Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Σχεδον ειπες οτι λεω γω αλλα μαλλον δεν το καταλαβες,
αναφερα τους Σελτζουκους σαν αρχη της επεκτατικης ιστοριας των Τουρκων οτι απο τοτε ειχαν βλεψεις
προφανως εκαναν και πραξεις, αφου οπως γραφω πιο πριν κερδισαν τους βυζαντινους,δηλαδη πως γεγεν τουτο αμα εννοω χωρις πραξη οεο?
απλως προσπαθεις να βρεις λαθος και στο κομμα και την τελεια...για να μου την πεις χωρις να καταλαβαινεις καν τι λεω..
α και κατι αλλο γιατι μου φορτωνεις τα πραγματα που κανεις εσυ
εγω εγραψα την αποψη μου αρχικα για το ποτε η Τουρκια αρχιζει οργανωμενα,ανοιχτα και αμφισβητωντας τους γυρω της
μετα εσυ για να μου την πεις , το φερεις στα μετρα σου λες κατι για αστειοτητες και επιχειρηματα τυπου οργανογραμμα,ο ορκος που φταιχτηκε τοτε και ιστοριες για αγριους,
προφανως οι Τουρκοι θελουν να ξαναγινουν αυτοκρατορια,το θεμα ειναι ποτε και ποιος τους εδωσε την ευκαιρια αγαπητε,μονος λες οτι θελουν τσαμπουκα,
Ε μετα τον Αττιλα αφησαν τα μουλοχτα τυπου ,βομβα στο σπιτι Κεμαλ γιατι ειδαν οτι Ελληνες και ευρωπαιοι δεν ειναι και πολυ μαχιμοι, γιατι και η Αγγλια ενιψε τας χειρας της στην Κυπρο..ο ΟΗΕ απλως του ειπε αφηστε τους προσφυγες να γυρισουν σπιτια τους και τετοια χαδια,
ειδαν χαλαροτης και μετα αρχισαν ανοιχτα καθαρα και ξαστερα την πολιτικη της επιθεσης και της διεκδικισης..
Αμα σε τρωει επειδη ηταν η χουντα η ο Καραμανλης δεν φταιω εγω...ας προσεχουν οι "πατριωτες"..

Kαταλαβα τι λες και τι εμπεριεχει αυτο που λες
-απο την στιγμη που ειπες "μετρηθηκαμε στην Κυπρο και φανηκαμε λιγοι" γιατι μονο λιγοι δεν φανηκαμε αλλα οπου συναντηθηκαν οι Τουρκοι με τα ελαχιστα Ελληνικα στρατευματα σε θεσεις μαχης εφτυσαν αιμα που το θυμουνται ακομα.
Και οχι μονο αυτο αλλα ακομα και για να επεκταθουν στην δευτερη φαση εκμεταλευτηκαν την εκεχερια για να κινηθουν, και παλι ουτε την Λευκωσια ολοκληρη πηραν οπως προγραμματιζαν ουτε καν το αεροδρομιο που το ηθελαν τοσο.
-Μετα καταλαβα και το αλλο που θελεις μα πεις... τους "δωσαμε ευκαιρια". Δηλαδη αν δεν τους δινουμε αφορμη ολα ενταξει θα ηταν, δεν θα ειχαν κανει τιποτα ;
-Και απο αυτο συνεπαγεται αρα να καθομαστε στ'αβγα μας μη και θυμωσουν περισσοτερο και να κανουμε οτι κοιμομαστε ;

Δηλαδη αυτο που ειπες εσυ ο ιδιος

Η πυγμη και αξιοτητα ειναι ντεφακτο οτι την προσμετρα ο αντιπαλος,αλλωστε η τουρκικη πολυ επιθετικη πολιτικη των γκριζων ζωνων,ξεκινησε μετα τον Αττιλα...
μετρηθηκαμε αποδειχθηκαμε λειψοι και οι Τουρκοι ειδαν οτι τους παιρνει για παραπανω,γι αυτο η ρηση του Καραμανλη η Κυπρος ειναι μακρυα δεν ηταν καθολου διορατικη..

Τελικα, το κειμενο που εβαλες των καθηγητων ειναι ενα μικρο αποσπασμα μιας εκθεσης-περιληψης απο κειμενα βιβλιογραφιας διαφορων, και το συγεκριμενο του Θανου Βερεμη που δεν νομιζω οτι εχει δικιο οταν λεει "με μικρο κοστος". Κατα τ'αλλα το κειμενο λεει πολλα ενδιαφεροντα ιστορικα στοιχεια και πριν και στην συνεχεια.

Αλλα οχι δεν ειδαν οτι τα πραγματα ηταν ευκολα ιδιως απεναντι σε εναν αντιπαλο που αλληλοσπαραζοταν για τον θρονο απο την μια, και μια μικρη ελληνικη διαταξη μεγεθους ταξιαρχιας, και εκμεταλευομενοι μια εκεχαιρια σε διεθνη συμφωνια, και παλι δεν καταφεραν ολους τους αντικειμενικους σκοπους τους. Συν οτι τα Ιμια γιναν 22 χρονια αργοτερα. Οχι 2 ουτε 5 ουτε 10.

Αρα απ'ολα αυτα που λες εγω βγαζω οτι θες να πεις για το θρασος της α)Τουρκιας φταιει ειτε η χουντα ειτε ο Καραμανλης β)οτι πηραν θαρρος εξαιτιας της εισβολης γιατι ειδαν οτι Ελληνες και ευρωπαιοι δεν ειναι και πολυ μαχιμοι γ) Καλυτερα να μη ζηταμε και ρεστα σημερα γιατι δεν μας παιρνει.
Και αυτα δεν ειναι λεπτομεριες "για να στην πω", ειναι καθαρα διαφορα ουσιας. Αλλα και συμπερασματος οσο αυτου που πρεπει να γινει.
Εγω δεν ειμαι της ιδεολογιας "αυτα τα κανουν για να πουλανε οπλα οι Αμερικανοι" "αυτα ειναι για εσωτερικη καταναλωση" "χαμενα λεφτα για παλιοσιδερα" "ολοι λαοι αδελφια ειμαστε" και τα τοιαυτα. Πιστευω οτι οι δυο συγκεκριμενοι λαοι εχουν διαφορες και διαμετρικα αντιθετα συφεροντα στην περιοχη και αυτο φαινεται στο ιδιο το κειμενο που εβαλες, για το οποιο χρειαζεται προετοιμασια και πνευμα αναλογο. Οι Τουρκοι το αναπτυσουν κανονικα και συνεχως για τον σκοπο τους.
Οι Ελληνες βγαλαν εναν προθυπουργο που εκανε τουητ "Η Ελλαδα ανηκει στα ψαρια της", και εναν αλλον τελευταια ..." Η θαλασσα δεν εχει συνορα".

Αυτη εναι η αντιπαραθεση μας εαν δεν το καταλαβες οταν λες στην Κυπρο δεν ημασταν μαχιμοι, και αρα και τωρα ακομα οποτε, και οτι ολα αυτα ( προγραμμα, ορκος) ειναι ιστοριες για αγριους (sic) ... Βλεπεις για μενα ενας ορκος δεν ειναι ιστορια για αγριους. Γιατι για μενα οπως και για Τουρκους αντιστοιχα, Η θαλασσα εχει και συνορα και δεν ανηκει στα ψαρια.

Για την χαλαροτητα της διεθνους κοινοτητας (ΟΗΕ) + Ευρωπης Αμερικης κλπ εκει θα συμφωνησω. Σιγουρα δεν ειχαν την ιδια αντιμετωπιση ουτε το ιδιο ποσοστο συμπαθειας με τον Σανταμ.

Κοίταξε να δεις τι γίνεται. Εγώ ζω εδώ στη Ήπειρο.
Την δεκαετία του 90 και μέχρι το 2009-10 κάθε μέρα πέρναγαν από πάνω μας F4, F16, Mirage 2000. Kάθε μέρα, στο λέω πραγματικά κάθε μέρα σχεδόν.
Αυτή τη στιγμή να δεις πολεμικό αεροσκάφος να περνάει από εδώ είναι κατόρθωμα. Ούτε μια φορά στις 15 μέρες και αν.... ούτε καν τα κλασικά να κυνηγάει το ένα το άλλο εν είδει άσκησης, βλέπεις να περνάει ένα μοναχικό και έρημο....
Θα μου πεις τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτό. Κάθε πραγματάκι σημαίνει πολλά, ρωτάω τα παιδιά που έρχονται από φαντάροι, απογευματινό φαγητό δεν υπάρχει σχεδόν σε καμία μονάδα υπάρχει φτώχεια φτώχεια φτώχεια....
Ύστερα οι ίδιοι οι πολίτες δεν έχουν καμία όρεξη να σκεφτούν την Τουρκία και αν είναι επιθετική. Περισσότερο επιθετικός είναι ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος που δεν έχουν αφήσει ευρώ σε καμία τσέπη. Τους περισσότερους μας απασχολεί πως θα γεμίσει η κατσαρόλα, όχι ο Ερντογάν, μερικές φορές θα έχεις δει κάνω αυτοσαρκαστικά σχόλια, τι πόλεμο πόλεμο εδώ δεν έχει διάθεση κανένας να βουλώσει καμιά τρύπα στην άσφαλτο. 50 ετών είναι ο μέσος όρος ηλικίας της ασφάλτου στην Ελλάδα, ένας συγκοινωνιολόγος έλεγε ότι η Ελλάδα θέλει αυτή τη στιγμή 4 τρις για να πει πως θα φτιάξει τους δρόμους της.
Ανεξάρτητα από όλα αυτά, έχουμε και μπούληδες πολιτικούς τύπου Τσίπρα - Μητσοτάκη, θα πάνε επίσκεψη στην Άγκυρα θα τους κερνάει μπακλαβά ο Ερντογάν θα τρέχουν τα σιρόπια στα μάγουλα τους, είμαστε σε δεινή θέση. Τι πατριωτικό αίσθημα να εμπνεύσει ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης που είναι καθαρά στο λεξικό του Έλληνα δείγματα της λούφας και του βυσματία στον στρατό; Ο Ερντογάν να ζητήσει να φωνάξουν μόνο οι Τούρκοι όλοι μαζί η φωνή θα ακουστεί μέχρι την Αθήνα.....

Την δεκαετία του 90 και μέχρι το 2009-10 κάθε μέρα πέρναγαν από πάνω μας F4, F16, Mirage 2000. Kάθε μέρα, στο λέω πραγματικά κάθε μέρα σχεδόν.
Αυτή τη στιγμή να δεις πολεμικό αεροσκάφος να περνάει από εδώ είναι κατόρθωμα. Ούτε μια φορά στις 15 μέρες και αν.... ούτε καν τα κλασικά να κυνηγάει το ένα το άλλο εν είδει άσκησης, βλέπεις να περνάει ένα μοναχικό και έρημο....
Θα μου πεις τι συμπέρασμα βγάζεις από αυτό. Κάθε πραγματάκι σημαίνει πολλά, ρωτάω τα παιδιά που έρχονται από φαντάροι, απογευματινό φαγητό δεν υπάρχει σχεδόν σε καμία μονάδα υπάρχει φτώχεια φτώχεια φτώχεια....
Ύστερα οι ίδιοι οι πολίτες δεν έχουν καμία όρεξη να σκεφτούν την Τουρκία και αν είναι επιθετική. Περισσότερο επιθετικός είναι ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος που δεν έχουν αφήσει ευρώ σε καμία τσέπη. Τους περισσότερους μας απασχολεί πως θα γεμίσει η κατσαρόλα, όχι ο Ερντογάν, μερικές φορές θα έχεις δει κάνω αυτοσαρκαστικά σχόλια, τι πόλεμο πόλεμο εδώ δεν έχει διάθεση κανένας να βουλώσει καμιά τρύπα στην άσφαλτο. 50 ετών είναι ο μέσος όρος ηλικίας της ασφάλτου στην Ελλάδα, ένας συγκοινωνιολόγος έλεγε ότι η Ελλάδα θέλει αυτή τη στιγμή 4 τρις για να πει πως θα φτιάξει τους δρόμους της.
Ανεξάρτητα από όλα αυτά, έχουμε και μπούληδες πολιτικούς τύπου Τσίπρα - Μητσοτάκη, θα πάνε επίσκεψη στην Άγκυρα θα τους κερνάει μπακλαβά ο Ερντογάν θα τρέχουν τα σιρόπια στα μάγουλα τους, είμαστε σε δεινή θέση. Τι πατριωτικό αίσθημα να εμπνεύσει ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης που είναι καθαρά στο λεξικό του Έλληνα δείγματα της λούφας και του βυσματία στον στρατό; Ο Ερντογάν να ζητήσει να φωνάξουν μόνο οι Τούρκοι όλοι μαζί η φωνή θα ακουστεί μέχρι την Αθήνα.....

Δραματικη κατασταση...
Δεν εχει απογευματινο φαγητο στα στρατοπεδα ; Τι καταντια.

Δραματικη κατασταση...
Δεν εχει απογευματινο φαγητο στα στρατοπεδα ; Τι καταντια.

Δεν θέλω να γράψω τι μου λένε ο γιος οικογενειακής φίλης υπηρετεί στο ναυτικό σε μια απο τις φρεγάτες μας. Πέρυσι είχα 2 ανιψιούς ένας στην αεροπορία ένας πεζικό, δεν θα κάτσω να γράψω τα θλιβερά που μου είπανε και μου λένε.
Αλλά εντάξει εμένα οι απόψεις μπορεί να αλλάζουν σύμφωνα με όσα ακούω, θέλω να γίνω σαν Αμερικάνος αλλά μου αρέσει στα κρυφά και ο Μητροπάνος.
Από το 1994 και μετά το δόγμα στον ελληνικό στρατό άλλαξε και προσπαθεί να γίνει πιο επαγγελματικός. Δηλαδή στα κρίσιμα πόστα, πυροβολητές στα άρματα κλπ όλα αυτά να είναι επαγγελματίες, γιατί είναι κρίσιμα και τα όπλα έχουν πολλά χρήματα και πολλά άλλα πχ επικίνδυνα πρέπει να υπάρχει επαγγελματικότητα δεν γίνεται οι έφεδροι να χειρίζονται συστήματα εκατομμυρίων και δισεκατομμυρίων, τέλος πάντων πάω για καφέ να δω πως είναι το κλίμα έξω αν υπάρχει καθόλου κουράγιο και τα λέμε αργότερα..... ήθελα να γράψω όμως ότι φοβάμαι αυτό το δημοσιουπαληλικό γιατί άλλο αμερικάνος επαγγελματίας στρατιώτης και άλλο.... πως τον έλεγαν.... Παντελίδης..... τα λέμε αργότερα.....

ο Αλεκος ειναι μαχιμος εχει κανει Γενοβα:bigcry:
ο Κουλης με εσπρεσσακι και εφημεριδα εμπνεει σιγουρια εμπιστοσυνη
ο Ταγιπ εχει το μουστακι για φερετζε ,το βραδυ φοραει μαντιλα και ζαρντιερες και τον μαστιγωνει η Εμινε..
τουτεστιν τρεις στον φουτσο κλαιγανε..

4 τρις απο 10 εκ. το χιλιομετρο (αυτοκινητοδρομου) = 400.000 χιλιομετρα αυτοκινητοδρομου. Χοντρικη αφου θα τα δωσουμε πακετο.

To 50 χρόνια μέσο όρο πάλι, δεν έκανε σε κανένα εντύπωση? Ήμαρτον δλδ με τις υπερβολές και τα νούμερα ότι ναναι...

Χρηστο

απο την στιγμη που μπηκαμε σε μνημονια .... ακουμε συνεχεια για δις.

Λογικο δεν ειναι να ολισθησει η γλωσσα στα τρις ?

Εχουμε χασει την μπαλιτσα, φιλε μου.

Kαταλαβα τι λες και τι εμπεριεχει αυτο που λες
-απο την στιγμη που ειπες "μετρηθηκαμε στην Κυπρο και φανηκαμε λιγοι" γιατι μονο λιγοι δεν φανηκαμε αλλα οπου συναντηθηκαν οι Τουρκοι με τα ελαχιστα Ελληνικα στρατευματα σε θεσεις μαχης εφτυσαν αιμα που το θυμουνται ακομα.
Και οχι μονο αυτο αλλα ακομα και για να επεκταθουν στην δευτερη φαση εκμεταλευτηκαν την εκεχερια για να κινηθουν, και παλι ουτε την Λευκωσια ολοκληρη πηραν οπως προγραμματιζαν ουτε καν το αεροδρομιο που το ηθελαν τοσο.
-Μετα καταλαβα και το αλλο που θελεις μα πεις... τους "δωσαμε ευκαιρια". Δηλαδη αν δεν τους δινουμε αφορμη ολα ενταξει θα ηταν, δεν θα ειχαν κανει τιποτα ;
-Και απο αυτο συνεπαγεται αρα να καθομαστε στ'αβγα μας μη και θυμωσουν περισσοτερο και να κανουμε οτι κοιμομαστε ;

Δηλαδη αυτο που ειπες εσυ ο ιδιος

Τελικα, το κειμενο που εβαλες των καθηγητων ειναι ενα μικρο αποσπασμα μιας εκθεσης-περιληψης απο κειμενα βιβλιογραφιας διαφορων, και το συγεκριμενο του Θανου Βερεμη που δεν νομιζω οτι εχει δικιο οταν λεει "με μικρο κοστος". Κατα τ'αλλα το κειμενο λεει πολλα ενδιαφεροντα ιστορικα στοιχεια και πριν και στην συνεχεια.

Αλλα οχι δεν ειδαν οτι τα πραγματα ηταν ευκολα ιδιως απεναντι σε εναν αντιπαλο που αλληλοσπαραζοταν για τον θρονο απο την μια, και μια μικρη ελληνικη διαταξη μεγεθους ταξιαρχιας, και εκμεταλευομενοι μια εκεχαιρια σε διεθνη συμφωνια, και παλι δεν καταφεραν ολους τους αντικειμενικους σκοπους τους. Συν οτι τα Ιμια γιναν 22 χρονια αργοτερα. Οχι 2 ουτε 5 ουτε 10.

Αρα απ'ολα αυτα που λες εγω βγαζω οτι θες να πεις για το θρασος της α)Τουρκιας φταιει ειτε η χουντα ειτε ο Καραμανλης β)οτι πηραν θαρρος εξαιτιας της εισβολης γιατι ειδαν οτι Ελληνες και ευρωπαιοι δεν ειναι και πολυ μαχιμοι γ) Καλυτερα να μη ζηταμε και ρεστα σημερα γιατι δεν μας παιρνει.
Και αυτα δεν ειναι λεπτομεριες "για να στην πω", ειναι καθαρα διαφορα ουσιας. Αλλα και συμπερασματος οσο αυτου που πρεπει να γινει.
Εγω δεν ειμαι της ιδεολογιας "αυτα τα κανουν για να πουλανε οπλα οι Αμερικανοι" "αυτα ειναι για εσωτερικη καταναλωση" "χαμενα λεφτα για παλιοσιδερα" "ολοι λαοι αδελφια ειμαστε" και τα τοιαυτα. Πιστευω οτι οι δυο συγκεκριμενοι λαοι εχουν διαφορες και διαμετρικα αντιθετα συφεροντα στην περιοχη και αυτο φαινεται στο ιδιο το κειμενο που εβαλες, για το οποιο χρειαζεται προετοιμασια και πνευμα αναλογο. Οι Τουρκοι το αναπτυσουν κανονικα και συνεχως για τον σκοπο τους.
Οι Ελληνες βγαλαν εναν προθυπουργο που εκανε τουητ "Η Ελλαδα ανηκει στα ψαρια της", και εναν αλλον τελευταια ..." Η θαλασσα δεν εχει συνορα".

Αυτη εναι η αντιπαραθεση μας εαν δεν το καταλαβες οταν λες στην Κυπρο δεν ημασταν μαχιμοι, και αρα και τωρα ακομα οποτε, και οτι ολα αυτα ( προγραμμα, ορκος) ειναι ιστοριες για αγριους (sic) ... Βλεπεις για μενα ενας ορκος δεν ειναι ιστορια για αγριους. Γιατι για μενα οπως και για Τουρκους αντιστοιχα, Η θαλασσα εχει και συνορα και δεν ανηκει στα ψαρια.

Για την χαλαροτητα της διεθνους κοινοτητας (ΟΗΕ) + Ευρωπης Αμερικης κλπ εκει θα συμφωνησω. Σιγουρα δεν ειχαν την ιδια αντιμετωπιση ουτε το ιδιο ποσοστο συμπαθειας με τον Σανταμ.

Μιλωντας για τον ορκο εννοω οτι δεν στεκει σαν επιχειρημα στην κουβεντα,και ο ορκος ενα δειγμα προθεσης ειναι,προθεσεις οι Τουρκοι ειχαν ανεκαθεν,δια πολλοστη φορα λεω οτι εγω ΜΙΛΑΩ για το ποτε αρχισαν τις κινησεις με την ευθυνη των πραξεων τους μετα τον β παγκοσμιο πολεμο...
και συ τωρα μου λες ..εγω πιστευω στους ορκους εσυ οχι...θες να παιξουμε σε καμια σαπουνοπερα δραματικη?να ξερω..

Οσο αναφορα το μετρηθηκαμε και αποδειχθηκαμε λιγοι προφανως δεν εννοω τις δυναμεις που πολεμησαν εκει
αλλα την συνολικη σταση της Ελλαδας,ακριβως επειδη με λιγοστες δυναμεις καταφεραν καιρια χτυπηματα ηταν επιτακτικη η ενισχυση τους..
και στο δια ταυτα πεθαναν χιλιαδες Ελληνοκυπριοι,εκτοπιστηκε το ενα τριτο του πληθυσμου ,εγιναν θηριωδιες (και εκατερωθεν) κλπ κλπ

Μην ξεχνας οτι την κερκοπορτα χωρις φυλακες, την ανοιξαν οι χουνταιοι που βομβαρδισαν το προεδρικο μεγαρο για να ριξουν τον Μακαριο,σκοτωσαν και κοσμακι γι αυτο,οι Τουρκοι στον Αττιλα Ι μπηκαν με ευρωπαικες ευλογιες επειδη ηταν εγγυητρια δυναμη..
οι χουνταιοι και οι στρατηγοι τους το βραδυ της αποβασης κοιμοντουσαν,γιατι νομιζαν οτι οι Τουρκοι θα κοτευσουν και οτι κανουν γυμνασια

Μετα οι στρατηγοι τους τους ελεγαν οτι δεν ειναι πολυ φρονιμο να στειλουν δυναμεις,γιατι μπορει να παθουν χοντρη ζημια,εστειλαν μια μεραρχια με πλοιο και την γυρισαν πισω στην Ροδο...
μιλαμε για την υστατη βλακειαδα κανεις τσαμπουκα απλως πονταροντας σαν να παιζεις πρεφα..
λογικο μετα σιγα σιγα να την κανουν ,αφου καταλαβαν οτι δεν τους επαιρνε ,ποιος θα τους πιστευε μετα που θα βγαζαν βαρυγδουμπους κουφιους λογους,οποιος γαβγιζει οτι ειναι πατριωτης και εθνοφυλακας ειναι το ακρως αντιθετο,αρπαχτες κανουν...
Ο Καραμνλης στο πολεμικο συμβουλιο στον δευτερο Αττιλα,ειπε ειναι μακρυα η Κυπρος ..(βεβαια ειχε βρεθει προ τετελεσμενων) αλλα...διορατικοτης δεν το λες...και μετα εγιναν οι θηριωδιες....

Α και οι αμερικανοι ελεγαν στους χουνταιους μην μπειτε σε πολεμο θα χασετε και θα σας εγκαταλειψουμε, και ο Ιωαννιδης του ειπε
μας "εξαπατησατε" τι εννουσε αραγε ο ποιητης?τροφη για σκεψη...

ο Αλεκος ειναι μαχιμος εχει κανει Γενοβα:bigcry:
ο Κουλης με εσπρεσσακι και εφημεριδα εμπνεει σιγουρια εμπιστοσυνη
ο Ταγιπ εχει το μουστακι για φερετζε ,το βραδυ φοραει μαντιλα και ζαρντιερες και τον μαστιγωνει η Εμινε..
τουτεστιν τρεις στον φουτσο κλαιγανε..

κάτι με κατσίκες είχε ακουστεί, είχε γίνει και ποιηματάκι :flipout:

1035620_Screen_Shot_2016-07-22_at_09.53.30.png.jpg

Εσεις ποιος λετε να κανει κουμαντο?:BDGBGDB55:

ΠΟΛΥ ξινομούρα!

Αυτή παιδάκι μου μπαίνει στην κουζίνα και χαλάει το γάλα...

Εχει ενδιαφερον το προφιλ της που σκιαγραφειται εδω
ειχε πει τα χαρεμια ειναι σχολεια που προετοιμαζουν τις γυναικες στην ζωη...

κάτι με κατσίκες είχε ακουστεί, είχε γίνει και ποιηματάκι :flipout:

και γω εαν ειχα μια τετοια,με κατσικα θα πηγαινα :bigcry:

Iσως .. ξαναλεω ΙΣΩΣ ...
η τουρκικη πλευρα περιμενει καποια διασπαση στο πολιτικο μας προσωπικο και σκηνικο.
Αυτοι οι λεονταρισμοι (σημερα στην Βουλη) δεν δειχνουν "πολλα υποσχομενοι" για .... ντου !

ΟΧΙ ... οσο μεταξυ στρατηγων και Ιωαννιδη (αλλα και Σαμψων και ΕΟΚΑ Β) το 1974.
Και ειναι αρκετα νωπα τα συμπερασματα εκεινης της περιοδου. Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Α.
ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ Ελλαδα = ΕΙΣΒΟΛΗ σε ρυθμο περιπατου σε νησια και Εβρο = Μηδενικες απωλειες.

Χωρις να βαζω το χερι μου στην φωτια (διοτι εχουμε να κανουμε με παιδαρελια πολιτικους)
ΔΕΝ δειχνει διασπασμενο (περα απο καθε ελπιδα) το πολιτικο προσωπικο. Αλλα ....

ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΡΟΜΑΖΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ !

Σχετικά με τους αυτοκινητοδρόμους πρέπει να έχει παιχτεί μια εκπομπή στο ραδιόφωνο στην ΕΡΑ κάθε Κυριακή έχει μια εκπομπή για το αυτοκίνητο όπου πριν αρκετό καιρό μίλησε κάποιος γνώστης για τους ελληνικούς δρόμους.
Θυμάμαι ότι είχε πει χαρακτηριστικά, εκτός από τους 3 νέους οδικούς άξονες που είναι εντός ευρωπαικών προδιαγραφών, ολόκληρο το δίκτυο της Ελλάδας είναι σε άθλια κατάσταση. 50 έτη δεν είναι και πολλά 1970-2020, δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο να είναι και πιο παλιά τμήματα οδών στην Πρέβεζα το Αγρίνιο την Άρτα τα Γιάννενα, που η άσφαλτος είναι γυαλί. Μη με προκαλείτε να αρχίσω να βάζω φωτογραφίες και να αρχίσω να το ψάχνω γιατί θα φτάσουμε σε σημείο να δούμε ότι υπάρχει άσφαλτος από τότε που γυρίστηκε η αρχόντισσα και ο αλήτης....

Όσο για το χρέος εγώ έγραψα εκ παραδρομής 4 τρις είχε πει 4 δις, το θέμα είναι πως να βρούμε την συνέντευξη που είχε δώσει γιατί ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα.

Πρέβεζα Ηγουμενίτσα μια βόλτα αρκεί..... Άρτα Γιάννενα.... Αν γράψω για τα ορεινά χωριά πως είναι οι δρόμοι, ο Θεός να βοηθάει τους οδηγούς.

Status
Not open for further replies.