Ναι τα εχω κανει αυτα χωρις κανενα αποτελεσμα,στο on demand δεν εχω καποιο προβλημαΈχεις κάνει reboot το router και μετά τον αποκωδικοποιητή; Το ondemand σου παίζει κανονικά;
Ναι τα εχω κανει αυτα χωρις κανενα αποτελεσμα,στο on demand δεν εχω καποιο προβλημαΈχεις κάνει reboot το router και μετά τον αποκωδικοποιητή; Το ondemand σου παίζει κανονικά;
Επειδή σκέφτομαι να βάλω Vodafone TV, η εικόνα στο on demand είναι καλή;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μίλα με το support στο 13840 να το δουν.
Παλιότερα υπήρχαν όλες οι σαιζόν του GoT στο vodafone tv.
Θα δούμε άραγε την 8η στην ώρα της?
Έχει κανείς πληροφορία?
Εμένα μου έδωσαν προσφορά και την αποδέχτηκα για να φύγω από nova, 29.10 το full pack και φυσικά τον καινούργιο box.Προσπαθω και εγω εδω και λιγο καιρο να ανανεωσω το συνβολαιο μου στην ιδια τιμη για να μου δωσουν τον νεο αποκωδηκοποιητη αλλα μου ανεβαζουν την τιμη +9 ευρω οποτε δεν με συνφερει και το κακο ειναι πως εχω ακομα 1 χρονο+ συμβολαιο.Εσεις που πηρατε τον νεο αποκωδηκοποιητη ειστε νεοι πελατες οι παλιοι,και ποσο παραπανω σας χρεωσανε για να μεταβειτε στην νεα πλατφορμα?
Εμένα μου έδωσαν προσφορά και την αποδέχτηκα για να φύγω από nova, 29.10 το full pack και φυσικά τον καινούργιο box.
Βάζεις την επίγεια κεραια και βλέπεις όλα τα κανάλια από αυτόν για μένα το μεγαλυτερο +Δεν προσφέρει και τίποτε παραπάνω ο καινούριος αποκωδικοποιητής.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.