Προφανώς ο φίλος Dalanik δεν έχει διαβάσει τι έχει γράψει ο υποφαινόμενος για τον Brian Wilson και τους Beach Boysγι αυτό θεωρεί κράξιμο ορισμένα αθώα σχόλια για τους U2 .
Όντως έτσι είναι. Δεν γνωρίζω ακόμα το τρόπο γραφής σας είναι γεγονός.
Προφανώς ο φίλος Dalanik δεν έχει διαβάσει τι έχει γράψει ο υποφαινόμενος για τον Brian Wilson και τους Beach Boysγι αυτό θεωρεί κράξιμο ορισμένα αθώα σχόλια για τους U2 .
@supersonic: Είσαι ο άνθρωπός μου. Gloria Estefan? Πίσσα και πούπουλα βρε...![]()
Είσαι "ο άνθρωπός μου" γιατί έχεις ποικιλία στα ακούσματά σου και "πίσσα και πούπουλα" γιατί έβαλες την Gloria στα καλύτερα άλμπουμς (χιούμορ! εγώ θα έβαζα και το retrospective των Pet Shop Boys - μη δίνεις σημασία...)
Πίσσα και πούπουλα στον Υπέρηχα οπωσδήποτε ...Ακούει Brian Wilson και ΒΒ. Από την άλλη όμως ακούει και δισκάρες ( ΑPP , WWOVANH , MH ). Tι να τον κάνω που είναι φίλος μου :a0210:
Γενικώς αυτούς που έχω αδικήσει φαίνεται ότι είναι οι Soft Machine και Camel. Θα αγοράσω κάτι σύντομα αν και νομίζω ότι η εποχή δεν είναι κατάλληλη (για μένα).
Είσαι "ο άνθρωπός μου" γιατί έχεις ποικιλία στα ακούσματά σου και "πίσσα και πούπουλα" γιατί έβαλες την Gloria στα καλύτερα άλμπουμς (χιούμορ! εγώ θα έβαζα και το retrospective των Pet Shop Boys - μη δίνεις σημασία...)
Tι να τον κάνω που είναι φίλος μου :a0210:
πάντως αυτή τη στιγμή ακούω το Smiley Smile και λυπάμαι αληθινά όσους δεν θα του δώσουν την ευκαιρία να το ακούσουν...
Δίσκος από άλλο σύμπαν.
και αν σκεφτεί κανείς την ιστορία του...
Κρίμα που ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω.
Eίχες κακή γνώμη για τους Soft Machine ; Σε βάζω στο ignore list.Κανένα
Πάντως αν θές να αγοράσεις κάτι από SM προτείνω τα Vol 1 , Vol 2 , Third , Four , Five , Six , Seven , Bundles. Υποχρεωτικά
Ωραίο το ταξίδι.
Σε αντίστροφο (προς τα πάνω), βράδυ με χιονόνερο, χωρίς καλοριφέρ το αυτοκίνητο, κάτι ψυχές άκουγαν στη διαδρομή Biosphere.
Από τότε τουλάχιστον ο Μπάϊρας δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος.![]()
@ Supersonic
Νήμα: 5άρια αυστηρά !
Ξεκινάω λοιπόν με τα δικά μου 5άρια.
Αντε να δώ που θα συναντηθούμε:
1. Steely Dan: όλα μέχρι και το Gaucho
2. Camel: Moonmadness, Snowgoose
3. J Tull: Passion Play
4. Beatles: White, Sgt, Abbey, Rev, Rubber, Help
5. Santana: I, Caravanserai, Borboletta, Love, devotion surrender, Lotus, Live at Fillmore
6. Joe Jackson: Laughter and lust, Body and soul, night and day
7. Larry Carlton: I, Strikes Twice, Sleepwalk
8. Johny Winter: Live in NY
9. Stones: Sticky fingers
10. Beach boys: pet
11. Gloria Estefan: Mi tierra
12. Who: Quad
13. Purple: Machine head, Who do we think..
14. Robin Trower: Live
15. Stevie Wonder: Innervisions
16. Floyd: Dark side
17. James Taylor: One man dog
18. Fagen: Nightfly
19. Doobies: What were once vices...
20. Salif Keita: Soro
21. Traffic: The low spark..
22. Genesis: Selling England..
23. J. Mitchell: Hejira
24. Dire Straits: On every street
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.