Kirikosgeorgas
AVClub Enthusiast
- 9 March 2019
- 1,079
Φίλε μου η κουβέντα είναι ατέρμονη ειρησθω εν παρόδω θα δείξει τι θα γίνει με την Vodafone -πάντως δημοσιεύτηκε το άρθρο και στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας.
Φίλε μου η κουβέντα είναι ατέρμονη ειρησθω εν παρόδω θα δείξει τι θα γίνει με την Vodafone -πάντως δημοσιεύτηκε το άρθρο και στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας.
Το καλύτερο πακέτο μην τρελαθουμε κιόλας δεν έχει
Κανένας δεν το έχει.
Γιατί σε όλα υπάρχει περιεχόμενο που λείπει και η σημασία του περιεχόμενου που λείπει είναι υποκειμενική για το κάθενα.
Από τα καλύτερα vfm σίγουρα είναι πλέον. Κι αυτό σίγουρα ενοχλεί.
Βασικά ενοχλεί τους υπάρχοντες παίκτες... και τους δορυφόρους τους... το ότι μπήκε κι αυτή στη προσθήκη αποκλειστικού περιεχομένου (πχ HBO).
Να τη ξεφορτωθούν δεν μπορούν, τουλάχιστον σαν πελάτης χονδρικής (novasports) ενοχλούσε λιγότερο.
Σε αυτή την άποψη με βρίσκεις 100% το καλύτερο και πιο πλήρες περιεχόμενο δεν το έχει κανείς αλλά είναι αρκετά vfm σε σχέση με τους δορυφορικούς. Για να δούμε με την επικείμενη πώληση της nova θα συνεχίσει να διαθέτει τα nova sports σε wind και Vodafone
Δεν νομίζω να μπορεί μια νέα ιδιοκτησία να τα αφαιρέσει όποτε θέλει.
Σίγουρα θα υπάρχουν συμβόλαια, σε όλα τα πακέτα υπάρχουν συμβόλαια με ημερομηνίες έναρξης και λήξης για κάθε κανάλι.
Κι εγώ πιστεύω ότι η νέα ιδιοκτησία ίσως να τα θέλει αποκλειστικά.
Λογικά Vodafone και Wind θα έχουν το χρόνο να κινηθούν για να πάρουν οι ίδιες κάποιο πρωτάθλημα.
Φαντάσου να δούμε μάχες για το ιταλικό και το γαλλικό :smile:, τα πρωταθλήματα της cosmote νομίζω αργούν να λήξουν για να ξαναμπούν σε διαπραγμάτευση.
Για το ελληνικό δεν πιστεύω να ενδιαφερθεί κανείς πέρα από τη nova.
Όχι, στην παλιά Vodafone tv το προφίλ της τηλεόρασης είχε προτεραιότητα και έπαιζε σε όλες τις θύρες.Στο ρουτερ που σας εχουν δώσει έχει θύρα ξεχωριστή για STB που δεσμευει την Vodafone TV ? μιλαω για τωρινή σύνδεση γιατί σε παλαιότερες είχε
Έγινε το food network HD. Μάλλον όλα θα γίνουν HD. Εξαιρετικά τα πάει η Vodafone.
Μία χαρά εικόνα έχουν τα αθλητικά. Με τρία ευρώ τσάμπα είναι. Και ένα αγώνα να δεις τα έβγαλες τα λεφτά σου.Αν γινουν και τα nat.geographic hd θα μιλαμε πλεον για πολυ καλη αναβαθμιση!! Στην ανανεωση συμβολαιου που εκανα προσφατα μου ειπαν πως με 3 ευρω επιπλεον μπορω να εχω τα novasports τα οποια ειναι hd..Το σκεφτομαι αλλα δε βλεπω προταθλημα γενικα, αλλα η εικονα τους πως ειναι; αν μπορει να μου πει καποιος που τα εχει..
Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.