Vodafone TV

Κατά αρχή η αποκλειστικότητα hbo αφορά μόνο τό hbo, αν είναι τό περιεχόμενο συμπαραγωγή με άλλη εταιρεία πχ bbc τότε προφανώς η πλατφόρμα που έχει το bbc θά τό προβάλει καί αυτή.Τωρα όσον αφορά ότι παραπλανεί τούς καταναλωτές όπως λες μία επίσκεψη στο σάιτ θά σού λύσει όλες τις απορίες....δεν είναι πυρηνική φυσική.

Τέλος για να παρακολουθήσεις σέ τηλεόραση προς το παρόν πρέπει να έχεις triple play όταν με το καλό βγεί ή εφαρμογή για tv τό ξανασυζηταμε....

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι λες ή για ποιες συμπαραγωγές μιλάς, αλλά για να το αναφέρεις θα έχεις αποκλειστική πληροφόρηση....Μόνο εσύ!!
Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος είμαι υφιστάμενος συνδρομητής και επικοινωνώ συχνά μαζί τους είτε για θέματα τηλεόρασης είτε τηλεφωνίας. Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι οποίες απορίες μου ως καταναλωτής δεν λύθηκαν. Η τηλεφωνία παρουσιάζει αστάθεια και συχνές διακοπές. Εκτός από την ανακοίνωση του Σεπτέμβρη 2020 , όπου επικαλέστηκαν ταυτόχρονο κόψιμο οπτικών ινών, δεν υπήρξε άλλη «υπεύθυνη
ανακοίνωση και συνήθως κατά τις μηνιαίες διακοπές σύνδεσης, οι οποίες είναι τακτικές η απάντηση στις ερωτήσεις του κοινού είτε μέσω chat η τηλεφωνικά είναι: ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
Η ίδια ενημέρωση ισχύει και για την τηλεόραση. Έναρξη iptv μέσω εφαρμογής παρακαλώ για μεγάλες συσκευές; Ναι μάλιστα το πρώτο τρίμηνο 2021. Σε νεότερη επικοινωνία απαντάνε ξερά πως δεν γνωρίζουμε πότε!!
Εάν σου έχουν λύσει τις απορίες σου εσένα όλες πες μας ποτέ θα υποστηρίζει το box WiFi όπως ισχύει σε άλλες χώρες.
Επίσης γιατί ο αποκωδικοποιητές (box) δεν υποστηρίζει 4Κ.. ενώ ο ανταγωνισμός το προσφέρει μέσω εφαρμογής;;;👏👏👏
ΤΕΛΟΣ 😤δεν με ενδιαφέρει να παρακολουθήσω το περιεχόμενο μέσω triple play , γί αυτό και το κατάργησα όπως θα καταργήσω και την δεύτερη σύνδεση μου καθώς με απορρόφησε μετά από πέντε χρόνια τα ίδια και τα ίδια ο ανταγωνισμός. Θεώρησα να ασχοληθώ με το θέμα επειδή δεν μου αρέσει το μονοπώλιο και θεώρησα καλό το project της Vodafone. Το εγχείρημα της πυρηνικής φυσικής συμπίπτει με το όσα δεν φτάνει η αλεπού. Κάθε αγαθός καλόπιστος ας προσέλθει.
Αυτά λοιπόν... Πολλές απορίες δίχως αντίκρυσμα και το κερασάκι στην τούρτα όταν η άγνοια απαντάει με άγνοια...

• Like
Reactions: belial
Καλησπέρα κύριοι.Μπορει να μου απαντήσει κάποιος τα novasports πόσα περίπου δευτερόλεπτα έχουν διαφορα σε σχέση με το δορυφόρο και αν η εικόνα είναι καλή στα 10-11 mpbs;Είχα ξαναρωτησει παλιότερα αλλά θα ήθελα νέες πληροφορίες.Ειχα wind vision και δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος.Τωρα όμως έχω συνδιαστικο πακέτο κινητής σταθερής και η τηλεόραση θα μου βγει παρά πολύ φθηνά και το σκέφτομαι.Εδω ήδη novasports μέσω δορυφόρου στα 20 ευρώ αλλά αν αξίζει τον κόπο τον Ιούλιο που τελειώνει η δέσμευση μπορεί να την κάνω.

Δεν έχω καμία αποκλειστική πληροφόρηση μονο εγώ, έχει γραφτεί στο νήμα εδώ παλιότερα πριν γίνεις μέλος εσύ.. Τώρα όσον αφορά τις υπόλοιπες "απορίες σού" αν δεν μπορείς να κάνεις υπομονή για το WiFi η για το 4Κ η δεν ξέρω καί εγώ τί άλλο είναι δικό σου θέμα... Δεν σέ κρατάει κανένας με το ζόρι, καί πολύ καλά έκανες και έφυγες.

Καί εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν διάβασες το νήμα πριν ποσταρεις τίς " απορίες" σου αναγκαζόμαστε να λέμε τά ίδια καί τά ίδια κάτι το οποίο είναι κουραστικό για τον αναγνώστη.Αυτα καί τέλος από εμένα

Καί εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν διάβασες το νήμα πριν ποσταρεις τίς " απορίες" σου αναγκαζόμαστε να λέμε τά ίδια καί τά ίδια κάτι το οποίο είναι κουραστικό για τον αναγνώστη.Αυτα καί τέλος από εμένα
Μπορεί να είμαι νέος στο φόρουμ αλλά το παρακολουθώ, διαβάζω και ενημερώνομαι. Εσυ δεν παρακολουθείς και επαναλαμβάνεσαι.Δεν φταίω εγώ εάν η άγνοια σου σου προκαλεί εκνευρισμό 😜 Η μέγιστη απορία όλων είναι γιατί το αποκλειστικό περιεχόμενο που διαλαλεί ο κάθε πάροχος δεν δύναται να είναι αποκλειστικό. Δεν είναι διότι παράγει αθέμιτο ανταγωνισμό και επεμβαίνει η ρυθμιστική αρχή, καθώς ανά χώρα μη sengen ισχύουν διαφορετικά νομοθετικά χαρακτηριστικά και σε αυτήν την περίπτωση περιεχόμενο το οποίο δεν συμπίπτει με αυτά δεν είναι διαθέσιμο.Προσπάθεια της wind vision για αποκλειστικότητα Netflix μέσω του αποκωδικοποιητή της γέννησε ανασφάλειες και στο παρελθόν, με συνδρομητές που έσπευσαν να κατοχυρωθούν και να έχουν και δωρεάν όφελος μερικών μηνών. Παρανόηση η μη η εταιρία αποκόμισε πολλούς συνδρομητές, αδυνατώντας να τους κρατήσει.!
Ο νοών νοήτο!!!

Ιδού και κάτι θετικό, όχι όμως για εμάς:

Vodafone Turkey adds Vodafone TV app to 2018, 2019 LG Smart TV models​

Thursday 11 June 2020 | 11:10 CET | News
Vodafone Turkey's Vodafone TV service added its Vodafone TV application to 2018 and 2019 LG Smart TV models with WebOS 4.0 and above operating systems. The app allows LG Smart TV users will have easy access to thousands of TV series, movies, cartoons and thematic content of Vodafone TV. The app can be downloaded from LG Application Store in valid models. Access to Vodafone TV will be easy and fun with LG's user friendly Smart TV interface webOS, motion sensor "Magic Control" and Turkish supported smart voice detection function.

• Like
Reactions: belial
Και αυτό από την Vodafone TV Ισπανίας για πρόσβαση μέσω εφαρμογής σε Smart TVs!!! Και στην Ελλάδα αφαιρούμε 21 κανάλια και είμαστε από το Καλοκαίρι του 2020 ακoμη στο Coming Soon!!!
Vodafone TV Spain-Smart TVs.png

Όλες οι εφαρμογές που δεν υπάρχουν στα app stores περνάνε με sideloader.
Νομιζα οτι εννοουσες οτι δοκιμασες τις εφαρμογες σε android tv, εκανα λαθος.
Λογικα θα βγαλουν αλολη εφαρμογη για το nova go τωρα που πηραν αλλοι την νοβα.

Last edited:
  • Like
Reactions: angelorigas
Παιδες εχει κανενας τσεκαρει( με καποιο τροπο :) ) την αναλυση που δινει σε on demand (hbo)? Πηγα να κανω ,μεσω setup της τηλεορασης, upscale σε 4κ και μου εβγαλε μηνυμα(η τβ) οτι για να γινει upscale θα πρεπει η εκπομπη να ειναι 1080p....Αρα προφανως η αναλυση που παιρνω ειναι 720p !!! Οντως????? (δειχνει παντως καλυτερα απο 720 στα on demand για να λεμε και την αληθεια).....................
χμμμμ....εκτος και αν το upscale μεσα απο το setup της τβ(sony) αφορα τηλεοπτικα καναλια και οχι εξωτερικες πηγες( voda box).

Γεια σε όλους εχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το vodafone tv με αλλο router?
Εχω το ZTE το μικρό τετράγωνο άσπρο αλλα όλο χάνει το wifi κτλ, έβαλα ενα tplink με πολύ καλό wifi αλλα το μονο που κατάφερα είναι να παίζουν τα πάντα εκτός του live streaming, δηλαδή ταινίες και οτι είναι στο αρχείο, αυτά παίζουν αλλα το live streaming με τίποτα, πολύ παράξενο μου φαίνεται, έπαιξα με dns τιποτα.
Καμμιά ιδέα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδος είναι, όχι της TV. Άρα ίσως η παρουσίαση να μην στοχεύει απαραίτητα στην τηλεόραση.