Vodafone TV

Αν έχεις τον νέο αποκωδικοποιητή θα παίξει μια χαρά, με τον παλιο παίζει με πατέντα αλλά συνήθως χάνει τη σύνδεση.

Παλιοί ειναι αυτοί με το γκρι τηλεκοντρόλ (technicolor, cisco ή arris), ο καινούριος είναι ο οβάλ μαύρος αποκωδικοποιητής με το σημα της Vodafone πάνω και μαύρο τηλεκοντρόλ.

Πως μπορώ να τον ζητήσω όμως ξέρεις μάρκα από τον καινούργιο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sagemcom είναι αλλά η μάρκα του αναγράφεται μόνο στο χαρτάκι κάτω από τον αποκωδικοποιητη.
Για να πάρεις τον νέο αποκωδικοποιητη, πρέπει να αλλάξεις σε 3play (ένα από τα 3 πακέτα) και να πληρώσεις 60 (2,5 /μήνα) για τον νέο αποκωδικοποιητη. Αν έχεις συμβόλαιο, περίμενε να λήξει καλύτερα. Αν δεν έχεις, σίγουρα θα σου κάνουν προσφορά.

Τι θα γίνει με την εφαρμογή για τηλεοράσεις ρε παιδιά έχετε ακούσει κανένα νέο?

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σκέφτομαι να βάλω vodafone tv Nova sports και έχω τις εξής απορίες

1) Μπορώ να έχω τα κανάλια σε αριθμηση π.χ. 1) ερτ1 2) ερτ2 5) αντ1 κλπ
2) Τα internetικα κανάλια μπορουν να συνυπάρξουν στην ίδια λίστα με τα επιγεια και αν η αριθμηση τους είναι συγκεκριμένη π.χ. 100,200 κλπ η μπορώ να να τα ταξινομική εγώ π.χ. 10)novasports 1, 25)eurosport1 κλπ
3) με 50αρα γραμμή θα έχω θέματα στην παρακολουθηση αγώνων?
4) η μετάδοση έχει αρκετή καθυστέρηση σε σχέση με το δορυφορικό?

Παίζουν και τα ελεύθερα μαζί, αλλά δυστυχώς, δεν μπορεί να γίνει ταξινόμηση καναλιών. Υπάρχει μόνο ομαδοποίηση, πχ. ειδησεογραφικά, ντοκιμαντέρ, παιδικά, αθλητικά, ενώ τα ελεύθερα είναι τελευταία.
Εμένα συγχρονίζει μετά βίας στα 10 και δεν έχω πρόβλημα να βλέπω αγώνα και ταυτόχρονα να παίζει βίντεο στο youtube, οπότε με 50άρα δεν θα καταλάβεις τίποτα.. Για καθυστέρηση δεν ξέρω.

Κατάλαβα οπότε δεν παιζει να το χρησιμοποιουν οι γονείς για επιγεια τηλεόραση πατώντας απλά τον αριθμό. Μήπως έχει έστω λίστα favorites να βαζω τα 9-10 βασικά κανάλια συν τα 6 novasports και να πλοηγουνται μόνο σε αυτά?

οχι, δεν έχει καμια δυνατότητα οργάνωσης καναλιών. Όπως είναι η λίστα μόνο..

Μπορουμε να διαλέξουμε εμείς τα κανάλια που θέλουμε να αποθηκευσουμε μετά την αναζήτηση π.χ. αν υπάρχει ο αντ1 σε δυο συχνότητες να κρατήσουμε μονο το ένα ή αποθηκεύονται όλα ανεξαιρέτως μετα την αναζήτηση των καναλιων. Επίσης σε τι αριθμηση βρίσκονται τα 6 novasports και τα επιγεια με την ήδη υπάρχουσα λίστα? Π. Χ. στην cosmote tv που διέκοψα προσφατα τα επιγεια έπιαναν από το 1 κ μετα και τα sports από 300 έως 309

Τα αθλητικά είναι πολύ μπροστά, μετά από ειδησεογραφικά, ντοκιμαντέρ, παιδικά.. Είναι 50Χ τα novasports και 55Χ τα υπόλοιπα αθλητικά. Αν κάποιο παίζει διπλό ή δεν σου αρέσει, λογικά με το κλείδωμα καναλιού μπορείς να το παρακάμψεις, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Γενικά πάντως, δεν βολεύει στο ζάπινγκ να έχεις και τα ελεύθερα μέσα τα οποία πάνε τελευταία.

Ψάχνοντας βιντεάκαια στο YouTube διαπίστωσα ότι τα novasports πιανουν στα 501-505, 510 και τα επιγεια από το 1000 και μετά με πρωτα τα hd και έπειτα τα κανάλια της ΕΡΤ. Όποτε δεδομένου ότι τόσο καιρό με cosmote tv είχα μάθει τους γονείς πατωντας το 300 να βλέπουν όλα τα αθλητικά δε νομίζω να έχουν θέμα να πατανε 501 για τα αθλητικά και 1000 για τα επιγεια. Όσον αφορά το κλείδωμα καναλιου θα εκτιμουσα αν κάποιος που έχει χρόνο να το δοκιμασει και να μου πει. Βέβαια το κλείδωμα δε νομίζω να βοηθήσει και πολυ αν απλά εμφανίζει το κανάλι ζητώντας κωδικο, περισσοτερο θα βοηθούσε να κάνει skip τα κανάλια που δεν χρειαζομαστε

Το κλείδωμα καναλιού εμφανίζει το κανάλι αλλά όταν πέφτεις πάνω του ζητάει pin.

Κάτι τελευταιο... Μπορώ να συνδέσω κάποιο εξάρτημα για να πιανω ασύρματα σήμα?

Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Επειδή θα βάλουμε vodafone tv full pack και τηλέφωνο κλπ υπάρχει κάποιος τρόπος να την βλέπουμε σε δεύτερη τηλεόραση?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Κάτι τελευταιο... Μπορώ να συνδέσω κάποιο εξάρτημα για να πιανω ασύρματα σήμα?

Με ένα wifi repeater που έχει θύρα ethernet θα μπορέσεις να τον συνδέσεις ασύρματα.