Δύσκολο... Μου φαίνεται ότι αυτός είναι περικυκλωμένος από την μπάντα ή κάνω λάθος? Κάνει δηλαδή ένα ημικύκλιο γύρω του και μπροστά εξέχει από δεξιά κ αριστερά μόνο. Η ντραμς κέντρο κ πίσω?
Βασικά έχει καλά δυναμικά το τραγούδι, ο ντράμερ έχει δώσει ρεσιτάλ και η ηχογράφηση έχει κρατήσει ένα καλό μέρος.στο υπόλοιπο ναι. Επικρατεί ένα ευχάριστο χάος γύρω από τον τραγουδιστή.
Βασικά έχει καλά δυναμικά το τραγούδι, ο ντράμερ έχει δώσει ρεσιτάλ και η ηχογράφηση έχει κρατήσει ένα καλό μέρος.στο υπόλοιπο ναι. Επικρατεί ένα ευχάριστο χάος γύρω από τον τραγουδιστή.
Γενικά soundtrack δεν ακούω, όχι για κάποιον ιδιαίτερο λόγο, μάλλον δεν έτυχε, οπότε δεν γνωρίζω κ συνθέτες. Τον Hans Zimmer τον έμαθα από τον @vlad66 και σκαλίζοντας τις προάλλες τα HDTracks να βρω κάτι καλογραμμένο με μεγάλη κλίμακα και συμφωνηκό, έπεσα πάνω στο The world of Hans Zimmer A Symphonic Celebration (live) με την Radio Symphony Orchestra της Βιέννης.
Όλο το άλμπουμ είναι καταπλικτικό, αλλά προσωπικά ξεχώρισα το Perl Harbor Orchestra Suite.... τι κομματάρα...
Ξεκινάει με μια κιθάρα μπροστά κ βιολιά στο βάθος και σιγά-σιγά "χτίζει" μέχρι να μπουν τα μεγάλα τύμπανα και η Valentina Nafornita όπου κορυφώνεται. Μεγάλη κλίμακα, από δεξιά προς τα αριστερά που εκτείνεται και εκτός ηχείων κ βάθος...
Είναι από αυτά κομμάτια που εμένα μου προκαλούν "κάτι", ειδικά τις πρώτες φορές που το άκουσα.