neksuper3
Established Member
- 28 April 2021
- 233
Ναι είναι ο όμιλος discovery, όλα δικά του είναι.Ρώτησα για όλα τα επίφοβα κανάλια και ήταν καταφατικος ο εκπρόσωπος. Νομίζω αυτά ως "ένα" λειτουργούν (μαζί με Tlc, animal klp)
Ναι είναι ο όμιλος discovery, όλα δικά του είναι.Ρώτησα για όλα τα επίφοβα κανάλια και ήταν καταφατικος ο εκπρόσωπος. Νομίζω αυτά ως "ένα" λειτουργούν (μαζί με Tlc, animal klp)
Χθες έκανα αποδοχή στο sms που μου ήρθε για το family+kids. Πλέον, στα novasports αλλά ΚΑΙ στο eurosport εμφανίζεται μόνο το λογότυπο του καναλιού.Ρώτησες για Eurosport περα απο discovery ? Θα μείνουν κανονικά; αν και δεν ξέρω αν πηγαινουν μαζί που μάλλον κάτι τέτοιο γίνεται
Ακριβώς τα Eurosport αποχωρούνΧθες έκανα αποδοχή στο sms που μου ήρθε για το family+kids. Πλέον, στα novasports αλλά ΚΑΙ στο eurosport εμφανίζεται μόνο το λογότυπο του καναλιού.
δε χάνεις κάτι τώρα, σνουκερ εχειΧθες έκανα αποδοχή στο sms που μου ήρθε για το family+kids. Πλέον, στα novasports αλλά ΚΑΙ στο eurosport εμφανίζεται μόνο το λογότυπο του καναλιού.
Κάνα screenshot?Χθες έκανα αποδοχή στο sms που μου ήρθε για το family+kids. Πλέον, στα novasports αλλά ΚΑΙ στο eurosport εμφανίζεται μόνο το λογότυπο του καναλιού.
Και αμα σου πω ρε φίλε ότι εγώ πρωτη φορα έβλεπα τα κανάλια Eurosport και μέσα από αυτά αγάπησα να βλέπω σνουκερ, χωρίς να ξέρω καν πως παιζοταν προηγουμενως... Ήταν ο κυριότερος λόγος που ήθελα να μείνουν τα Eurosport και ίσως και ανανεώνα με καλή τιμή μόνο για αυτό... Τώρα ότι και να κάνουν δεν κάθομαιδε χάνεις κάτι τώρα, σνουκερ εχει![]()
Από το κινητό δεν μπορώ να βγάλω screenshot γιατί δεν τα εμφανίζει καθόλου. Το λογότυπο (με background την εικόνα από το τελευταίο κανάλι που παρακολουθούσα) μου το βγάζει όταν βλέπω από το μποξάκι.Κάνα screenshot?
Μα αφου στον άλλον φίλο είπαν ότι τα Eurosport μένουν...ουτε οι ίδιοι δεν ξέρουν... ΤραγικοίΑκριβώς τα Eurosport αποχωρούν
Πραγματικά απορω αν κάποιος αγοράσει την συνδρομή χωρίς το box και την δέσμευση συμβολαίου.. Αυτό με το 6,30...Θα έχει τα Eurosport σωστά; από 15/10 όμως δεν ξέρουμε αν θα τα εχει... Οτι να ναι ,στη Vodafone τα έχουν μπλέξει.. Αντί τώρα που μείναν χωρίς Nova sports να βγάλουν ένα πακετο με όλα τα κανάλια μου βγάζουν family , family+kids και κάτι τέτοια και κανεις δεν ξέρει ποια κανάλια έχει κάθε πακετοΗ πλάκα είναι ότι ενώ στα novasports μου εμφανίζει το λογότυπο του καναλιού, στα eurosport μου εμφανίζει ένα μήνυμα για να αγοράσω το πρόγραμμα "+sports +kids" με "50 κανάλια".....!
Λογικά δεν θα τα έχει τα eurosport, αφού είναι το +kids το οποίο έχω κι εγώ με συμβόλαιο. Αλλά vodafone είναι, ποτέ δεν ξέρεις...Πραγματικά απορω αν κάποιος αγοράσει την συνδρομή χωρίς το box και την δέσμευση συμβολαίου.. Αυτό με το 6,30...Θα έχει τα Eurosport σωστά; από 15/10 όμως δεν ξέρουμε αν θα τα εχει... Οτι να ναι ,στη Vodafone τα έχουν μπλέξει.. Αντί τώρα που μείναν χωρίς Nova sports να βγάλουν ένα πακετο με όλα τα κανάλια μου βγάζουν family , family+kids και κάτι τέτοια και κανεις δεν ξέρει ποια κανάλια έχει κάθε πακετο
Το πακέτο των 6,30 δεν έχει eurosports. Το πακέτο του συμβολαιου θα αλλάξει δινοντας πολλά περισσοτερα. Δεν θα υπάρχει καλύτερο πακέτο στην ελληνική αγορά αφου θα συνδιάζει τα καλυτερα καναλια ντοκυμαντερ, παιδικών, HBO, + περιεχόμενο (ταινίες,σειρές) από τις καλύτερες πλατφόρμες streaming παγκοσμίως!Πραγματικά απορω αν κάποιος αγοράσει την συνδρομή χωρίς το box και την δέσμευση συμβολαίου.. Αυτό με το 6,30...Θα έχει τα Eurosport σωστά; από 15/10 όμως δεν ξέρουμε αν θα τα εχει... Οτι να ναι ,στη Vodafone τα έχουν μπλέξει.. Αντί τώρα που μείναν χωρίς Nova sports να βγάλουν ένα πακετο με όλα τα κανάλια μου βγάζουν family , family+kids και κάτι τέτοια και κανεις δεν ξέρει ποια κανάλια έχει κάθε πακετο
Το πακέτο των 6,30 δεν έχει eurosports. Το πακέτο του συμβολαιου θα αλλάξει δινοντας πολλά περισσοτερα. Δεν θα υπάρχει καλύτερο πακέτο στην ελληνική αγορά αφου θα συνδιάζει τα καλυτερα καναλια ντοκυμαντερ, παιδικών, HBO, + περιεχόμενο (ταινίες,σειρές) από τις καλύτερες πλατφόρμες streaming παγκοσμίως!
πάρε μια γεύση:Έχω την εντύπωση ότι σου έχει ανοίξει τέρμα η συσκευασία και η ζάχαρη πέφτει ανεξέλεγκτα...
πάρε μια γεύση:
Amazon Prime Video και Netflix
Το Vodafone TV φιλοξενεί τα Amazon Prime Video και Netflix στην πλατφόρμα του και φέρνει το πολυαναμενόμενο μιούζικαλ της Kay Cannon, “Cinderella” (Amazon), μια εκδοχή της αγαπημένης ιστορίας της Σταχτοπούτας με πρωταγωνίστρια την ταλαντούχα Camila Cabello, η οποία υποδύεται μία σύγχρονη, φιλόδοξη Σταχτοπούτα με σύμμαχο τον FabG (Billy Porter).
Επιπλέον, ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου ο τρίτος κύκλος του “You”, του κορυφαίου ψυχολογικού θρίλερ του Netflix. Σκηνοθετημένο από τον Greg Berlanti και τη Sera Gamble, εξιστορεί την ζωή του Τζο Γκολντμπεργκ, ενός επικίνδυνα γοητευτικού νεαρού, ο οποίος ξεπερνά κάθε όριο για να γίνει μέρος στη ζωή όσων ανθρώπων του κινούν το ενδιαφέρον. Ενώ επιστρέφει στο Netflix το θρυλικό “The Office” με όλους του τους κύκλους.
Διάβασε τι έγραψα χθεςΔηλαδή... με 6.9€ θα έχεις Vodafone TV + πλήρες πρόσβαση σε Netflix & Prime Video ? Μην πείς "όχι, υπάρχουν οι εφαρμογές στο box και πληρώνεις συνδρομή κανονικά σε Netflix & Amazon Prime"...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.