Vodafone TV

Έχεις κάνει reboot το router και μετά τον αποκωδικοποιητή; Το ondemand σου παίζει κανονικά;
Ναι τα εχω κανει αυτα χωρις κανενα αποτελεσμα,στο on demand δεν εχω καποιο προβλημα

Τα κανάλια δεν παίζουν καθόλου ή παίζουν λίγα δευτερόλεπτα και μετά βγάζει το μήνυμα; Αν κάνει το 2ο και έχεις plc δοκίμασε χωρίς αυτά.

Παίζει κάποια δευτερόλεπτα και μετά μαύρο, και ξανά από την αρχή

Επειδή σκέφτομαι να βάλω Vodafone TV, η εικόνα στο on demand είναι καλή;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

υπάρχει κάποια λίστα που να αναφέρει τα κανάλια στο κάθε πακέτο αλλά με περιγραφή για την κατηγορία του καναλιού πχ παιδικά, ταινίες, σειρές κλπ.;

το site της vodafone δεν είναι πολυ βολικό...

Επειδή σκέφτομαι να βάλω Vodafone TV, η εικόνα στο on demand είναι καλή;;;

Ναι μια χαρα ειναι η εικονα,η tv που εχω ειναι FHD.
Εντωμεταξυ στο καναλι fashion television λεει πως θα διακοπει η μεταδοση απο τις 1/4/2019,αραγε θα προστεσουν καποιο αλλο-α?

Παλιότερα υπήρχαν όλες οι σαιζόν του GoT στο vodafone tv.

Θα δούμε άραγε την 8η στην ώρα της?

Έχει κανείς πληροφορία?

Παλιότερα υπήρχαν όλες οι σαιζόν του GoT στο vodafone tv.

Θα δούμε άραγε την 8η στην ώρα της?

Έχει κανείς πληροφορία?

Η πληροφορία λέει ότι το GoT αυτή τη στιγμή είναι αποκλειστικότητα της Nova. Ήδη στη Nova παίζονται όλοι οι κύκλοι στο pop up κανάλι NovaThronesHD (μέχρι 31/5) αλλά και on demand στο Nova on Demand όπου όλο το box set της σειράς θα παραμείνει διαθέσιμο μέχρι 30/6. Από Ιούλιο και μετά άγνωστο...

Προσπαθω και εγω εδω και λιγο καιρο να ανανεωσω το συνβολαιο μου στην ιδια τιμη για να μου δωσουν τον νεο αποκωδηκοποιητη αλλα μου ανεβαζουν την τιμη +9 ευρω οποτε δεν με συνφερει και το κακο ειναι πως εχω ακομα 1 χρονο+ συμβολαιο.Εσεις που πηρατε τον νεο αποκωδηκοποιητη ειστε νεοι πελατες οι παλιοι,και ποσο παραπανω σας χρεωσανε για να μεταβειτε στην νεα πλατφορμα?

Προσπαθω και εγω εδω και λιγο καιρο να ανανεωσω το συνβολαιο μου στην ιδια τιμη για να μου δωσουν τον νεο αποκωδηκοποιητη αλλα μου ανεβαζουν την τιμη +9 ευρω οποτε δεν με συνφερει και το κακο ειναι πως εχω ακομα 1 χρονο+ συμβολαιο.Εσεις που πηρατε τον νεο αποκωδηκοποιητη ειστε νεοι πελατες οι παλιοι,και ποσο παραπανω σας χρεωσανε για να μεταβειτε στην νεα πλατφορμα?
Εμένα μου έδωσαν προσφορά και την αποδέχτηκα για να φύγω από nova, 29.10 το full pack και φυσικά τον καινούργιο box.

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Εμένα μου έδωσαν προσφορά και την αποδέχτηκα για να φύγω από nova, 29.10 το full pack και φυσικά τον καινούργιο box.

Πολυ καλη τιμη,αρκει βεβαια να μην εχεις τεχνικα θεματα.
Και εγω σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαρηστιμενος απο την υπηρησια της τβ αλλα και απο το ιντερνετ και το σταθερο.
Εχει τοσα πολλα να δεις που δεν ξερεις τι να πρωτοδεις,το on demand περιεχομενο κατα την γνωμη μου ειναι αυτο που κερδιζει ποντους παρολο που για να δεις νεα ταινια πρεπει να πληρωσεις το free υλικο ειναι τεραστιο.

Δεν προσφέρει και τίποτε παραπάνω ο καινούριος αποκωδικοποιητής.
Βάζεις την επίγεια κεραια και βλέπεις όλα τα κανάλια από αυτόν για μένα το μεγαλυτερο +

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Υπάρχει διαφορά στο on demand κομμάτι, ανάμεσα στο family και στο entertainment πακέτο ;;;Με ενδιαφέρει να έχω πλήρη πρόσβαση μόνο στο on demand κομμάτι...