True Detective [ΗΒΟ]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    125
Re: True Detective (2014)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

True Detective Season 1: Inside the Episode #8 (HBO)

Όντως όπως τα είπα και τα είπατε ήταν..

* Θα μπορούσε ο Rust να περιμένει το φιλαράκι του αλλά δεν μπορούσε να αντισταθεί στο "κάλεσμα"..
* Πρέπει να αξιολογείς από την αρχή την κατάσταση για να αποφασίζεις που θα πυροβολήσεις! :p

Ενταξει τι να πεις.Απιστευτη σειρα.Ενα θα πω μονο.Matthew McConaughey.O τυπος εχει ξεπερασει τον εαυτο του και οχι μονο τωρα τελευταια.

καταπληκτική !!! έχω πάθει και με το σάουντρακ και την επιλογή των κομματιών ...

H Nova τα κατάφερε και πάλι ....Πετσόκοψε με εντελώς απαράδεκτο τρόπο το 8 και τελευταίο επεισόδιο της σειράς ....Μας άφησε έκπληκτους μέσα στα νεύρα να κοιτάμε την οθόνη....!!!

Είχα ψηφίσει "εξαιρετική" ήδη από το 3ο-4ο επεισόδιο, και δεν το μετανιώνω. Πρόκειται, απλά, για αριστούργημα.

Και γράφει κάποιος που είχε φάει τέτοιο κόλλημα με το "Wire" που οτιδήποτε είδε μετά του φαινόταν λίγο. Τούτο εδώ είναι τόσο διαφορετικό που του βάζω το 10άρι ολόψυχα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, αν και νομίζω ότι η δομή του --που κάνει την κάθε σεζόν να μοιάζει με μια 8ωρη ταινία και όχι με κλασικό σίριαλ- θα το βοηθήσει. Δεν έχει υπάρξει σειρά μέχρι τώρα (είπαμε μετά από ποια) που να ΜΗ μου φάνηκε άνιση. Σε ΟΛΕΣ (ακόμα και στο Sopranos και στο Breaking Bad, που πλησίασαν το "άριστα") κάπου γινόταν κοιλιά, κάπου έλεγες "την τραβάνε απ' τα μαλλιά για τα φράγκα", κάπου αισθανόσουν ότι το έχεις ξαναδεί το έργο, κάπου παρακαλούσες να έλειπαν μια-δυο αχρείαστες σεζόν.

Ε, το True Detective, λόγω της δομής του και λόγω του ότι Pizzolato και Fukunaga έχουν τον απόλυτο έλεγχο όλης της σεζόν (ακριβώς όπως γίνεται σε μια ταινία, και όχι όπως στις άλλες σειρές που οι "δημιουργοί" τους συνήθως περιορίζονται στο να γράφουν/σκηνοθετούν κάποια κομβικά επεισόδια) ελπίζω ότι θα ξεφύγει από αυτή τη μοίρα. Κι ελπίζω να είμαστε ακόμα λίγο πιο βέβαιοι γι' αυτό του χρόνου τέτοιον καιρό.

Α, και ο Μακόναχι ήταν απίστευτος, αλλά είχε και τον πιο "αβανταδόρικο" ρόλο. 10άρι φυσικά, αλλά 10άρι και στον (λίγο αδικημένο, έχω την αίσθηση) Χάρελσον.

H Nova τα κατάφερε και πάλι ....Πετσόκοψε με εντελώς απαράδεκτο τρόπο το 8 και τελευταίο επεισόδιο της σειράς ....Μας άφησε έκπληκτους μέσα στα νεύρα να κοιτάμε την οθόνη....!!!

Τι εννοείς ρε συ? Έχει κόψει σκηνές?

Τι εννοείς ρε συ? Έχει κόψει σκηνές?
;Έκοψε ξαφνικά μισή ώρα απο το επεισόδιο και το κρίσιμο σημείο το παρέλειψε όλο.Τελικά μετά απο ενημέρωση που είχα μας είπαν ότι λόγω τεχνικού προβλήματος έγινε και το επεισόδιο θα προβληθεί ξανά σήμερα στις 21.00

Είχα ψηφίσει πολύ καλή , ίσως τελικά να έπρεπε να ψηφίσω εξαιρετική αν και το τέλος θα έπρεπε να είναι πιο σκοτεινό.

Βέβαια είναι δύσκολη σειρά που δεν απευθύνεται σε όλους καθώς απαιτεί κάποιο επίπεδο από τον θεατή.

Τι επίπεδο Γιάννη.....δεν ήξερα ότι και οι σειρές θέλουν παιδεία.:a0210:
Είμαι στο 3 επεισόδιο και τα τελευταία 10 λεπτά μου άρεσαν πολύ, όπως συνολικά το επεισόδιο από τα 2 πρώτα.
Απέχει όμως πολύ ακόμη από το να την χαρακτηρίσω εξαιρετική.

Φαντάζομαι τα βραβεία Emmy θα διαρκέσουν 5 λεπτά. Θα βγει ένας τύπος που θα πει "Όλα τα βραβεία πάνε στο True Detective οι υπόλοιποι έχετε την συμπάθεια μας"

Απάντηση: Re: True Detective (2014)

Απο τις πααααααρα που καλες σειρες που περασαν απο τα ματια μου. Εβερ.

Είχα ψηφίσει πολύ καλή , ίσως τελικά να έπρεπε να ψηφίσω εξαιρετική αν και το τέλος θα έπρεπε να είναι πιο σκοτεινό.

Βέβαια είναι δύσκολη σειρά που δεν απευθύνεται σε όλους καθώς απαιτεί κάποιο επίπεδο από τον θεατή.

Για ονομα........

Θα μπορούσε να ήταν και πιο σκοτεινό το τέλος! :cool4:
Η αλήθεια είναι ότι είχε δημιουργήσει μία τέτοια ατμόσφαιρα..

Καθώς ο Rust μπαίνει στην τελική διαδρομή σου δημιουργεί όντως μία αίσθηση του να περιμένεις κάτι πολύ σκοτεινό..

Όμως κάποια πράγματα.. είναι απλώς δημιουργίες του μυαλού! :cool:

Φαντάζομαι τα βραβεία Emmy θα διαρκέσουν 5 λεπτά. Θα βγει ένας τύπος που θα πει "Όλα τα βραβεία πάνε στο True Detective οι υπόλοιποι έχετε την συμπάθεια μας"

Χαχαχα... αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Δεν ξέρω τις κατηγορίες στα Emmy, αλλά σενάριο, σκηνοθεσία, μοντάζ, φωτογραφία, σκηνογραφία (και μόνο για το φινάλε), καλλιτεχνική παραγωγή, μουσική, και φυσικά ερμηνείες, πού αλλού να πάνε; Μόνο στη γυναικεία ερμηνεία θα χάσει, κι αυτό γιατί δεν... είχε (πρώτο ρόλο εννοώ).

Απάντηση: Re: True Detective (2014)

Απιστευτο και εκτος λογικης το τελος! Αναφερομαι στον τραυματισμο του Ραστ, που μετα απο τοσο "δουλεμα" των σωθικων του με το μαχαιρι του "σημαδεμενου", επεζησε! Ηταν...καπως!
Αλλα η σειρα τέλεια!
Θα εχει και β´κυκλο;

Last edited by a moderator:

Αυτό.. το να σου την φέρνουν πάντα από πίσω έχει καταντήσει πολύ κλισέ! :p

Εάν τα φιλαράκια ήταν έξυπνα θα πηγαίνανε μαζί και ο ένας θα κοίταγε πίσω και ο άλλος μπροστά.. :p
Ααα και καλό είναι να κοιτάς και πάνω! :p

Θα υπάρχει και άλλη σεζόν αλλά με άλλους πρωταγωνιστές..

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: True Detective (2014)

Aπιστευτο και εκτος λογικης το τελος! Αναφερομαι στον τραυματισμο του Ραστ, που μετα απο τοσο "δουλεμα" των σωθικων του με το μαχαιρι του "σημαδεμενου", επεζησε! Ηταν...καπως!
Αλλα η σειρα τέλεια!
Θα εχει και β´κυκλο;

σε σποιλερ πλιζζζ

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: True Detective (2014)

Μια εξήγηση αν κατάλαβε κάποιος να μου πει...

Ο Rast την ώρα που μπαίνει στο τελευταίο δωμάτιο, ακριβός πριν τον μαχαιρώσει ο τύπος τι είδε ?