Τα πορτραίτα πληρώθηκαν χώρια, Πάνο!
Μόνο ο Dolfon και ο Dipie είχαν να πληρώσουν το αντίτιμο!![]()
Επέστρεψα!
Με φωτογραφίες και εντυπώσεις..Οχι πως ήταν κάτι που δεν
ήταν γνωστό- και αναφέρομαι στις διαφορές μεταξύ των dac's- αλλά
είχε ενδιαφέρον και για όσους πιστεύουν το αντίθετο.
Διαφορές υπάρχουν και μάλιστα έντονες και ακουστότατες
Ενα ευχαριστώ στον Βλάσση, για την φιλοξενία, τα μπινελικάκια( άσχετα αν δεν
πρόλαβα, λόγω του ότι κάποιος έπεσε σαν γλάρος και τα κατασπάραξε!)
και ένα εύγε στα παιδιά που έφαγαν ώρες για να το στήσουν όσο πιό
σωστά γινόταν..
Αναμφισβήτητα για μένα,ο καθαρός νικητής ήταν το μεγάλο cdp Carry του Βλάση.Μόλις έπαιξε,καταλάβαινες αυτόματα,την ισορροπία,την μουσικότητα την φυσικότητα,τον όγκο και την ανάλυση,που απλά δεν υπήρχε σ' όλα τα προηγούμενα υπο ακρόαση dac.Ωστόσο,για να μην ξεχνιόμαστε,η σύγκριση ήταν μεταξύ των 6 dacs κι αυτό είναι το θέμα μας εδώ.Απλά το γράφω,γιατί επίσης πολλά ακούγονται για φονείς γιγάντων.Δεν υπήρξε τέτοιος...
Ενα μ' έβγαλες και μένα χοντρό,δύο δεν θα προλάβαινες έτσι κι αλλιώς, γιατί τα μοιραστήκαμε με τον Internet King.Εχουμε κόψει κι οι δύο το ρημάδι το τσιγάρο κι έχουμε μια...συνεχή λιγούρα...
Διονύση το cdp του Βλάσση ήταν όντως πάρα πολύ καλό, άλλα επέτρεψέ μου εμένα και κάποιων άλλων που το συζητήσαμε, να διαφωνήσουμε για το αν κάποια(ο) dac το έφταναν ή όχι...
Πάντως, δεν έχει σημασία να το αναλύσουμε, διότι δεν συμμετείχε στο συγκριτικό, απλά μας χάρισε ένα πάρα πολύ καλό τράνσπορτ...
γ@μώ τις παρέες μαζεύτηκε....
ιδιαίτερους χαιρετισμούς σε dipie, internet king, modright, expander, dalanik, dolfon ... τι μάζωξη έχασα ρε γμτ.....
Αρχικά τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα παιδιά για την οργάνωση και εκτέλεση του συγκριτικού.
Θα πρότεινα στον Dalanik να ποστάρει τουλάχιστον τρεις λίστες
1. Συνολική βαθμολογία όλων των ακορατών
2. Βαθμολογία ανά υποκατηγορία κάθε dac όλων των ακροατών
3. Συνολική ανα dac Βαθμολογία κάθε ακροατή
Ετσι νομίζω πέρα από τη συνολική εικόνα, μπορούμε να πάρουμε αφενός μία ιδέα για τα επιμέρους χαρακτηριστικά (αδυναμίες, δυνατά σημεία) κάθε dac, όπως και κατά πόσον ήταν μεγάλες οι διαφορές (τι βαθμολόγησε δηλ. ο κάθε ακροατής και αν διέφεραν αρκετά μεταξύ τους)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.