Vodafone TV

πάρε μια γεύση:

Amazon Prime Video και Netflix​

Το Vodafone TV φιλοξενεί τα Amazon Prime Video και Netflix στην πλατφόρμα του και φέρνει το πολυαναμενόμενο μιούζικαλ της Kay Cannon, “Cinderella” (Amazon), μια εκδοχή της αγαπημένης ιστορίας της Σταχτοπούτας με πρωταγωνίστρια την ταλαντούχα Camila Cabello, η οποία υποδύεται μία σύγχρονη, φιλόδοξη Σταχτοπούτα με σύμμαχο τον FabG (Billy Porter).

Επιπλέον, ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου ο τρίτος κύκλος του “You”, του κορυφαίου ψυχολογικού θρίλερ του Netflix. Σκηνοθετημένο από τον Greg Berlanti και τη Sera Gamble, εξιστορεί την ζωή του Τζο Γκολντμπεργκ, ενός επικίνδυνα γοητευτικού νεαρού, ο οποίος ξεπερνά κάθε όριο για να γίνει μέρος στη ζωή όσων ανθρώπων του κινούν το ενδιαφέρον. Ενώ επιστρέφει στο Netflix το θρυλικό “The Office” με όλους του τους κύκλους.
Και για πες...... είναι όλα αυτά στην τιμή 8.5 ευρώ?

• Like
Reactions: neksuper3
Μα είναι δυνατόν να κάνουν ανακοινώσεις για τις προσθηκες του Netflix και του Amazon Prime και να τα διαφημίζει ενω αυτά παρεχονται με την κανονική τους συνδρομή; Δηλαδή τι διαφημίζει; ότι τουλάχιστον υπαρχουν αυτές οι εφαρμογές γιατί κατά τ' αλλα δεν σ αφήνουν να κατεβάσεις τίποτα, διότι δεν είναι Android tv;

• Like
Παιδια απο οτι εχω καταλαβει 2 θα ειναι τα πακετα 1.φαμιλυ χωρις discovery και 2.με τα παιδικα και με ολα τα καναλια χωρις eurosport .

Λοιπόν.
@Bellerophontes, @koskos & @alexvlad
Για να είμαστε ξεκάθαροι και να μπει ίσως ειρηνικά μια τάξη.

Εδώ δεν είμαστε για να κάνουμε fan clubs των συνδρομητικών υπηρεσιών και να κάνουμε κοντρούλες flame wars.
Όποιος αρέσκεται στο να εκθειάζει συνεχώς ότι αποκτάει ή τα προϊόντα της εταιρίας στην οποία εργάζεται, μπορεί να πιάσει δουλειά στο telemarketing και να κάνει προώθηση.
Εδώ είμαστε για να συζητάμε κόσμια και δίχως υπερβολές για τα θέματα των συνδρομητικών TV bouquets.
Αν δεν μπορείτε να το κάνετε συγκρατημένα, ευγενικά και δίχως φανατίλα, θα υπάρχουν συνέπειες μέχρι να συμμορφωθείτε ή να αποκλειστεί η πρόσβαση σας.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

• Like
Reactions: Joker19
Παιδια απο οτι εχω καταλαβει 2 θα ειναι τα πακετα 1.φαμιλυ χωρις discovery και 2.με τα παιδικα και με ολα τα καναλια χωρις eurosport .
Τελικά αυτό είναι όπως τα λες... Αλλά πραγματικά για μένα προσωπικα φαίνεται ποσο ασχολουνται με το να μην κάνουν καν το κόπο να κρατήσουν τα Eurosport

• Like
Μα είναι δυνατόν να κάνουν ανακοινώσεις για τις προσθηκες του Netflix και του Amazon Prime και να τα διαφημίζει ενω αυτά παρεχονται με την κανονική τους συνδρομή;
Στα 3play επιλεγμένο περιεχόμενο των Netflix+ Prime θα δίνονται δωρεαν μέσα απο τον κατάλογο του vodafone tv. Με μία συνδρομή θα έχεις Live Tv, HBO + τα καλύτερα των Netflix + Prime. Και κάποιοι ασχολούνται ακόμα με τα novasports :ROFLMAO:

• Like
Στα 3play επιλεγμένο περιεχόμενο των Netflix+ Prime θα δίνονται δωρεαν μέσα απο τον κατάλογο του vodafone tv. Με μία συνδρομή θα έχεις Live Tv, HBO + τα καλύτερα των Netflix + Prime

Να το δούμε στην πράξη πρωτού το στέψουμε πρωταθλητή ?
Γιατί άλλο να έχει 4-5 σειρές και 10-15 ταινίες επιλεγμένες από την Vodafone, και άλλο πρόσβαση κανονική σε όλα ή έστω στα περισσότερα "trending" shows & movies.

• Like
Στα 3play επιλεγμένο περιεχόμενο των Netflix+ Prime θα δίνονται δωρεαν μέσα απο τον κατάλογο του vodafone tv. Με μία συνδρομή θα έχεις Live Tv, HBO + τα καλύτερα των Netflix + Prime. Και κάποιοι ασχολούνται ακόμα με τα novasports :ROFLMAO:
Αυτή η κίνηση δεν είναι κακή ανάλογα βέβαια και το περιεχομενο που θα προσθέσουν... Αν έχει 2 ταινίες και 5 σειρές οι οποίες απλά δεν βλέπονται ή εν τέλει δεν είναι καν στα trends τότε δεν είναι και η πιο σοφη επιλογή.. Εμείς οι αθλητικοί ασχολούμαστε με τα novasports εσυ όχι.. Ο καθένας με τις προτιμησεις του... Αλλά αν χάσουν τουλάχιστον το 60-70% των συνδρομητών τους στην τηλεόραση ή κρατήσουν κάποιους από αυτους με εξευτελιστικες τιμές τότε θα φανεί αν όντως έπρεπε να ασχοληθούν με τα νοβασπορτς και τα γιουροσπορτ.. Προσωπική μου άποψη είναι χωρίς ειρωνείες χωρίς τίποτα

• Like
Λοιπόν.
@Bellerophontes, @koskos & @alexvlad
Για να είμαστε ξεκάθαροι και να μπει ίσως ειρηνικά μια τάξη.

Εδώ δεν είμαστε για να κάνουμε fan clubs των συνδρομητικών υπηρεσιών και να κάνουμε κοντρούλες flame wars.
Όποιος αρέσκεται στο να εκθειάζει συνεχώς ότι αποκτάει ή τα προϊόντα της εταιρίας στην οποία εργάζεται, μπορεί να πιάσει δουλειά στο telemarketing και να κάνει προώθηση.
Εδώ είμαστε για να συζητάμε κόσμια και δίχως υπερβολές για τα θέματα των συνδρομητικών TV bouquets.
Αν δεν μπορείτε να το κάνετε συγκρατημένα, ευγενικά και δίχως φανατίλα, θα υπάρχουν συνέπειες μέχρι να συμμορφωθείτε ή να αποκλειστεί η πρόσβαση σας.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Τους έχουν διώξει από γειτονικά forum και έχουν μαζευτεί όλοι εδώ (αν δεν είναι ο ίδιος).

Εγώ όσο συνεχίζει να μας δίνει αποκλειστικότητες προτείνω στο νήμα της Vodafone να γίνει και «επίτιμος» . :P

Απλά να μην χαλάνε και τα γειτονικά θέματα.

Τους έχουν διώξει από γειτονικά forum και έχουν μαζευτεί όλοι εδώ (αν δεν είναι ο ίδιος).

Εγώ όσο συνεχίζει να μας δίνει αποκλειστικότητες προτείνω στο νήμα της Vodafone να γίνει και «επίτιμος» . :p

Απλά να μην χαλάνε και τα γειτονικά θέματα.
Εγώ παντως ότι πιστευω το λέω ξεκάθαρα με προσωπικη άποψη και είτε συμφωνεί καποιος μαζί μου είτε διαφωνεί καλώς.. Δεν έφυγα από κανένα γειτονικό φόρουμ, ίσα ίσα δεν έχω σε κανένα άλλο φόρουμ λογαριασμό, απλα σχολιαζω τα γεγονότα με προσωπικη παντα γνώμη τονίζω και χωρίς να εξυπηρετω κανένα συμφέρον.. Και επίσης εγώ συγκεκριμένα δεν ανέφερα κανένα αποκλειστικο διότι ξεκάθαρα το τονίζω δεν γνωρίζω τίποτα και από κανέναν

Συγγνώμη, η μεγάλη αλλαγή με τα νέα κανάλια κλπ είναι να έχουμε 5 σειρές και 5 ταινίες δωρεάν από prime και Netflix; Δουλευόμαστε;

@koskos
τελευταία προειδοποίηση.
Δεν καταλαβαίνετε από λόγια μου φαίνεται.

Διόρθωσε την συμπεριφορά σου και άσε τα ειρωνικά σχόλια.

• Like
Reactions: Hellraiser
Το να δώσει σειρές του netflix ακόμη και όλο το netflix δεν είναι μεγάλο κίνητρο γιατί σχεδόν όλοι έχουν Netflix και μάλιστα μοιράζοντας τη συνδρομή με φίλους και συγγενείς.
Οι τιμές πάντως που κάνει σε triple play είναι πολύ καλές συγκριτικά με αντίστοιχες άλλων εταιρειών.

Καλά στις 3play υπηρεσίες τζάμπα δίνει πλέον το tv λογικά μόνο και μόνο για να μην εμφανίσει απώλειες. Τώρα τι νόημα έχει αυτό....

• Like
Καλησπέρα, επειδή ο καιρός γαρ εγγύς, μου έχει δημιουργηθεί το ερώτημα τι θα γίνει εάν κάνω διακοπή συμβολαίου αζημίως και δεν έχει περάσει οτ 14ημερο ενεργοποίησης από το νέο πάροχο? Θα κοπεί το τηλέφωνο και το internet από τη Vodafone? Μήπως υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί η γραμμή ή θα διατηρηθουν οι υπηρεσίες μέχρι να ολοκληρωθεί η φορητότητα?

Ζητάς απλά αποδέσμευση από το συμβόλαιο. Δεν σου διακόπτουν τις υπηρεσίες, απλά χάνεται το συμβόλαιο και οι εκπτώσεις που είχες μέχρι να φύγεις.

• Like
Reactions: stolis75