Θα ηθελα να ενημερωσω οσους εχουν το ιδιο προβλημα με μενα με glitches και γκριζαρισματα...αγορασα ενα tp link extender που ανεφεραν καποιοι ,αλλα σε μενα δεν επιασε!δεν ξερω τι μπορει να φταιει...αλλαξα ρουτερ,αλλαξα αποδικωποιητη(εχω στο πατρικο μου vodafone tv και εκει παιζει τελεια,και μολις το εφερα στο δικο μου παιζει με κολληματα σαν το πρωτο),αλλαξα καλωδιο hdmi,αλλαξα καλωδιο ethernet!Μιλησα μαζι τους,μου ειπανε οτι θα το φτιαξουν εδω και 15 μερες και το μονο που μου στελνουν ειναι "θα αποκατασταθει,ευχαριστουμε για την υπομονη"...πραγματικα δεν ξερω τι να κανω...κλειδωνω στα 17000 με καθολου crc errors αλλα με καποια fec errors(δεν ξερω αν παιζουν ρολο στην iptv) και μπορει σε καποιες ωρες να παιζει τελεια αλλα σε ωρες αιχμης συνηθως ειναι εντελως σπαστικα τα γκριζαρισματα!Επισης στο πατρικο μου ο αποδικωποιητης αλλαζει αστραπιαια καναλια και στο δικο μου εχει μια καθυστερηση 4-5 δευτερολεπτων...και το θεμα ειναι οτι οταν εφερα σε μενα τον "αστραπιαιο αποδικωποιητη" παλι αργει οπως ο πρωτος!Εχω καταληξει οτι κατι γινεται στην συνδεση μου αλλα φαινεται χωρις λαθη και συνεχεια μου λενε η γραμμη σου ειναι τελεια!