Τριπόδια και φωτογραφικές κεφαλές

Re: Τριπόδια..

Παιδια για το Velbon UT-53D τι γνωμη εχετε για compact τριποδο? Αυτο το καταστημα http://www.fotooehlmann.com/491633/velbon-ut-53-d-inkl-qhd-53-d το εχει πολυ φθηνα. Να εχει κανει λαθος αραγε?

Το έλαβε κανείς ?Γιατι μου εστειλαν μόνο την κεφαλή QHD-53D και τα χω παρει στο κρανιο...

Απάντηση: Τριπόδια..

κ γω σε αναμονή -λες να μας κάνουν καμια πλάκα κ να στείλουν μόνο την κεφαλή;

Re: Απάντηση: Τριπόδια..

Ετοιμασου για την πλακα....Η απαντηση τους σε mail που τους εστειλα
Sehr geehrter Herr Georgios,
fΓΌr unseren Fehler mΓΆchten wir uns bei Ihnen entschuldigen. Bitte schicken Sie uns den Artikel ausreichend frankiert zurΓΌck, wir werden Ihnen dann die verauslagten Versandkosten und den Rechnungsbetrag ΓΌber Ihr Amazon-Konto zurΓΌckerstatten. Bei dem Preisangebot handelte es sich um den QHD 53 D ohne Stativ

(καποιοι χαρακτήρες δεν βγαινουν σωστα με copy paste)
Η απάντηση μου σε...Γαλλικα....

Re: Απάντηση: Τριπόδια..

και εγω απο εκει το πηρα,το ψαχνω.Νομιζω οτι εχει καποια υπηρεσια το paypal για επιστροφη χρηματων

It was to good to be true τελικά, κρίμα. Στο paypal ζητώντας ακύρωση της συναλλαγής και θα στείλεις κι ένα mail στους Γερμαναράδες να σου βάλουν εκεί τα έξοδα επιστροφής...

δυστυχώς τα όνειρα δεν βγαίνουν πάντα αληθινά, άντε πάλι σε αναζήτηση ,τι προτείνεται στα 50-60 χωρίς κεφαλή αυτή την φορά [κονόμησα μία από φίλο]

Καλημέρα,ποια η γνώμη σας για το Induro Adventure AKB2;

Αυτή τη στιγμή έχω το Benro A150BRO το οποίο θα δώσω στη γυναίκα γιατί θελω κάτι πιο στιβαρό...

Σε σχέση με το Benro A550FN1 τι προτείνετε;

Να σημειώσω ότι το Induro AKB2 το βρίσκω στη μισή τιμή από γνωστό!

Καμία λύση και για εμάς; :P

δυστυχώς τα όνειρα δεν βγαίνουν πάντα αληθινά, άντε πάλι σε αναζήτηση ,τι προτείνεται στα 50-60 χωρίς κεφαλή αυτή την φορά [κονόμησα μία από φίλο]

μόλις παρέλαβα με DHL -είχα μια κρυφή ελπίδα - μόνο η κεφαλή

Μια απο τα ίδια. Σε αυτήν τη περιπτώση πρεπει να περιμένουμε να επιστραφεί η κεφαλή για να κανουν το refund?

Πως θα τη στείλετε πίσω; Νομιζω με γενική ταχυδρομική βγαίνει πιο φθηνά και πιο γρήγορα απο τα ΕΛΤΑ.

Οτι είδα απο τους online τιμοκαταλογους. Στα ΕΛΤΑ γράφει 25.27 το Α προτεραιότητας και Γεν. Ταχυδρομική 20.91 με παράδοση 1-2 μέρες. Απλα φοβάμαι μη πουν γιατί δεν το στείλαμε με ταχυδρομείο, νομίζοντας οτι είναι πιο φθηνό και δεν κάνουν refund όλο το ποσο της επιστροφής.

Με απλο ταχυδρομείο με βλέπω να τα στέλνω και ας κάνει μια βδομάδα!!Μέσα σε 14 ημέρες απο την στιγμή που το λάβουν υποτείθεται σου επιστρέφουν τα χρήματα.
Μιλάμε με pm να μην βγαίνουμε και εκτός θέματος εδω..

Εμένα μου έστειλαν μαιλ ζητώντας μου συγνώμη αλλά το δέμα μου χάθηκε στην πορεία και να τους δώσω αριθμό λογαριασμού για να μου πιστώσουν τα χρήματα (είχα κάνει πληρωμή με έμβασμα).

Πάντως στο traking number που μου έδωσαν φαίνεται ότι δεν το παρέδωσαν ποτέ στην DHL

γλυτώνεις το τρέξιμο:)

Πες το κι έτσι θα χάσω μόνο 5 (1 το έμβασμα που έστειλα και 4 αυτό που θα λάβω), πάντως είναι υπερβολικά αργοί στις απαντήσεις τους κάνουν 2-3 εργάσιμες κάθε φορά να απαντήσουν.

Μήπως εγώ να μην παραλάβω καθόλου και να το αφήσω να φύγει πίσω ξεκινώντας διαδικασία επιστροφής χρημάτων από το paypal ?