Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

Οκ κυριοι.
Το συμπερασμα λοιπον ειναι δοκιμη και .....θα δειξει. Στο δια ταυτα λοιπον, καλοβλεπω τα εξης

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250565189851&ssPageName=STRK:MEWAX:IT και
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290394379554&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
οπως βεβαια και τις δικες σας επιλογες,
Τωρα που το σκεφτομαι καλο θα ηταν να παρθουν διαφορετικα μηχανακια για να υπαρξει εδαφος για ....ομαδικη δοκιμη.
@Διαμαντη : Ειναι γλυκια η προσμονη.

@opsim: Μπα θα παιξει, βεβαια μπορει να μην κουνησει τοιχους αλλα αν ο χωρος ειναι και λιγο βολικος πιστευω οτι πρεπει ν' ακουστει μια χαρα σε λογικες σταθμες. Αυτο το πιστευω μετα απ' οτι ακουσα με το miniwatt που ειναι μονο 2.5 watt.

@opsim: Μπα θα παιξει, βεβαια μπορει να μην κουνησει τοιχους αλλα αν ο χωρος ειναι και λιγο βολικος πιστευω οτι πρεπει ν' ακουστει μια χαρα σε λογικες σταθμες. Αυτο το πιστευω μετα απ' οτι ακουσα με το miniwatt που ειναι μονο 2.5 watt.

Για τα λεφτά που κάνει, δεν με χαλάει η δοκιμή...

@Διαμαντη : Ειναι γλυκια η προσμονη.

Ναι συμφωνω αλλα με τους κινεζους που εχουν γεμισει το ebay ποτε δεν ξερεις αν τελικα θα φτασουν στα χερια σου...:flipout: Οχι οτι εχω χασει και τιποτα μεχρι στιγμης βεβαια.

Oι οριτζιναλ Κινεζοι ειναι σωστοι εμποροι.........τους αλλους να φοβασαι.....που το παιζουν κινεζοι:smileJap:
Προσωπικα την εχω πατησει αγρια απο Αμερικη μερια(αγνωστου βεβαια εθνικοτητας)

Φιλε μου Thor το budget ειναι αρκετα μικρο για ενα ζευγαρι ευαισθητων ηχειων. Μ' αυτο το δεδομενο μηπως ηταν καλυτερη λυση να βρεις δυο φοστεξακια και να φταξεις καμπινες μονος σου?

Αν το αποφασισεις ψαξ' το λιγο στη diy, εκει ειμαι βεβαιος οτι τα παιδια θα μπορουν να σου δωσουν πολλες πληροφοριες αλλα και οδηγιες.

Δεν ξερω καν αν ειναι καταλληλο, απλα ειδα 12v 5A. Ποιο προτεινετε ωστε να ειναι συμβατο, να μην καψει τον ενισχυτη, να ειναι και φθηνοτερο και να εχει καλυτερη αποδοση απο το υπαρχον? Τα Watt τι ρολο παιζουν στα τροφοδοτικα.?
Κατι τετοιο ισως?
http://cgi.ebay.com/60W-12V-5A-DC-S...emQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item29ff06b9f2

Last edited:
Last edited:
Αυτο μοιαζει με αυτο που εχει μαζι ο ενισχυτης. Λες να ειναι καλυτερο ποιοτικα? Πως θα το ξερουμε αυτο?

Αν ειναι 12v-5a το δικο του τοτε εισαι μια χαρα... πιστευω IMHO παντα.-bye-

Αυτο το λεω γιατι αυτος που περιμενω εγω εχει τροφοδοτικο μονο 2a...

Αν βαλεις δηλαδη περισσοτερα Α θα εχεις καλυτερη αποδοση η θα καψεις το μηχανακι?

Αν βαλεις δηλαδη περισσοτερα Α θα εχεις καλυτερη αποδοση η θα καψεις το μηχανακι?

Τα βολτ πρεπει να ειναι σωστα (παραπανω μπορει να καψουν ενα μηχανημα). Επισης να ειναι σταθεροποιημενο και οχι να παιζει η ταση εξοδου. Τα αμπερ και να ειναι περισσοτερα δεν πειραζει, το μηχανημα τραβαει οσα αμπερ χρειαζεται. Παρακατω να μην ειναι γιατι δεν μπορει να λειτουργησει. Απλα οσο περισσοτερα τα αμπερ τοσο ακριβοτερο το εργαλειο.

Δηλαδη μ' ενα απλο τροφοδοτικο σαν αυτα που στελνουν οι κινεζοι η/και κυκλοφορουν στο εμποριο (και κανουν ~30 ευρω) 12v-5a οταν το μηχανακι τραβαει αμπερ δεν πεφτει η ταση που δινουν??? Μ' εναν ηλεκτρονικο που κουβεντιαζα μου ειπε πως σταθερα 12v κατω απ' ολες τις συνθηκες δεν υπαρχει σ' αυτην την κατηγορια τιμης. Για να σου δινει σταθερα 12v οτι και να γινει πρεπει να δωσεις πολλα λεφτα και το τροφοδοτικο θα 'ναι τερας (σε διαστασεις).

Θελω να πω μηπως το παρακανουμε...?