Η Vodafone tv, ή το max?πάντως εγώ το έχω σε 4k tv μέσω ανεξάρτητου tv box και παίζει θαύμα.
Η Vodafone tv, ή το max?πάντως εγώ το έχω σε 4k tv μέσω ανεξάρτητου tv box και παίζει θαύμα.
Απλά θα ζητήσεις να σου στείλουν τον νέο. Δεν θα επιστρέψεις τον παλιό. Είναι σίγουρα καλύτερος, μια που είναι android και σου δίνει και άλλες δυνατότητες. Έχει ελαφρώς καλύτερο μενού αλλά σίγουρα όχι αυτό που πρέπει! Κάποιοι αναφέρουν και καλύτερη εικόνα. Εγώ δεν το έχω συγκρίνει. Δεν είμαι σίγουρος.Εμένα λήγει τον Άυγουστο. Πως μπορώ να πάρω τον νέο; Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω τον παλιό;
Εδώ ούτε στην εφαρμογή λειτουργούν με το οκ το play/pauseΝέο box vodafone.. Βρίσκω σπαστικό πού όταν τελειώνει το επεισόδιο δεν σε πάει αυτόματα στο επόμενο. Επίσης σπαστικό πού το play/pause δεν λειτουργούν με το OK τού κοντρόλ...Και τέλος, ακούγεται αστείο, αλλά ακόμα δεν έχω βρει πώς να κάνω delete κάποια app πού έχω κατεβάσει από το playstore
Ναι, το ξέρω... Αλλά επειδή το UI είναι ανανεωμένο, περίμενα αυτά τα βασικά να τα είχαν διορθώσει. Πάντως καλύτερα από box πάρα appΕδώ ούτε στην εφαρμογή λειτουργούν με το οκ το play/pause![]()
Με πρόλαβες.. Αυτό διάβαζα τώρα.. Αν σωστά κατάλαβα, ξεχνάμε τήν max ανεξάρτητη εδώ.. Από την άλλη λέει ότι θα τα ανεβάσουν όλα στην πλατφόρμα της vodafone
Σε αυτό με το 4κ που είπα ακόμα να απαντήσειςΤο καταιγιστικό «Dune: Part Two», η ταινία που ξεχώρισε στα πρόσφατα 97α Βραβεία Όσκαρ, κατακτώντας τα βραβεία Καλύτερου Ήχου και Οπτικών Εφέ σε σκηνοθεσία του Ντενί Βιλνέβ, είναι σίγουρα μία από τις πιο εντυπωσιακές και μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες της χρονιάς. Μαζί με το πολυβραβευμένο «Dune» του 2021-που κέρδισε 6 βραβεία Όσκαρ (Μουσικής, Μοντάζ, Φωτογραφίας, Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, Οπτικών Εφέ, Ήχου)-, αλλά και τη νέα σειρά του ΗΒΟ «Dune: Prophecy», ολόκληρο το σύμπαν του Φρανκ Χέρμπερτ και του πλανήτη Αρράκις, είναι πλέον διαθέσιμo αποκλειστικά στο Vodafone TV.
Έχω κάνει εγγραφή στο discovery (Ιταλίας). Τα κανάλια της eurosport είναι 2...Θα τα ανεβασουν ολα...; Και τα... Eurosport? ( Οχι το 1 και το 2... Τα υπολοιπα. )
Τα είπες όλα!! Ούτε η Cosmote έχει το paramount+ , αλλά πρέπει τουλάχιστον η Vodafone να μην κάνει το ίδιο λάθοςΤο έργο «έρχεται αποκλειστικά στην πλατφόρμα μας η υπηρεσία», το ζήσαμε και με το Paramount+ στην Cosmote TV, όπου απλά βάφτισαν έτσι το περιεχόμενο από την υπηρεσία που ήδη είχαν και ΔΕΝ έφεραν όλο το περιεχόμενο. Η Voda πρέπει να δηλώσει ξεκάθαρα αν θα έρθει όλη η βιβλιοθήκη του Max, όπως στο Εξωτερικό ή μόνο κάποιες επιλογές. Και πρέπει να δηλώσει ξεακάθαρα αν σχεδιάζει να φτιάξει το χάλι της εφαρμογής της και να την αντικαταστήσει με μια λειτουργική.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.