Vodafone TV

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας σε κατι!εχω δυο συνδρομες vodafone tv μια στο σπιτι μου και μια στο πατρικο μου..Ενω στο δικο μου κανει ελαχιστα σπασιματα εως μηδαμινα,αντιθετα στο πατρικο μου κανει συνεχως σπασιματα ..Δεν λεω οτι δεν μπορεις να δεις καθολου αλλα γκριζαρει ή εχει σπασιματα η οθονη αρκετα συχνα και κατανταει σπαστικο..Οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω γινεται συνηθως σε ωρες αιχμης και στα καναλια νοβασπορτς..εχω αλλαξει καλωδια,εχω αλλαξει ρουτερ(να σημειωσω εδω παλι της vodafone εννοω αλλα διαφορετικο μοντελο) και δεν ξερω πως μπορω να το επιδιορθωσω...καποιος ειπες για το extender αλλα αν μπορουσε να βρεθει μια λυση χωρις να χασω ενα 20αρικο γιατι στην ουσια δεν μου χρειαζεται σαν extender αλλα για να διορθωσει το γκριζαρισμα(και αμα το κανει θα ηθελα καποιος να ειναι αρκετα σιγουρος για αυτο μην πανε τζαμπα τα λεφτα) θα μου ειναι ευγνωμων.Θα μπορουσα να αναφερω στην vodafone να κανουν κατι αυτοι,γιατι ενας φιλος πιο πανω ειπε οτι του ακυρωσε την συνδρομη και την ξαναενεργοποιησε;απλα μου φαινεται περιεργο που ενω το ιντερνετ ειναι καλυτερο στο πατρικο μου να εχω σπασιματα συχνα εκει αλλα στο δικο μου σχεδον ελαχιστα εως καθολου

Στη γραμμή που κάνει σπασίματα, είναι ο νέος αποκωδικοποιητης; Η σύνδεση γίνεται απευθείας με καλώδιο ή μέσω powerlines; Ποιο ρουτερ είναι τώρα στη γραμμή;

Στη γραμμή που κάνει σπασίματα, είναι ο νέος αποκωδικοποιητης; Η σύνδεση γίνεται απευθείας με καλώδιο ή μέσω powerlines; Ποιο ρουτερ είναι τώρα στη γραμμή;

Ναι είναι ο νέος αποδικωποιητης ..η σύνδεση γίνεται απευθείας με καλώδιο και έχω δοκιμάσει τα ρούτερ zte h267n και zte h108n...Αυτά που έχω δηλαδή

Από ταχύτητα συγχρονισμού πως τα πάει η γραμμή; Κάλεσε 13840 για να το δουν, ίσως στείλουν νέο αποκωδικοποιητή ή κάνουν επανεκκίνηση το προφίλ σου από τη μεριά τους.

Από ταχύτητα συγχρονισμού πως τα πάει η γραμμή; Κάλεσε 13840 για να το δουν, ίσως στείλουν νέο αποκωδικοποιητή ή κάνουν επανεκκίνηση το προφίλ σου από τη μεριά τους.

Ταχύτητα συγχρονισμού είναι στα 17000 περίπου...ο αποδικωποιητης δεν παίζει να φταίει γιατί εφοσον έχω δύο συνδρομές πήρα του σπιτιού μου που παίζει τέλειακαι το πήγα στο πατρικό μου και πάλι είχε προβλήματα...μου είπαν θα το ελέγξουν αλλά δεν ξέρω πόσες μέρες θα κάνουν και τι...αυτό που έλεγαν οι πιο πάνω για το wifi extender ότι τους έστρωσε...ισχύει;να πάρω ή τζαμπα θα πεταχτούν λεφτά; γιατί εμένα δεν με πειράζει να συνδέω το ρούτερ με τον αποδικωποιητη αλλά να στρώσουν τα πιξελιασματα

Στην δική μου περίπτωση δεν δούλεψε καμία από τις λύσεις που προτάθηκαν στις προηγούμενες σελίδες… (extender, hard reset/ διακοπή της υπηρεσίας και ξανά ενεργοποίηση)

Η γραμμή έχει ελεγχθεί και φαίνεται ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα, περιμένω νέα ενημέρωση από τους τεχνικούς

Στην δική μου περίπτωση δεν δούλεψε καμία από τις λύσεις που προτάθηκαν στις προηγούμενες σελίδες… (extender, hard reset/ διακοπή της υπηρεσίας και ξανά ενεργοποίηση)

Η γραμμή έχει ελεγχθεί και φαίνεται ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα, περιμένω νέα ενημέρωση από τους τεχνικούς

Δηλαδη φιλε πηρες και extender και διακοπη υπηρεσιας και ακομα εχεις θεματα;δηλαδη λες να μην δοκιμασω το xiaomi ετσι;γιατι αν ειναι να δωσω 15 ευρω χωρις να γινει δουλεια τζαμπα εξοδο!τι αλλο σου ειπαν;και εμενα το μονο που μου ειπαν ειναι οτι δεν εχει προβλημα η γραμμη,θα το ελεξγουν οι τεχνικοι καποιες μερες και θα παρουν μετα!

Δηλαδη φιλε πηρες και extender και διακοπη υπηρεσιας και ακομα εχεις θεματα;δηλαδη λες να μην δοκιμασω το xiaomi ετσι;γιατι αν ειναι να δωσω 15 ευρω χωρις να γινει δουλεια τζαμπα εξοδο!τι αλλο σου ειπαν;και εμενα το μονο που μου ειπαν ειναι οτι δεν εχει προβλημα η γραμμη,θα το ελεξγουν οι τεχνικοι καποιες μερες και θα παρουν μετα!

Extender είχα ήδη στην κατοχή μου όποτε δεν αγόρασα

Hard reset/ ενεργοποίηση τους το πρότεινα να το κάνουμε παρόλα αυτά δεν έπιασε

Περιμένω νέα ενημέρωση από τα κεντρικά μήπως είναι κάποια ρύθμιση ή να ξαναγίνει έλεγχος στο κουτί του παροχου

Η μοναδική λύση που βρήκα για να αποφύγω τα σπασίματα στην εικόνα είναι να γυρίσω πίσω το πρόγραμμα (κάποια κανάλια όχι όλα πχ νοβα έχουν την δυνατότητα επανεκκίνησης, αν το βάλεις πίσω περίπου 30 sec δεν θα έχεις πρόβλημα)

Extender είχα ήδη στην κατοχή μου όποτε δεν αγόρασα

Hard reset/ ενεργοποίηση τους το πρότεινα να το κάνουμε παρόλα αυτά δεν έπιασε

Περιμένω νέα ενημέρωση από τα κεντρικά μήπως είναι κάποια ρύθμιση ή να ξαναγίνει έλεγχος στο κουτί του παροχου

Η μοναδική λύση που βρήκα για να αποφύγω τα σπασίματα στην εικόνα είναι να γυρίσω πίσω το πρόγραμμα (κάποια κανάλια όχι όλα πχ νοβα έχουν την δυνατότητα επανεκκίνησης, αν το βάλεις πίσω περίπου 30 sec δεν θα έχεις πρόβλημα)

Και σε μενα επιασε αυτο το κολπακι αλλα δεν ενταξει δεν πληρωνουμε την υπηρεσια για να γυρναμε πισω το προγραμμα!τι να πω σκεφτομαι να παρω το xiaomi του ρουτερακι αλλα με αποθαρρυνες με αυτο που εγινε σε σενα

Σέ εμένα που όπως γράφω ποίο πίσω πήρα το ap tp link καί κάνει πάρα πολύ ελάχιστα κολλήματα δλδ 1 κάθε 4 μέρες.. καί αν.Εγω είχα θέμα με την τβ καί κολλήματα καί ήταν όλα συνδεδεμένα με καλώδια (ο σταθερός καί ή τβ). Πλέον έχω βάλει το ρούτερ στην πρίζα στο σαλόνι καί συνδεομαι σέ όλες τις συσκευές ασυρματα με το TP link. Αυτό που παρατήρησα είναι πως έχουν μειωθεί τόσο τά CRC errors όσο και τα fec όπως επίσης και τά κολλήματα στην τβ .

Μήπως παρατήρησε κάνεις άλλος ότι στο αππ έχουν προσθέσει το MTV rocks,αλλά δεν παίζει ακόμη... Λέτε να κάνουν καμία προσθήκη;

Στην δική μου εφαρμογή, δεν υπάρχει το MTV rocks.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γενικά πάντως το Mtv rocks σταμάτησε να μεταδίδεται και μετονομάστηκε σε mtv 90s και με διαφορετικό περιεχόμενο

Γενικά πάντως το Mtv rocks σταμάτησε να μεταδίδεται και μετονομάστηκε σε mtv 90s και με διαφορετικό περιεχόμενο
Έχω κρατήσει screen shot απ'την εφαρμογή καί φαίνεται,αλλά δυστυχώς δεν μπορώ νά το ανεβάσω,πως ανεβάζουμε image? Μου βγάζει μόνο να ανεβάσω μέσω URL

Καλησπέρα έχω παραλάβει τον αποκωδικοποιητή και προσπαθώ να το συνδέσω μέσω WiFi repeater

Έχω το ρουτερ της Vodafone H300s το ρουτερ βρίσκεται στο σπίτι των γονιών μου που είναι απέναντι από το δικό μου μας χωρίζει ένας δρόμος περίπου 30-40 μέτρα
Έχω πάρει την εξωτερική κεραία της tp link και συγκεκριμένα αυτή

https://www.skroutz.gr/s/5675134/TP-LINK-CPE210-v2.html

Το ερώτημα μου είναι με τι mode να την συνδέσω επάνω στο ρουτερ με καλώδιο Ethernet εννοείτε σε κάποια lan του ρουτερ αλλά τι να επιλέξω ώστε να μην έχω απώλεια σήματος
επίσης αυτή η κεραία θα δίνει σήμα στο δικό μου απέναντι σπίτι στο δικό μου έχω ένα απλό κινεζικό WiFi repeater με έξοδο Ethernet που θα συνδεθεί στον αποκωδικοποιητή
Ξέρει κάποιος να μου γράψει αναλυτικά παρακαλώ πως θα γίνει η σύνδεση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες ;
Θα πρέπει να αγοράσω μήπως κάποιο άλλο εξοπλισμό ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και κάτι άλλο να προσθέσω στο από πάνω μήνυμα

Το ρουτερ θα το αναγνωρίσει σαν εξωτερική κεραία ;
ή θα πρέπει να δώσω κάποιου είδος πρόσβαση από το μενού του ρουτερ της Vodafone?

Ρωτάω γιατί κάτι δοκιμές που έκανα σε AP MODEM έχω την εντύπωση πως κάτι μπερδεύεται γιατί μόλις το έκανα έχασε το σήμα στο σπίτι των γωνιών μου

Αλήθεια μια έξοδο vlan αν θυμάμαι καλά στο ρουτερ τι δουλειά κάνει ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σε nvidia shield από ότι κατάλαβα ,δεν παίζει,ε?δεν εμφανίζει την εφαρμογή στο play store από το shield και όταν την εγκαθιστω με sideload,γίνεται κανονικά εγκατάσταση αλλά όταν την ανοίγω ,μου βγάζει μήνυμα ότι είναι rooted η συσκευη