Vodafone TV

Στο μενού του modem σου τα γράφει.
Παρακαλώ μην ποστάρεις απανωτά μια μια γραμμή/ερώτηση, συγκέντρωσε ότι θες να ρωτήσεις σε μια δημοσίευση ( post ).
Thank you!

Πάντως θεωρώ μεγάλο φάουλ να βγάζουν εμπορικά μια υπηρεσία που ακόμα δεν μπορούν να την υποστηρίξουν με τις σωστές εφαρμογές.
Δεν μπορείς να δεις από υπολογιστή ή από τηλεόραση και η εφαρμογή που υπάρχει στο box είναι τουλάχιστον τραγική και δύσχρηστη.

Εφαρμογή στο box εννοείς το λειτουργικό του αποκωδικοποιητη;
Παλεύεται. Αν κατανοήσεις τη νοοτροπία του, είναι παιχνιδάκι.
Περιμένουμε μια αναβάθμιση το επόμενο διάστημα, δεν έχω βρει κάποια πληροφορία από τις άλλες χώρες. Δυο είναι τα ενδεχόμενα: το ένα είναι να αναβαθμίσουν το λογισμικό χωρίς να ξέρουμε όμως τις αλλαγές, και το αλλο να πάρουμε και εμείς Android tv box με περασμένο το vodafone tv app (που δεν θα έχει διαφορές με το τώρα)..

Έχουμε κάποιο νέο για το αν μπορεί η εφαρμογή να τρέξει σε Android tv box ή γενικά σε Android tv?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Σε Android tv συνήθως δεν παίζει, σε emulator (στα Windows) ή σε box με κανονικό android που δεν είναι root, ίσως να παίξει.

Θα διαφωνήσω μαζί σου σχετικά με την ευκολία του μενού. Δεν έχει skip στους τίτλους - δεν σε πάει στο επόμενο επεισόδιο και κάθε φορά πρέπει να ψάχνεις που έχεις μείνει - πολλές φορές ενώ δεν έχει τελειώσει ένα επεισόδιο σου βγάζει στο κέντρο να παίξει το επόμενο με αποτέλεσμα να μη βλέπεις την εικόνα και τους υπότιτλους. Το θέμα δεν είναι μόνο η ανακάλυψη περιεχομένου (η οποία δεν είναι και ότι καλύτερο) αλλά γενικά το όλο μενού θέλει αλλαγή. Ας μην αναφέρω πως για να παίξει ενώ έχει WiFi το έχουν απενεργοποιημένο.

Θα διαφωνήσω μαζί σου σχετικά με την ευκολία του μενού. Δεν έχει skip στους τίτλους - δεν σε πάει στο επόμενο επεισόδιο και κάθε φορά πρέπει να ψάχνεις που έχεις μείνει - πολλές φορές ενώ δεν έχει τελειώσει ένα επεισόδιο σου βγάζει στο κέντρο να παίξει το επόμενο με αποτέλεσμα να μη βλέπεις την εικόνα και τους υπότιτλους. Το θέμα δεν είναι μόνο η ανακάλυψη περιεχομένου (η οποία δεν είναι και ότι καλύτερο) αλλά γενικά το όλο μενού θέλει αλλαγή. Ας μην αναφέρω πως για να παίξει ενώ έχει WiFi το έχουν απενεργοποιημένο.
Απ'όλο αυτό το σεντόνι που εγραψες ισχύει μόνο ότι δεν συνδέεται με wifi (ακόμη διότι αναμένεται να γίνει).Ας μην παραπληροφορουμε τούς αναγνώστες τού φόρουμ, κανονικά πρέπει να κάνεις edit καί νά τά σβήσεις όλα τά παραπανω

Απ'όλο αυτό το σεντόνι που εγραψες ισχύει μόνο ότι δεν συνδέεται με wifi (ακόμη διότι αναμένεται να γίνει).Ας μην παραπληροφορουμε τούς αναγνώστες τού φόρουμ, κανονικά πρέπει να κάνεις edit καί νά τά σβήσεις όλα τά παραπανω

Η αλήθεια είναι οτι σε σχέση με COSMOTE GO, Cosmote OTT, Netflix, είναι το πιο δύσχρηστο, πιο δύσχρηστο ακόμα και από την παλιά του version.

Για Wind Vision, Apple TV, κλπ δεν έχω άποψη

Κατ'αρχην πρεπει να ξεκαθαρισουμε κατι,το ποσο ευχρηστο η δυσχρηστο ειναι κατι ειναι προσωπικη αποψη του καθενος....εμενα ας πουμε το ποιο δυσχρηστο μου φαινεται το νετφλιξ

Στα περισσότερα έχει δίκιο όμως

Sent from my iPhone XS using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Καλημέρα, μου κάνει φοβερή εντύπωση το γεγονός που αναφέρεις ότι κάνω παραπληροφόρηση.
Επειδή είμαι και εγώ καταναλωτής θα ήθελα πριν αγοράσω οποιαδήποτε υπηρεσία να είμαι ενημερωμένος, ο στόχος της δημοσιευσής μου ήταν αυτός για αυτό το λόγο υπάρχει και το φόρουμ.
Όσον αφορά στο "σεντόνι" μπορείς να μου αναφέρεις ποιο από όσα ανέφερα δεν ισχύει σε παρακαλώ;
Γιατι αν σε εσένα έχει skip intro, όταν πας σε κάποια σειρά σε πάει αυτόματα στο σημείο που είχες μείνει χωρίς να χρειαστεί να σκρολάρεις αρκετές φορές ανάμεσα στα επεισόδια και δεν σου εμφανίζει στη μέση της οθόνης επιλογή για να παίξει το επόμενο επεισόδιο χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το επεισόδιο που παρακαλουθείς τότε μάλλον έχω λάθος εφαρμογή.
Αν μου πεις ότι κάτι από αυτά δεν ισχύει και έχω λανθασμένη εντύπωση θα κάνω edit και θα τα σβήσω.

Φιλικά,
Θάνος

Καλησπέρα! Είμαι στη φάση που αναμένω τον εξοπλισμό και σκέφτομαι τρόπους για να παίξει σε δεύτερη τηλεόραση.
Από tablet με HDMI out παίζει στην τηλεόραση;; Στην εξυπηρέτηση μου είπαν ότι παίζει, αλλά δεν έχω tablet και φυσικά δεν θέλω να αγοράσω και να διαπιστώσω ότι τελικά ήταν άσχετη η κοπέλα στην εξυπηρέτηση και δεν παίζει...
Όσοι το έχετε καταφέρει με android emulators σε υπολογιστή, έχετε κάνει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση; Δοκίμασα με bluestacks και με ldplayer, αλλά δεν φτάνει στην οθόνη εισαγωγής των κωδικών, βγάζει διάφορα errors. Δοκίμασα και με παλαιότερη έκδοση του apk, αλλά το αναγνωρίζει και ζητάει ενημέρωση στη νεότερη.
Τέλος, δοκίμασα και στο mecool m8s pro w, αρχικά μου έβγαζε μήνυμα ότι είναι root, το έκανα unroot και τώρα λέει ότι δεν είναι συμβατό.
Γενικά, σίγουρη λύση υπάρχει ή είναι λαχείο;

Δεν υπάρχει σίγουρη λύση, περιμένουμε να βγουν εφαρμογές για τηλεόραση και υπολογιστή.
Οι emulator δεν θέλουν ρύθμιση.

Ευχαριστώ! Θα κοιτάξω μήπως βρω κανα παλιό tablet με HDMI out από κανένα φίλο για να δω αν όντως ισχύει αυτό που μου είπαν στην εξυπηρέτηση. Αν και το βλέπω χλωμό, αν ήταν τόσο απλό τότε σίγουρα θα είχε αναφερθεί από πολλούς σαν λύση..

Δεν υπάρχει σίγουρη λύση, περιμένουμε να βγουν εφαρμογές για τηλεόραση και υπολογιστή.
Οι emulator δεν θέλουν ρύθμιση.
Ξέρουμε κανεναν emulator?

Με το bluestacks δεν είχα θέμα αλλά έχω Καιρό να το δοκιμάσω.

Δοκίμασε τον nox και πες μας αν σε βόλεψε. Είναι android emulator.

Εδώ η ιστοσελίδα : https://www.bignox.com

Επειδή είμαι από κινητό, μπορεί κάποιος συντονιστής να ενσωματώσει αυτό το μνμ στο προηγούμενο; Ευχαριστώ.

Last edited by a moderator:
Καλημέρα, μου κάνει φοβερή εντύπωση το γεγονός που αναφέρεις ότι κάνω παραπληροφόρηση.
Επειδή είμαι και εγώ καταναλωτής θα ήθελα πριν αγοράσω οποιαδήποτε υπηρεσία να είμαι ενημερωμένος, ο στόχος της δημοσιευσής μου ήταν αυτός για αυτό το λόγο υπάρχει και το φόρουμ.
Όσον αφορά στο "σεντόνι" μπορείς να μου αναφέρεις ποιο από όσα ανέφερα δεν ισχύει σε παρακαλώ;
Γιατι αν σε εσένα έχει skip intro, όταν πας σε κάποια σειρά σε πάει αυτόματα στο σημείο που είχες μείνει χωρίς να χρειαστεί να σκρολάρεις αρκετές φορές ανάμεσα στα επεισόδια και δεν σου εμφανίζει στη μέση της οθόνης επιλογή για να παίξει το επόμενο επεισόδιο χωρίς να έχει ολοκληρωθεί το επεισόδιο που παρακαλουθείς τότε μάλλον έχω λάθος εφαρμογή.
Αν μου πεις ότι κάτι από αυτά δεν ισχύει και έχω λανθασμένη εντύπωση θα κάνω edit και θα τα σβήσω.

Φιλικά,
Θάνος
Κατ αρχήν εσύ μάλλον μιλάς για το vf tv everywhere για κινητά και ταμπλέτες.Στον αποκωδικοποιητή λοιπόν για τόν όποιο μιλώ εγώ όταν πάς στην σειρά που θέλεις να δεις και περνάς τά επεισόδια στο επεισόδιο που έχεις σταματήσει έχει μία κόκκινη μπάρα έτσι ώστε να σου δείξει σέ ποίο σημείο έχεις μείνει.Εκτος από αυτό το next episode βγαίνει πολύ λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου που βλέπεις δλδ όταν έχουν βγει όι τίτλοι τέλους.

Δοκίμασε τον nox και πες μας αν σε βόλεψε. Είναι android emulator.

Εδώ η ιστοσελίδα : https://www.bignox.com

Επειδή είμαι από κινητό, μπορεί κάποιος συντονιστής να ενσωματώσει αυτό το μνμ στο προηγούμενο; Ευχαριστώ.
Για Android tv μήπως υπάρχει emulator?