Vodafone TV

Θα ηθελα να ενημερωσω οσους εχουν το ιδιο προβλημα με μενα με glitches και γκριζαρισματα...αγορασα ενα tp link extender που ανεφεραν καποιοι ,αλλα σε μενα δεν επιασε!δεν ξερω τι μπορει να φταιει...αλλαξα ρουτερ,αλλαξα αποδικωποιητη(εχω στο πατρικο μου vodafone tv και εκει παιζει τελεια,και μολις το εφερα στο δικο μου παιζει με κολληματα σαν το πρωτο),αλλαξα καλωδιο hdmi,αλλαξα καλωδιο ethernet!Μιλησα μαζι τους,μου ειπανε οτι θα το φτιαξουν εδω και 15 μερες και το μονο που μου στελνουν ειναι "θα αποκατασταθει,ευχαριστουμε για την υπομονη"...πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...κλειδωνω στα 17000 με καθολου crc errors αλλα με καποια fec errors(δεν ξερω αν παιζουν ρολο στην iptv) και μπορει σε καποιες ωρες να παιζει τελεια αλλα σε ωρες αιχμης συνηθως ειναι εντελως σπαστικα τα γκριζαρισματα!Επισης στο πατρικο μου ο αποδικωποιητης αλλαζει αστραπιαια καναλια και στο δικο μου εχει μια καθυστερηση 4-5 δευτερολεπτων...και το θεμα ειναι οτι οταν εφερα σε μενα τον "αστραπιαιο αποδικωποιητη" παλι αργει οπως ο πρωτος!Εχω καταληξει οτι κατι γινεται στην συνδεση μου αλλα φαινεται χωρις λαθη και συνεχεια μου λενε η γραμμη σου ειναι τελεια!

Ημουν στην ιδια κατηγορια με τον φιλο. Απλα τοσο πριν οσο και τωρα εχω επιπλεον εκπτωση 2 ευρω λογω και κινητης. Ισως αποφασισαν να δωσουν αυτη την προσφορά σε οσους πριν 2 χρονια ειχαν παρει το πακέτο σε 24αρα με 25.60 ή 23.69 με κινητή vodafone οπως ημουν εγώ

Re: Απάντηση: Vodafone TV

Δοκίμασε να αλλάξεις dns. Βάλε opendns ή της Google και παράτησε μερικές ημέρες πως θα πάει.

Re: Απάντηση: Re: Vodafone TV

για οποιν ενδιαφερεται βρηκα τροπο να παιξει σε υπολογιστη με to LDPLAYER
απλα το apk κατεβαστε το απο το ιντερνετ

Καλημέρα @Georgekrav εξακολουθεί να σου παίζει, μου γράφει "Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με την εύρεση της τοποθεσίας σας (ΜΤ2651), αν βάλω το maps βλέπει τοποθεσία Αθήνα και στην εφαρμογή έχω δώσει δικαιώματα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τα επίγεια κανάλια θα τα βάλουν άραγε ποτέ στο πακέτο όπως η cosmote TV ή τσάμπα ελπίζω;
Τσάμπα ελπίζεις, αυτοί πιστεύουν ότι τους είναι περιττό έξοδο, ενώ στη πράξη είμαστε αρκετοι που ενδιαφερόμαστε για replay στα Ελληνικά κανάλια (που μόνο μια από τις 3-4 παρέχει)

Είναι τόσο μεγάλο το κόστος άραγε;

Επίσης, μια επιλογή για να έφευγαν οι υπότιτλοι στις ξένες σειρές και ταινίες (όπως στο Netflix) θα ήταν ένα ωραίο αddition.

Αλλά τι να ζητήσει κανείς από τη Vodafone πλέον; χάλια σήμα στο κινητό με διακοπές κλήσεων, κάθε 3 ημέρες disconnect το Vdsl (με απαραίτητο το modem reset για να συνδεθεί ξανά), πάμε καλά...

Εχει παρατηρησει μηπως καποιος μειωση της ποιοτητας εικονας των καναλιων??

Υπάρχει κάποιο σταθερό τηλέφωνο για εξυπηρέτηση πελατών Vodafone TV διότι το 13830 έχει χρέωση? Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση: Re: Vodafone TV

Τεχνική υποστήριξη δωρεάν στο 13840 από όλα τα δίκτυα.

Οι γονεις μου εχουν fullpack nova με 50vdsl και πληρωνουν 49ε. Ο πατερας μου βλεπει μονο τα αθλητικα και η μανα μου εχει παρατησει τα cinema και πληρωνει χωριστα netflix (οποτε αλλα 10ε αποκει).
Θελω να τους παρω απο αυτο το πακετο (που τρεχει 4 χρονια, δεν εχουν δεσμευση) και να τους παω σε IPTV με novasports για να ειναι ΟΚ ο father αλλα και το TVbox να υποστηριζει netflix γιατι η τηλεοραση ειναι παλια και σερνεται το smart της. Σε Wind Vision που ξερω οτι τα παρεχει αυτα, δε παιζει τωρα καλη τιμη και θελω να σας ρωτησω αν και σε vodafone ειναι ιδια η κατασταση, δηλαδη αν εχει καλο TVbox με netflix, και γενικα αν μιλησω μαζι τους τι μπορω να πετυχω σαν προσφορα για 50αρα + αθλητικα (δεν ειμαι συνδρομητης voda οποτε χωρις καποια τετοια εκπτωση)

Οι γονεις μου εχουν fullpack nova με 50vdsl και πληρωνουν 49ε. Ο πατερας μου βλεπει μονο τα αθλητικα και η μανα μου εχει παρατησει τα cinema και πληρωνει χωριστα netflix (οποτε αλλα 10ε αποκει).
Θελω να τους παρω απο αυτο το πακετο (που τρεχει 4 χρονια, δεν εχουν δεσμευση) και να τους παω σε IPTV με novasports για να ειναι ΟΚ ο father αλλα και το TVbox να υποστηριζει netflix γιατι η τηλεοραση ειναι παλια και σερνεται το smart της. Σε Wind Vision που ξερω οτι τα παρεχει αυτα, δε παιζει τωρα καλη τιμη και θελω να σας ρωτησω αν και σε vodafone ειναι ιδια η κατασταση, δηλαδη αν εχει καλο TVbox με netflix, και γενικα αν μιλησω μαζι τους τι μπορω να πετυχω σαν προσφορα για 50αρα + αθλητικα (δεν ειμαι συνδρομητης voda οποτε χωρις καποια τετοια εκπτωση)
Το tv box της vodafone δεν εχει νετφλιξ αλλα το κινηματογραφικο περιεχομενο ειναι πλουσιο και πιστευω θα της αρεσει της μητερας σου με το HBO.Απο κει και περα κοιτα τις τιμες στο σαιτ και καπου εχει να βαλεις το τηλ. σου να σε καλεσουν οποτε προσπαθησε να διαπραγματευτεις οσο καλυτερα μπορεις...και να τους λες συνεχεια πως προκειται για φορητοτητα απο νοβα

Απο Φεβρουάριο περίπου βρήκα ανακοίνωση ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει, το Vodafone Android tv app. 11 μήνες νομίζω είναι αρκετά σύντομα, δεν νομίζετε κύριοι της Vodafone;

Απο 1/12 φευγουν και τα havoc , rai uno...τι γινεται βρε παιδια???Τον τελευταιο περιπου χρονο εχει βγαλει classica,boxhits,kiss,english club tv,καποια ειδησεογραφικα ,outdoor channel,fight network,one και δεν ξερω και εγω ποσα αλλα...Για ποιο λογο βγαζει συνεχεια καναλια?Το θεμα ειναι πως εδω και παραπανω απο χρονο το μονο που εχει προσθεσει ειναι το insight tv ενω εχουν φυγει τοσα...Γνωμη μου ειναι πως πληρωνει πολλα για HBO-novasports-discovery-eurosport και μαλλον προσπαθει να μετριασει τα εξοδα βγαζοντας καναλια

Και μάλλον ορθώς πράττει.
Καλύτερα να περιοριστούν τα έξοδα για να είναι βιώσιμη η tv ποντάροντας πάνω σε HBO, Eurosports,Novasports,Discovery κτλ.

Εμείς τώρα πρόσφατα αλλάξαμε από wind σε vodafone και η τηλεόραση είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με της wind. Για εμενα ειναι η 2η καλύτερη σε πρόγραμμα μετα την cosmote

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Για μένα η vodafone είναι 1η.
Την cosmote (εκτός τα αθλητικά) την κρατάνε ψηλά σε επίπεδο τα 2 Ελληνικά κανάλια, το cinema-3 και το history.

Τα επίγεια κανάλια που εκπέμπουν σε 4:3 εμφανίζονται με μαυρη μπάρα αριστερα και δεξιά σε ρυθμιση 720p και 1080p. Θα έπρεπε να βγει μια αναβάθμιση που να τα προσαρμοζει σε full screen ή να ρυθμιστεί το tv box σε 576p το οποίο όμως θυσιάζει την ποιοτητα των hd καναλιών και γενικά δείχνει όλα τα κανάλια πιο θολα. Θα ζητουσα υποστήριξη για το θέμα αλλά δε νομίζω ότι αξίζει να απασχολω το live chat για κάτι τέτοιο και επίσης δε βρήκα κάποιο email της Vodafone. Κάποια ιδέα για να αναφέρω το θέμα?