USB DVB-T TUNER Dreambox 800

Re: USB DVB-T TUNER DM800

εχω θεμα με το στικακι.. το sinovideo φταει τωρα η το dream elite 1.3.3.?? απο την αρχη εβγαζε αρκετες φορες tune failed και ηθελε reboot για να στρωσει.. την τελευταια βδομαδα μου εχει σπασει τα νευρα.. τα αλλα στικακια σας το κανουν αυτο? dm800 εχω γνησιο

εχω ferrari sim dm800hd new dream elite 1.0 θα παιξει το crypto redi pc50 η crypto redi pc100 σιγουρα κ πιο ειναι συμβατο η δε αξιζει παρακαλω αν μπορεις malakudi pes moy.

Το νέο revision του Crypto Redi 50 αλλά και το Crypto Redi 100 παίζουν σε OpenPLI 2.0 beta. Πιθανότατα παίζουν και στα άλλα images αν αντιγράψετε τα kernel modules από το OpenPLI.

Παρήγγειλα το PC100. malakudi θα παίξει με το αρχείο που ανέβασες;
Επίσης που τοποθετώ το αρχείο; Έχω 800se με newnigma 3.1.6 (νομίζω-έχω κάνει και την τελευταία αναβάθμιση)

Last edited:

εχω θεμα με το στικακι.. το sinovideo φταει τωρα η το dream elite 1.3.3.?? απο την αρχη εβγαζε αρκετες φορες tune failed και ηθελε reboot για να στρωσει.. την τελευταια βδομαδα μου εχει σπασει τα νευρα.. τα αλλα στικακια σας το κανουν αυτο? dm800 εχω γνησιο
Γεια σου Eki_13
Και σε μένα τα ίδια έκανε (έχω τον ίδιο hardware με το δικό σου). Από τότε όμως που όταν έβγαζε tune failed το άφηνα να περάσει λίγο χρόνος μέχρι να έρθει η εικόνα (έρχεται η εικόνα αν το αφήσεις και δεν αλλάξεις αμέσως κανάλι) έστρωσε και δουλεύει άψογα.
Άλλαξε ρε συ image. Αυτό που χρησιμοποιείς είναι πολύ παλιό. Βάλε το EDG-Nemesis2.1-dm800-e2-OE(1.6)_15-02-2011-16-15 και αναβάθμισε σε EDG-Nemesis2.2 (δουλεύει μια χαρά σε αυτό το sinovideo) Εγκατέστησε και το tunisiasat-addons-manager_3.0_mipsel που περιέχει μεταξύ άλλων και την extra url για τα καλούδια.
Αν έχεις απορίες σε αυτά ρώτησε με ότι θέλεις.
Έχεις τα χαιρετίσματα μου

Last edited:

Γεια σου Eki_13
Και σε μένα τα ίδια έκανε (έχω τον ίδιο hardware με το δικό σου). Από τότε όμως που όταν έβγαζε tune failed το άφηνα να περάσει λίγο χρόνος μέχρι να έρθει η εικόνα (έρχεται η εικόνα αν το αφήσεις και δεν αλλάξεις αμέσως κανάλι) έστρωσε και δουλεύει άψογα.
Άλλαξε ρε συ image. Αυτό που χρησιμοποιείς είναι πολύ παλιό. Βάλε το EDG-Nemesis2.1-dm800-e2-OE(1.6)_15-02-2011-16-15 και αναβάθμισε σε EDG-Nemesis2.2 (δουλεύει μια χαρά σε αυτό το sinovideo) Εγκατέστησε και το tunisiasat-addons-manager_3.0_mipsel που περιέχει μεταξύ άλλων και την extra url για τα καλούδια.
Αν έχεις απορίες σε αυτά ρώτησε με ότι θέλεις.
Έχεις τα χαιρετίσματα μου

το υποστηριζει κατευθειαν η πρεπει να βαλω κατι?
το newnigma 3.1.6 δεν ειναι καλυτερο ε?

Εχω βρει στο ιντερνετ 2 διαφορετικα USB DVB-S tuners

Το ενα ειναι το QQ Box (το οποιο βγαινει και σε αλλες 2 εκδοσεις)

http://cgi.ebay.co.uk/TV-DVB-S-HDTV...raphics_Video_TV_Cards_TW&hash=item33660e0565

και
το αλλο skywalker-1
http://www.genpix-electronics.com/index.php?act=viewDoc&docId=9

Τα γνωριζει κανεις αυτα;
Υπαρχει πιθανοτητα να παιξουν στον DM800se?

το υποστηριζει κατευθειαν η πρεπει να βαλω κατι?
το newnigma 3.1.6 δεν ειναι καλυτερο ε?

Το υποστηρίζει κατευθείαν.
Απλά πατάς μπλέ κουμπί-->κόκκινο κουμπί-->Manage DVB-T/C Adapter-->κίτρινο κουμπί για να εγκατασταθούν οι οδηγοί.
Μετά πατάς ΟΚ για να ενεργοποιηθεί το tuner και γίνεται επανεκκίνηση.
Τώρα πας στη διαμόρφωσει του tuner και επιλέγεις Ευρώπη μέση ανατολή κλπ αλλά πρόσεξε DVB-T και όχι DVB-C και τέλος κάνεις ανίχνευση για να βρεί τα κανάλια.
Το nemesis 2.2 νομίζω είναι το πιο καλό image αυτή τη στιγμή.
Για τα καλούδια βάλε το tunisiasat-addons-manager_3.0_mipsel.ipk που περιέχει μεταξύ άλλων και την extra url για να κατεβάσεις τα γνωστά.
Σε χαιρετώ και ρώτα αν κάτι δεν σου παει καλά.

Και κάτι ακόμα.
Στο nemesis 2.2 έχουν βγάλει τα Ελληνικά.
Για να τα εγκαταστήσεις πρέπει να πατήσεις μπλέ κουμπί-->ξανά μπλέ κουμπί και από το διαχειριστή πακέτων να εγκαταστήσεις enigma2-locale-el

Εχω βρει στο ιντερνετ 2 διαφορετικα USB DVB-S tuners

Το ενα ειναι το QQ Box (το οποιο βγαινει και σε αλλες 2 εκδοσεις)

http://cgi.ebay.co.uk/TV-DVB-S-HDTV...raphics_Video_TV_Cards_TW&hash=item33660e0565

και
το αλλο skywalker-1
http://www.genpix-electronics.com/index.php?act=viewDoc&docId=9

Τα γνωριζει κανεις αυτα;
Υπαρχει πιθανοτητα να παιξουν στον DM800se?
Το sinovideo από το ebay κοστίζει 3ευρω συν 8ευρω μεταφορικά, συνολο 11 ευρω και παίζει σίγουρα.
Αν και ψάχνοντας τώρα το βρίσκω πολύ ακριβότερα στο ebay. Πάντως εγώ το πήρα 11ευρω.
Υπάρχει και σε μαγαζιά στην Ελλάδα αν δεε κάνω λάθος γύρω στα 30 ευρω

Last edited:

Tο sinovideo ομως δεν ειναι DVB-T (digea)?
Εγω βασικα ενδιαφερομαι για ενα δευτερο DVB-S (sat) tuner ωστε να μπορω να δειχνει αλλο καναλι η tv και αλλο καναλι να κανω stream με VLC στον υπολογιστη.
Το εχει δοκιμασει αυτο το κολπο κανενας αλλος με original DM800se?
To image που φοραει ειναι το newnigma 3.1.5

Tο sinovideo ομως δεν ειναι DVB-T (digea)?
Εγω βασικα ενδιαφερομαι για ενα δευτερο DVB-S (sat) tuner ωστε να μπορω να δειχνει αλλο καναλι η tv και αλλο καναλι να κανω stream με VLC στον υπολογιστη.
Το εχει δοκιμασει αυτο το κολπο κανενας αλλος με original DM800se?
To image που φοραει ειναι το newnigma 3.1.5

usb dvb-s tuner δεν παίζει στον 800αρι μόνο dvb-t

usb dvb-s tuner δεν παίζει στον 800αρι μόνο dvb-t

Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να παιξει εξωτερικο tuner με rs232 ισως;
Αλλιως μονο με εσωτερικο;

Γεια σε όλους.. Μια ερώτηση έχω να κανω .Εχω dreambox 800 NWNIGMA 2 VER 3.2 KAI CRYPTO REDI PC 200 ..δεν μου το αναγνωρίζει.. Έχει κατορθώσει κανείς να γίνει αναγνώριση και να δει κανάλια

Last edited:

SOS Παιδιά έχω πάρει το Crypto PC100 αλλά ο Dream δεν το βλέπει. Το αρχείο του malakudi σε ποιό φάκελο το περνάμε;

SOS Παιδιά έχω πάρει το Crypto PC100 αλλά ο Dream δεν το βλέπει. Το αρχείο του malakudi σε ποιό φάκελο το περνάμε;

Βάλε OpenPLI ή Sifteam και θα σου δουλέψει. Το αρχείο που ανέβασα εδώ είναι για PC50.

εβαλα newnigma 3.2.κατεβασα drivers για af9015 k 9013. αλλα τπτ.
πρεπει να κανω κατι αλλο για να το αναγνωρίσει?
υπαρχει κάποιο panel για enable/disable οπως στο dreamelite 1.3.3?

Last edited:

εβαλα newnigma 3.2.κατεβασα drivers για af9015 k 9013. αλλα τπτ.
πρεπει να κανω κατι αλλο για να το αναγνωρίσει?
υπαρχει κάποιο panel για enable/disable οπως στο dreamelite 1.3.3?

Το PC100 είναι smsusb chipset