. Δεν ζω εκει και οι πληροφοριες μου ερχονται απο φιλους ταξιδιωτες και 'φασιστικες' πηγες, και τουρκικες και Ελληνικες αφου αυτες μονο ασχολουνται με το θεμα.

Φυσικά και δεν πιστεύω στο ότι υπάρχει σχέδιο ίδρυσης αυτόνομου κρατιδίου, όπως δεν πιστεύω γενικά στα φαντάσματα και στους φανταστικούς εχθρούς που στόχο έχουν να με αποσπούν από τους υπαρκτούς εντός συνόρων.
Δεύτερον ακόμα και αν ήταν έτσι όπως λες, το προξενείο η Τουρκία δεν θα το είχε καμμία ανάγκη. Και η Γιουγκοσλαβία έγινε χίλια κομμάτια, και ακόμα σφάζονται για το Μαυροβούνιο και δεν υπήρχε κανένα προξενείο.
Τρίτον, εγώ δεν αμφισβήτησα το ότι υπάρχει τουρκική προπαγάνδα, αλλά το ότι φορέας της είναι το προξενείο και μόνο ή κυρίως.

Εγώ σε ρώτησα συγκεκριμένα αν γνωρίζεις ότι σύμφωνα με τη συνθήκη της Λωζάνης είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε προξενείο στη Θράκη και εσύ μου απαντάς για τα σχολικά βιβλία της Τουρκίας και άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
Εν ολίγοις Χιώτη αν δεν μπορούμε να κουμαντάρουμε τα του οίκου μας και από τη μια πόρτα μπαίνουν Γερμανοί για να μας κυβερνήσουν, από την άλλη Ισραηλινοί που μας βουτάνε το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο και εμείς ακόμα ασχολούμαστε με τον "κίνδυνο εξ ανατολών" καλά να πάθουμε.
Όταν θα δούμε καμμιά σημαία με το σήμα του ΔΝΤ να κυματίζει στην Ακρόπολη να δω πόσο χρήσιμα θα είναι τα ΟΥΚ και οι κάθε λογής βλαμμένοι που ελπίζουν στον μαρμαρωμένο βασιλιά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Μονο που ποσοι Ελληνες ειναι στην Σμυρνη και στην υπολοιπη Τουρκια πλην της Πολης ?

εμ γι'αυτο καποιοι φωναζουν οτι ειναι βλακεια της Ελλαδας που διατηρει το προξενειο της Θρακης,με αντισταθμισμα αυτο της Σμυρνης.

Ο ίδιος ο Ερντογάν έθεσε το θέμα περι μειονότητας και μάλιστα το 2009 στον πρόεδρο των ΗΠΑ. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Οσο για τους πολιτικούς μας όντως κοιμούνται τόσο για τα εσωτερικά όσο και για τα εξωτερικά θέματα.....

Φυσικά και δεν πιστεύω στο ότι υπάρχει σχέδιο ίδρυσης αυτόνομου κρατιδίου, όπως δεν πιστεύω γενικά στα φαντάσματα και στους φανταστικούς εχθρούς που στόχο έχουν να με αποσπούν από τους υπαρκτούς εντός συνόρων.
Δεύτερον ακόμα και αν ήταν έτσι όπως λες, το προξενείο η Τουρκία δεν θα το είχε καμμία ανάγκη. Και η Γιουγκοσλαβία έγινε χίλια κομμάτια, και ακόμα σφάζονται για το Μαυροβούνιο και δεν υπήρχε κανένα προξενείο.
Τρίτον, εγώ δεν αμφισβήτησα το ότι υπάρχει τουρκική προπαγάνδα, αλλά το ότι φορέας της είναι το προξενείο και μόνο ή κυρίως.

Εγώ σε ρώτησα συγκεκριμένα αν γνωρίζεις ότι σύμφωνα με τη συνθήκη της Λωζάνης είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμε προξενείο στη Θράκη και εσύ μου απαντάς για τα σχολικά βιβλία της Τουρκίας και άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
Εν ολίγοις Χιώτη αν δεν μπορούμε να κουμαντάρουμε τα του οίκου μας και από τη μια πόρτα μπαίνουν Γερμανοί για να μας κυβερνήσουν, από την άλλη Ισραηλινοί που μας βουτάνε το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο και εμείς ακόμα ασχολούμαστε με τον "κίνδυνο εξ ανατολών" καλά να πάθουμε.
Όταν θα δούμε καμμιά σημαία με το σήμα του ΔΝΤ να κυματίζει στην Ακρόπολη να δω πόσο χρήσιμα θα είναι τα ΟΥΚ και οι κάθε λογής βλαμμένοι που ελπίζουν στον μαρμαρωμένο βασιλιά...

Φυσικα και ειμαστε υποχρεωμενοι να διατηρουμε προξενειο στη Θρακη. Τωρα αν αποδειχθει οτι δρα ανθελληνικα...
Για το ρολο του, υπαρχει νημα και μπορουμε να τα συζητησουμε εκει, χωρις υπερβολες, ΟΥΚ και μαρμαρωμενους βασιλιαδες που δεν εχουν καμμια σχεση με το προξενειο και τις αγαθες του προθεσεις..

Το οτι αμφισβητω τις προθεσεις και το ρολο του προξενειου δεν σημαινει οτι βλεπω μαρμαρωμενους βασιλιαδες και κοκκινες μηλιες.

Ισραηλινή πρόταση για βάσεις προς την Ελλάδα
Λέγεται ότι το Ισραήλ πρότεινε στην Ελλάδα ¨Εάν η Τουρκία επιχειρήσει οτιδήποτε στρατιωτικής φύσεως να χρησιμοποιήσω τις βάσεις σου, και τα αεροπλάνα μου να σταθμεύουν στις βάσεις σου¨.

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

Το οτι αμφισβητω τις προθεσεις και το ρολο του προξενειου δεν σημαινει οτι βλεπω μαρμαρωμενους βασιλιαδες και κοκκινες μηλιες.

Δεν απευθύνθηκα προσωπικά σε εσένα και το ξέρεις πολύ καλά, ήμουν σαφής.

Ειπαμε....
Αυριο....

edit, δεν παει στο ποστ- που με προλαβε στο ποσταρισμα - του McZab

Ισραηλινή πρόταση για βάσεις προς την Ελλάδα
Λέγεται ότι το Ισραήλ πρότεινε στην Ελλάδα ¨Εάν η Τουρκία επιχειρήσει οτιδήποτε στρατιωτικής φύσεως να χρησιμοποιήσω τις βάσεις σου, και τα αεροπλάνα μου να σταθμεύουν στις βάσεις σου¨.

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

Φυσική συνέχεια. Συμμαχία δεν θέλαμε; Καλώς να ορίσουν οι "προστάτες" μας...

Μαστίχα Skinos ή Μαστίχα του Ψυχή;
Aν η απάντηση είναι η δεύτερη, τότε ένας ολόκληρος αλκοολικός χρόνος πήγε τσάμπα.

Tσάμπα πήγε...... :flipout:

LikerApalarina1.jpg

(φυσικά κάθε μαστίχα καλό είναι να είναι παγωμένη και να μη βάζουμε πάγο)

:a0210:

Ειπαμε....
Αυριο....

Δοκίμασα την στολή..... μια χαρά μου πάει. Ξεκινάω τώρα να θυμηθώ τακτικές μάχης. Θα κατεβάσω όλο το ράφι με τα βιβλία της σχολής εφέδρων αξ/κών....... :D

Πάντως μέχρι αύριο αποκλείεται να είμαι έτοιμος....... :flipout:

Mετά τη διατριβή Μεξικάνικων προϊόντων τόσα χρόνια και επειδή το Μεξικό είναι πλέον πλουσιότερο κράτος από το δικό μας , θα στραφώ στην πατρίδα.
Ευχαριστώ και θα ενημερώσω για το τεστ.

Καιρος να (ξανα) σκεφτουμε την προταση των Ρωσσων για παραχωρηση βασης στο Αιγαιο..
Εγω παλι δε μπορω να καταλαβω πως θα σωθουμε με το να γινουμε η πο@τανα του καθε ιμπεριαλιστη Χιωτη.Ξερεις αυτες τις χρησιμοποιουν μεχρι να βρεθει μια πιο νεα και πιο προθυμη.

Καιρος να (ξανα) σκεφτουμε την προταση των Ρωσσων για παραχωρηση βασης στο Αιγαιο..

Ε, ναι μιας και δεν μας "βγήκανε" οι Αμερικάνοι τόσα χρόνια, κάτσε να δοκιμάσουμε άλλους νταβατζήδες. Να μας "περάσουν" όλοι οι λαοί της υφηλίου, Ρώσοι, Ισραηλινοί, Αμερικάνοι, Άγγλοι, Γάλλοι, να δούμε ποιος θα είναι ο καλύτερος...
Κατά τα άλλα είπαμε αγωνιζόμαστε για την εθνική μας ανεξαρτησία, σωστά; :flipout:

ΥΓ. Τελικά απορώ γιατί διώκεται η μαστροπία. Δεν φτάνει που τις προσέχουν, τους δίνουν και ποσοστά. Στρατηγική συμμαχία λέγεται αυτό, γιατί παραπονιούνται;

Ε, ναι μιας και δεν μας "βγήκανε" οι Αμερικάνοι τόσα χρόνια, κάτσε να δοκιμάσουμε άλλους νταβατζήδες. Να μας "περάσουν" όλοι οι λαοί της υφηλίου, Ρώσοι, Ισραηλινοί, Αμερικάνοι, Άγγλοι, Γάλλοι, να δούμε ποιος θα είναι ο καλύτερος...
Κατά τα άλλα είπαμε αγωνιζόμαστε για την εθνική μας ανεξαρτησία, σωστά; :flipout:

ΥΓ. Τελικά απορώ γιατί διώκεται η μαστροπία. Δεν φτάνει που τις προσέχουν, τους δίνουν και ποσοστά. Στρατηγική συμμαχία λέγεται αυτό, γιατί παραπονιούνται;

μαστροπεία μάλλον...

Status
Not open for further replies.