Vodafone TV

Η ετήσια συνδρομή του Disney+ είναι στα 100 ευρώ. Το ξέρω γιατί τόσα πληρώνω.
Δεν έχει άσχημη τιμή το vodafone tv αλλά δεν θα μας τρελάνεις κιόλας.
Μέσα ΔΕΝ μπαίνετε :ROFLMAO:

Εσύ θα μας τρελάνεις. Στη vtv με MAX, Disney plus, Viaplay + κανάλια βγαίνει 119.88/ετος μάλλον κότσο σε έπιασαν :p

Δεν ξέρω ποία UI τρέχει στο δικό σού box.. Αν είναι το app πού τρέχει σε android TV η το app πού τρέχει στο box τής vodafone. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει κάποιο διαφορά όσο αφορά το UI αλλά και τήν εικόνα.. Βέβαια δεν είναι τεράστια αλλά υπάρχει.. Τώρα πού πού το σκέφτομαι.. Έχεις δοκιμάζει να το τρέχεις από native app στην samsung σού??
Το δοκίμασα και είναι χειρότερο (ψιλοκολλαει, αλλά αυτό είναι θέμα της τηλεόρασης). Εγώ τρέχω την εφαρμογή σε 3 συσκευές εναλλάξ. Ένα Nvidia shield tv pro, ένα onn 4k pro και ένα google tv streamer. Στο καινούριο box της Vodafone δεν έχω εικόνα εγώ είχα το παλιό μέχρι το καλοκαίρι

• Like
Reactions: eri77
σχετικά με τις συνδρομές, πριν κάμποσο καιρό έδινε 9 μήνες δωρεαν μέσω cu, τώρα πάλι δίνει δωρεάν 3 μήνες. όταν είχα βάλει την προσφορά για 9 μήνες, ζήτημα αν είχα δει συνολικά 15 ώρες, ξεκίναγα μια σειρά και μετά την έβλεπα απο αλλού. κανείς δεν λέει για το περιεχόμενο αλλά για την ποιότητα της εικόνας και την τρισάθλια εφαρμογή

Η ετήσια συνδρομή του Disney+ είναι στα 100 ευρώ. Το ξέρω γιατί τόσα πληρώνω.
Δεν έχει άσχημη τιμή το vodafone tv αλλά δεν θα μας τρελάνεις κιόλας.
Μέσα ΔΕΝ μπαίνετε
100 ευρώ έχει το standard.

σχετικά με τις συνδρομές, πριν κάμποσο καιρό έδινε 9 μήνες δωρεαν μέσω cu, τώρα πάλι δίνει δωρεάν 3 μήνες. όταν είχα βάλει την προσφορά για 9 μήνες, ζήτημα αν είχα δει συνολικά 15 ώρες, ξεκίναγα μια σειρά και μετά την έβλεπα απο αλλού. κανείς δεν λέει για το περιεχόμενο αλλά για την ποιότητα της εικόνας και την τρισάθλια εφαρμογή
Αυτό λέω και εγώ το περιεχόμενο μια χαρά είναι ίσα ίσα, απλά δεν βλέπω προκοπή στην εικόνα και στην εφαρμογή

Εσύ θα μας τρελάνεις. Στη vtv με MAX, Disney plus, Viaplay + κανάλια βγαίνει 119.88/ετος μάλλον κότσο σε έπιασαν :p
Δεν θέλω να δεσμευτώ για 2 χρόνια στο Vodafone tv. Με τη καμία όμως δεν ξανακάνω το λάθος.
Έχω ετήσιο Disney+ στα 100 ευρώ και το μηνιαίο vodafone tv στα 7 ευρώ.
Άρα μου βγαίνει 15 ευρώ το μήνα και για τα 2.
Και είμαι δεσμευμένος μόνο για 1 χρόνο στο Disney+ και καθόλου στο Vodafone tv οπότε μπορώ να το κόψω αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση.
Να περιμένω 2 χρόνια ξανά μπας και φτιάξετε το τσαντίρι, πχ να μπορώ να δω κάτι με το μέγεθος των υποτίτλων που θέλω ΕΓΩ, τι ζητάω τώρα χαχα, δεν παίζει με τη καμία όμως 🤣

• Haha
Reactions: Bellerophontes
Το δοκίμασα και είναι χειρότερο (ψιλοκολλαει, αλλά αυτό είναι θέμα της τηλεόρασης). Εγώ τρέχω την εφαρμογή σε 3 συσκευές εναλλάξ. Ένα Nvidia shield tv pro, ένα onn 4k pro και ένα google tv streamer. Στο καινούριο box της Vodafone δεν έχω εικόνα εγώ είχα το παλιό μέχρι το καλοκαίρι
Σίγουρα παίζει ρόλο και το τι διαλέγεις να βλέπεις. Αυτό πού έχω προσέξει εγώ είναι ότι παράδειγμα νέες σειρές έχουν καλύτερη ανάλυση από τής παλιές... Οπότε έχεις χρόνο, μπορείς να ανοίξεις π.χ το get millie Black??? Θα δεις ότι δεν έχει καμία σχέση με το π.χ soprano. Αν νομίζεις ότι δεν είναι σε καλή ανάλυση (απόλυτα σεβαστό) μήπως πρέπει να το ψάξεις αλλού

Σίγουρα παίζει ρόλο και το τι διαλέγεις να βλέπεις. Αυτό πού έχω προσέξει εγώ είναι ότι παράδειγμα νέες σειρές έχουν καλύτερη ανάλυση από τής παλιές... Οπότε έχεις χρόνο, μπορείς να ανοίξεις π.χ το get millie Black??? Θα δεις ότι δεν έχει καμία σχέση με το π.χ soprano. Αν νομίζεις ότι δεν είναι σε καλή ανάλυση (απόλυτα σεβαστό) μήπως πρέπει να το ψάξεις αλλού
Στο get Millie black σαφώς και έχω καλύτερη εικόνα αν και αυτό είναι διαφορετικό γιατί είναι χρόνια πριν το sopranos. Στις καινούριες προσθήκες έχει καλύτερη εικόνα αυτό το λέω και θα το ξαναλέω. Αν φτιάξει λίγο και την εφαρμογή τότε γίναμε! Επίσης να τα λέμε και όλα γιατί δεν είμαι και μέτοχος (😂) μου αρέσει που έχουν φτιάξει κατηγορία βάσει προτιμήσεων και του τι παρακολουθώ, αυτό ας πούμε είναι πολύ χρήσιμο!

Δεν θέλω να δεσμευτώ για 2 χρόνια στο Vodafone tv. Με τη καμία όμως δεν ξανακάνω το λάθος.
Έχω ετήσιο Disney+ στα 100 ευρώ και το μηνιαίο vodafone tv στα 7 ευρώ.
Άρα μου βγαίνει 15 ευρώ το μήνα και για τα 2.
Και είμαι δεσμευμένος μόνο για 1 χρόνο στο Disney+ και καθόλου στο Vodafone tv οπότε μπορώ να το κόψω αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση.
Να περιμένω 2 χρόνια ξανά μπας και φτιάξετε το τσαντίρι, πχ να μπορώ να δω κάτι με το μέγεθος των υποτίτλων που θέλω ΕΓΩ, τι ζητάω τώρα χαχα, δεν παίζει με τη καμία όμως 🤣
Επιλογή σου. Κάτσε στο basic του Disney στα 100 + 10/μήνας για basic Max με διαφημίσεις και χωρίς ελληνικούς υπότιτλους, επέτρεψε μας τους υπόλοιπους να δίνουμε 9.99 / μήνα για όλα.

Εδώ είναι το thread για Vodafone tv, ίσως τα έχεις μπερδέψει.

Στο get Millie black σαφώς και έχω καλύτερη εικόνα αν και αυτό είναι διαφορετικό γιατί είναι χρόνια πριν το sopranos. Στις καινούριες προσθήκες έχει καλύτερη εικόνα αυτό το λέω και θα το ξαναλέω. Αν φτιάξει λίγο και την εφαρμογή τότε γίναμε! Επίσης να τα λέμε και όλα γιατί δεν είμαι και μέτοχος (😂) μου αρέσει που έχουν φτιάξει κατηγορία βάσει προτιμήσεων και του τι παρακολουθώ, αυτό ας πούμε είναι πολύ χρήσιμο!
Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να δώσουν την εφαρμογή του νέου box και στους υπόλοιπους. Δεν ξέρω γιατί δεν έχει γίνει, ίσως είναι τεχνικό το θέμα

• Like
Reactions: eri77
Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να δώσουν την εφαρμογή του νέου box και στους υπόλοιπους. Δεν ξέρω γιατί δεν έχει γίνει, ίσως είναι τεχνικό το θέμα
Αυτό θέλω πολύ να το δω να κρίνω καλύτερα. Είναι κρίμα και άδικο να έχουν τέτοιο περιεχόμενο διαμάντι και μια καλή συνεργασία με την disney και να μην το διαχειριστούν όπως του αρμόζει

Επιλογή σου. Κάτσε στο basic του Disney στα 100 + 10/μήνας για basic Max με διαφημίσεις και χωρίς ελληνικούς υπότιτλους, επέτρεψε μας τους υπόλοιπους να δίνουμε 9.99 / μήνα για όλα.

Εδώ είναι το thread για Vodafone tv, ίσως τα έχεις μπερδέψει.
Μάλλον τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου.
Ποιο basic max μου λες; Το τσαντίρι σας έχω, το vodafone tv χωρίς συμβόλαιο που έχει 7 ευρώ.
Και το Disney+ για 1 χρόνο απευθείας από τη Disney+.
Μπαίνω εδώ μήπως υπάρχει κανένα σοβαρό νέο και φτιάξετε τη κατάσταση και διαβάζω ότι να'ναι για τη σούπερ εφαρμογή σας και τους σούπερ υπότιτλους που δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς και τους καίτε στο video. Καταλαβαίνετε ότι σήμερα ο κόσμος έχει απαιτήσεις; Θέλω μεγαλύτερους υπότιτλους και επειδή δεν έχετε ανακαλύψει ακόμη τους softcoded υπότιτλους πρέπει σώνει και καλά να βλέπω τους καμένους σας υπότιτλους σε προκαθορισμένο μέγεθος που δεν αλλάζει.
Μυαλό δεν βλέπω να βάζετε, υπομονή θα κάνω εννοείται, έχω υπομονή σαν άνθρωπος, αλλά το λάθος να περιμένω 2 χρόνια δεν το ξανακάνω. Μηνιαίο χωρίς συμβόλαιο και βλέπουμε. Άντε να κάνω υπομονή μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, μετά πάει για κόψιμο.

επειδη εχω και μαξ απο αμερικη αλλα και το φθηνο της vod με τα 6.90 το εχω δωρεαν οταν το εδιναν για 2 μηνες εχω να πω καμια σχεση

• Like
Reactions: angelalex
επειδη εχω και μαξ απο αμερικη αλλα και το φθηνο της vod με τα 6.90 το εχω δωρεαν οταν το εδιναν για 2 μηνες εχω να πω καμια σχεση
Προφανώς. Επίσημα ομως στη χώρα μας επιλέγει να δίνει το περιεχόμενο του έτσι. Και στην COSMOTE tv παραγωγές του το ίδιο ακριβώς rip έχουν με ενσωματωμένους υπότιτλους. ΠΧ The new Pope. Εκεί δεν σας χαλάει η ποιότητα;

Προφανώς. Επίσημα ομως στη χώρα μας επιλέγει να δίνει το περιεχόμενο του έτσι. Και στην COSMOTE tv παραγωγές του το ίδιο ακριβώς rip έχουν με ενσωματωμένους υπότιτλους. ΠΧ The new Pope. Εκεί δεν σας χαλάει η ποιότητα;
οταν ειχα cosmote tv αυτα που εβλεπα μου φαινοταν πολυ οκ δεν ειχα δει το new pope να σου πω την αληθεια

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα να φτιαχτεί αυτό το χάλι με τούς υπότιτλους??

• Like
Reactions: angelalex and voys
αυτο θα ελεγα προσπαθουσα να θυμηθω που τους εχω ξαναδει σωστα λες σαν dvd ειναι
Στο dvd μπορούσες να τους απενεργοποιήσεις. Εδώ μιλάμε για vhs υπότιτλους καμένους στο video.
Όχι παίζουμε 🤣

• Like
Reactions: indianos99