ΒΛΑΣΙΔΗΣ
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Τρελλόχαρτο στο στρατό ??
Ki εγώ ΔΒ ήμουν το 1994. Υπηρέτησα στην 34 ΜΤΑΞ. Πατέρας, άρα υπηρέτησα ένα χρόνο και μάλιστα Ι3 χωρίς όπλο. 320 μέρες στο στρατόπεδο ως τηλεφωνητής. 3 φορές την εβδομάδα είχα 24ωρη βάρδια στο ΚΕΠΙΚ (μόνος με 4000-6000 κλήσεις). Έβγαινα κανονικά, αλλά χωρίς κανένα κολλητό χαρτάκι. Ασκήσεις έγραψα 82 μέρες, έκανα Πέλεκυ 1, Πέλεκυ 2, σκηνάκια στο χιόνι (με διανυκτέρευση στη σκηνή), κανονικές ασκήσεις στον Έβρο και εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών από Μεταξάδες στην Ορεστιάδα με τα πόδια (- 8 κιλά σε μια μέρα) και διαβάσεις ποταμών, και πολυδιαυλικά σε ύπαιθρο. Κοινώς εκπαιδεύτηκα σε όλα. και είχαμε και εφέδρους που έκαναν ασκήσεις κανονικά. Και κουρεύονταν κανονικά πριν την άσκηση. Μέραρχο είχα τον Σταμπουλή, ήρωα πολέμου του 1987. Πολύ σκληρός άνθρωπος αλλά πολύ αποτελεσματικός.
Κοινώς εγώ έκανα στρατό όπως έπρεπε να είναι.
ΥΣΤ. Η 34 είναι άμεσης επέμβασης. Τώρα είναι στο Κόσσοβο. Έχει και κληρωτούς, όχι μόνο εθελοντές.
\Στρατός ;
Χμμμ . Υπηρέτησα στις "Κουβαρίστρες" ( Διαβιβάσεις ) . Ειδικότης Χ/Α ( χειριστής ασυρμάτου) . Δεν έκανα ούτε πέντε λεπτά εξάσκηση στον ασύρματο. Ούτε καν τον έπιασα ποτέ στα χέρια μου.
Εμαθα όμως καλύτερη πόκα .
Γνώρισα ανθρώπους που ούτε κατά διάνοια είχα φανταστεί ότι υπήρχαν. Δεν μου έμεινε κανείς . Δεν έχω κανένα φίλο απ' τον στρατό .
Υπήρξα ημι-τσάτσος . Για το υπόλοιπο μισό έμαθα να ελίσσομαι .
Καθάρισα τουαλέτες . Δεν πρόσθεσε τίποτα στο CV της ζωής μου.
Ανακάλυψα ότι έχω πρόβλημα με την εξουσία. Ειδικά όταν η τελευταία παρτίζεται από ηλίθιους .
Στο κέντρο επί 4μηνον και όντας στην Αθήνα πέρασα τζάμι ( ήμουνα και γραφέας )
Χαμένος χρόνος ; Μάλλον ναι . Αλλά από τι ; Χαμένος χρόνος από το να ενταχτείς στην παραγωγή . Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα
Ki εγώ ΔΒ ήμουν το 1994. Υπηρέτησα στην 34 ΜΤΑΞ. Πατέρας, άρα υπηρέτησα ένα χρόνο και μάλιστα Ι3 χωρίς όπλο. 320 μέρες στο στρατόπεδο ως τηλεφωνητής. 3 φορές την εβδομάδα είχα 24ωρη βάρδια στο ΚΕΠΙΚ (μόνος με 4000-6000 κλήσεις). Έβγαινα κανονικά, αλλά χωρίς κανένα κολλητό χαρτάκι. Ασκήσεις έγραψα 82 μέρες, έκανα Πέλεκυ 1, Πέλεκυ 2, σκηνάκια στο χιόνι (με διανυκτέρευση στη σκηνή), κανονικές ασκήσεις στον Έβρο και εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών από Μεταξάδες στην Ορεστιάδα με τα πόδια (- 8 κιλά σε μια μέρα) και διαβάσεις ποταμών, και πολυδιαυλικά σε ύπαιθρο. Κοινώς εκπαιδεύτηκα σε όλα. και είχαμε και εφέδρους που έκαναν ασκήσεις κανονικά. Και κουρεύονταν κανονικά πριν την άσκηση. Μέραρχο είχα τον Σταμπουλή, ήρωα πολέμου του 1987. Πολύ σκληρός άνθρωπος αλλά πολύ αποτελεσματικός.
Κοινώς εγώ έκανα στρατό όπως έπρεπε να είναι.
ΥΣΤ. Η 34 είναι άμεσης επέμβασης. Τώρα είναι στο Κόσσοβο. Έχει και κληρωτούς, όχι μόνο εθελοντές.