Πως τα καταφέρνεις βρε συ και τα links που παραθέτεις δεν είναι άμεσα,αλλά πρέπει να τα κάνεις copy/paste?λογικα bosch
αριστες κριτικες
https://www.skroutz.gr/s/24018320/Bosch-S41-Συσκευή-Τροχίσματος-Τρυπανιών.html
αλλά και για ενα εργαλειο της παρκσαιντ ειχα δει καλες κριτικες
λογικα bosch
αριστες κριτικες
https://www.skroutz.gr/s/24018320/Bosch-S41-Συσκευή-Τροχίσματος-Τρυπανιών.html
αλλά και για ενα εργαλειο της παρκσαιντ ειχα δει καλες κριτικες
Πως τα καταφέρνεις βρε συ και τα links που παραθέτεις δεν είναι άμεσα,αλλά πρέπει να τα κάνεις copy/paste?
... υπαρχουν ομως και οι επαγγελματιες του φορουμ ή καποιοι ερασιτεχνες που μπορει να κανουν εκατονταδες ή χιλιαδες τρυπες καθε χρονο
Δημητρη συμφωνω...το να αναπληρωσεις ενα νουμερο ειναι μικρο το κοστος..Δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδιά τι χρειάζεται ένα τέτοιο εργαλείο, όταν τα τρυπάνια σε μεμονωμένα νούμερα έχουν 1 - 4 ευρώ, κοβαλτίου και HSS. Ok, τα μεγαλύτερα νούμερα είναι πιο ακριβά αλλά έχουν και λιγότερη χρήση. Πόσα τρυπάνια σας έχει τύχει να αλλάξετε μέσα σε ένα χρόνο επειδή είχαν φαγωθεί;
Ναι ρε συ, για το σπάσιμο εννοείται - μπορεί να χρειαστείς και 3 τρυπάνια σε μια μέρα. Εγώ μίλησα για το τρόχισμα και κάθε πότε αλλάζεις ένα τρυπάνι επειδή έχει φθαρεί.Δημητρη συμφωνω...το να αναπληρωσεις ενα νουμερο ειναι μικρο το κοστος..
Το θεμα ειναι οτι οπως ειπε και ο Νικολας οταν πας σε μια δουλεια και εχεις πανω απο 200-300 τρυπηματα συνολικα ειναι λογικο να θες/να σου σπανε αρκετα κομματια...
Οπως ανεφερα κι πιο πριν στα νουμερα 3,4 και 5 μου σπανε ευκολα..οποτε υπολογιζω οτι 4-5 κομματια απο το καθενα το χρονο τα περνω..
εμ, εγω βαζω σωστή ρυθμιση στην ροπή (φρένο) του τρυπανιοϋ (δράπανου) και σπανια σπαω τρυπάνι (αρίδα)τα νουμερα 3,4 και 5 μου σπανε ευκολα..
Μιχαλη σε 18v η 12v..;και ποσο..;εμ, εγω βαζω σωστή ρυθμιση στην ροπή (φρένο) του τρυπανιοϋ (δράπανου) και σπανια σπαω τρυπάνι (αρίδα)
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κυριάκο εγώ οταν τρυπαω σίδερο με δραπανοκατσαβιδο μπαταρίας(π.χ Bosch GSR )το έχεις στην πρώτη σκαλα και όχι στην δεύτερη που μπορεί να έχει και κρούση..Η ροπή παιδιά εφαρμόζεται στο βιδωμα.
Για το τρύπημα μπαίνει σε άλλη σκάλα το κιβώτιο.
Τώρα αν εσείς έχετε βρει άλλο κόλπο και δουλεύει πάω πάσο.
Σε εμένα όσα τρυπάνια έχουν σπάσει έχουν σπάσει λόγω πίεσης στο υλικό.
Ναι στο τρύπημα το βάζω παράληψη μου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.