Tripath ενισχυτης με 13 ευρω!!!!!

Και τελικα ποσο δηλαδη ... 'απογειωνεται' ... η αποδοση του με καλυτερη τροφοδοσια??? Σκεφτομαι απλα αν αξιζει τον κοπο να δωσει καποιος 2-3 φορες περισσοτερα απ' οσα κανει ο ενισχυτης για τροφοδοτικο...

Και τελικα ποσο δηλαδη ... 'απογειωνεται' ... η αποδοση του με καλυτερη τροφοδοσια??? Σκεφτομαι απλα αν αξιζει τον κοπο να δωσει καποιος 2-3 φορες περισσοτερα απ' οσα κανει ο ενισχυτης για τροφοδοτικο...
Αντι να αναρωτιεσαι δεν κανεις το "καλο" ?

Εχω ετοιμη μπαταρια αν θελει καποιος και ειναι κοντα στην Αθηνα να του την δωσω να παιξει.
Παντως στο trends που εχω με μπαταρια ή χωρις δεν εχει καμια διαφορα.
Στον kingrex που ειχα, ειχε μεγαλη διαφορα. Η διαφορα τους εκτος απο διαφορετικα τσιπακια ειναι οτι ο ενας ειχε αναδραση και ο αλλος οχι.
Με τον lepai δεν ξερω τι παιζει.
(και βαριεμαι να τον συνδεω :flipout:)

Ειχα κανει μια σκεψη στο ποστ #227 λεγοντας οτι ο lepai ισως μπορουσε να παιξει το ρολο μικρου τελικου για τα surround ηχεια του hc.

Και ζητω τι γνωμη σας ακριβως πανω σ' αυτο. Εσεις τι λετε θα 'χω προβλημα με το οτι βασικα θα υπαρχουν δυο volume controls στη σειρα (ενα του av κι ενα του lepai) η δεν τρεχει τιποτα?

Ξεχασα να πω πως τα surround ειναι ασυρματα συνδεδεμενα στον av μ' ενα συστηματακι της link technology (πομπος/δεκτης) και στη συνεχεια σ' εναν τελικο που τα οδηγει.

Last edited:
Ειχα κανει μια σκεψη στο ποστ #227 λεγοντας οτι ο lepai ισως μπορουσε να παιξει το ρολο μικρου τελικου για τα surround ηχεια του hc.

Και ζητω τι γνωμη σας ακριβως πανω σ' αυτο. Εσεις τι λετε θα 'χω προβλημα με το οτι βασικα θα υπαρχουν δυο volume controls στη σειρα (ενα του av κι ενα του lepai) η δεν τρεχει τιποτα?

Ξεχασα να πω πως τα surround ειναι ασυρματα συνδεδεμενα στον av μ' ενα συστηματακι της link technology (πομπος/δεκτης) και στη συνεχεια σ' εναν τελικο που τα οδηγει.

Δοκιμασε το.
Τα 2 volume θα σε βοηθησουν να ρυθμισεις ακριβως την σταθμη στα πισω ηχεια.
Προβλημα δεν υπαρχει με την χρηση 2 vol.

Απλα θα ηθελα να μην πειραχτει η σταθμη (οπως αυτη εχει ρυθμιστει απο το αυτοματο καλιμπραρισμα του av). Για να γινει αυτο ο lepai πρεπει να μενει με το volume στο τερμα αραγε???

αναμεσα στα synegry και στα roister emphais 5 ποια θα τεριαξουν καλυτερα??

μηπως να κανουμε ομαδικη παραγγελια ....μπας και τον παρουμε λιγο πιο χαμηλα :rifle::damnyou:?

Παντως παιδια αμα κανενας χρειαζεται, εχω εναν καμενο lepai εδω. Αμα τον θελει κανενας χαλαλι του.. Χωρις τροφοδοτικο ε.

το πιο πιθανον να καηκε το 2020.....απο ebay ερχετε στα χερια σου με τα μεταφορικα.....με 5 ευρω:ernaehrung004:

Toν παραγγειλα και εγω σημερα τον Lepai lp2020 για το δωματιο ωστε να ακουω μουσικουλα σε χαμηλη ενταση απο το λαπτοπ.
Βρηκα αυτα τα ηχεια http://www.e-anagnostou.gr/ήχος-hi-...-end-686s-μαυρο-ζευγοσ-ηχειων-koda-p-322.html Θα ειναι οκ με τον μικρο??

αυτα τα ηχειακια τα χω ακουσει κ σε πληροφορω οτι παιζουν μια χαρα για τα χρηματα τους!..σε χαμηλες εντασεις θα ναι τζιτζι!..απλα μη ν τον αφηνεις πολυ ωρα αναμενο γιατι ...τσουφ...3 εχω καψει...