Vodafone TV

Εμένα λήγει τον Άυγουστο. Πως μπορώ να πάρω τον νέο; Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω τον παλιό;
Απλά θα ζητήσεις να σου στείλουν τον νέο. Δεν θα επιστρέψεις τον παλιό. Είναι σίγουρα καλύτερος, μια που είναι android και σου δίνει και άλλες δυνατότητες. Έχει ελαφρώς καλύτερο μενού αλλά σίγουρα όχι αυτό που πρέπει! Κάποιοι αναφέρουν και καλύτερη εικόνα. Εγώ δεν το έχω συγκρίνει. Δεν είμαι σίγουρος.

Στάλθηκε από το 2311DRK48G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ που έκανα καινούργια σύνδεση και περιμένω τον δέκτη μου είπαν θα έρθει καινούργιος τον παλιό πέταξε τον μου είπαν που τον είχα από άλλη συνδεση

Νέο box vodafone.. Βρίσκω σπαστικό πού όταν τελειώνει το επεισόδιο δεν σε πάει αυτόματα στο επόμενο. Επίσης σπαστικό πού το play/pause δεν λειτουργούν με το OK τού κοντρόλ...Και τέλος, ακούγεται αστείο, αλλά ακόμα δεν έχω βρει πώς να κάνω delete κάποια app πού έχω κατεβάσει από το playstore

• Like
Reactions: Joker19
Νέο box vodafone.. Βρίσκω σπαστικό πού όταν τελειώνει το επεισόδιο δεν σε πάει αυτόματα στο επόμενο. Επίσης σπαστικό πού το play/pause δεν λειτουργούν με το OK τού κοντρόλ...Και τέλος, ακούγεται αστείο, αλλά ακόμα δεν έχω βρει πώς να κάνω delete κάποια app πού έχω κατεβάσει από το playstore
Εδώ ούτε στην εφαρμογή λειτουργούν με το οκ το play/pause 😂

Εδώ ούτε στην εφαρμογή λειτουργούν με το οκ το play/pause
Ναι, το ξέρω... Αλλά επειδή το UI είναι ανανεωμένο, περίμενα αυτά τα βασικά να τα είχαν διορθώσει. Πάντως καλύτερα από box πάρα app

Το καταιγιστικό «Dune: Part Two», η ταινία που ξεχώρισε στα πρόσφατα 97α Βραβεία Όσκαρ, κατακτώντας τα βραβεία Καλύτερου Ήχου και Οπτικών Εφέ σε σκηνοθεσία του Ντενί Βιλνέβ, είναι σίγουρα μία από τις πιο εντυπωσιακές και μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες της χρονιάς. Μαζί με το πολυβραβευμένο «Dune» του 2021-που κέρδισε 6 βραβεία Όσκαρ (Μουσικής, Μοντάζ, Φωτογραφίας, Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, Οπτικών Εφέ, Ήχου)-, αλλά και τη νέα σειρά του ΗΒΟ «Dune: Prophecy», ολόκληρο το σύμπαν του Φρανκ Χέρμπερτ και του πλανήτη Αρράκις, είναι πλέον διαθέσιμo αποκλειστικά στο Vodafone TV.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: xSpectre
Το καταιγιστικό «Dune: Part Two», η ταινία που ξεχώρισε στα πρόσφατα 97α Βραβεία Όσκαρ, κατακτώντας τα βραβεία Καλύτερου Ήχου και Οπτικών Εφέ σε σκηνοθεσία του Ντενί Βιλνέβ, είναι σίγουρα μία από τις πιο εντυπωσιακές και μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες της χρονιάς. Μαζί με το πολυβραβευμένο «Dune» του 2021-που κέρδισε 6 βραβεία Όσκαρ (Μουσικής, Μοντάζ, Φωτογραφίας, Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, Οπτικών Εφέ, Ήχου)-, αλλά και τη νέα σειρά του ΗΒΟ «Dune: Prophecy», ολόκληρο το σύμπαν του Φρανκ Χέρμπερτ και του πλανήτη Αρράκις, είναι πλέον διαθέσιμo αποκλειστικά στο Vodafone TV.
Σε αυτό με το 4κ που είπα ακόμα να απαντήσεις

Θα τα ανεβασουν ολα...; Και τα... Eurosport? ( Οχι το 1 και το 2... Τα υπολοιπα. )

Το έργο «έρχεται αποκλειστικά στην πλατφόρμα μας η υπηρεσία», το ζήσαμε και με το Paramount+ στην Cosmote TV, όπου απλά βάφτισαν έτσι το περιεχόμενο από την υπηρεσία που ήδη είχαν και ΔΕΝ έφεραν όλο το περιεχόμενο. Η Voda πρέπει να δηλώσει ξεκάθαρα αν θα έρθει όλη η βιβλιοθήκη του Max, όπως στο Εξωτερικό ή μόνο κάποιες επιλογές. Και πρέπει να δηλώσει ξεακάθαρα αν σχεδιάζει να φτιάξει το χάλι της εφαρμογής της και να την αντικαταστήσει με μια λειτουργική.

Επειδή στην κυριολεξία κατάπια όλο το κείμενο γραμμή γραμμή για να βρω από κρυφά μηνύματα μέχρι κρυφές φιλοδοξίες, σας παραθέτω τι κατάλαβα εγώ βάσει των λεγομένων του κ. Κουκ.

Πάμε:

1. , ...συχνά μικρότερες αγορές, πρέπει να εξετάσουμε αυτά τα διαφορετικά μοντέλα....αλλά πρέπει να εξετάσουμε τι έχει νόημα για τη συγκεκριμένη αγορά. Κάποιες φορές εξετάζουμε μια συνεργασία όπως αυτή, όπου θα κάνουμε το ταξίδι μαζί», λέει, μιλώντας για την απόφαση να λανσαριστεί το Max στην Ελλάδα μέσα από το Vodafone TV.

(Στο παραπάνω απόσπασμα καταρχάς διακρίνω μία διάθεση για δικαιολογία της παραπάνω απόφασης. Ίσως ήδη αφουγκράστηκαν δυσαρέσκεια της πλευράς των καταναλωτών. Το "εξετάζουμε" πάντως μου δείχνει πως όλα θα είναι υπό εποπτεία και θα υπάρχει πάντα ο "φόβος" της αλλαγής πλεύσης και έλευσης αυτόνομα.

2. Το Max λανσάρεται όπως και στο εξωτερικό, καμία έκπτωση, είναι η ίδια υπηρεσία», μας τονίζει ο Ανδρέας Γεωργιάδης

(Διακαής προσπάθεια του κ. Γεωργιάδη να τονίσει ότι είναι ακριβώς το ίδιο με το αυτόνομο, πράγμα που πουθενά δεν αναφέρεται από τον κ. Κουκ στην συνέντευξη.

3. Η συνεργασία αυτή έβγαζε νόημα για τις δύο πλευρές, μιας κι η Vodafone ως «σπίτι του ΗΒΟ» –αλλά και της Warner Bros.– στην Ελλάδα βασίζει εδώ και χρόνια το περιεχόμενό της στους τίτλους των ιστορικών αυτών στούντιο του σινεμά και της τηλεόρασης. «Ήταν εξαιρετικοί θεματοφύλακες του περιεχομένου και πίστευαν πραγματικά σε αυτό. Και νομίζω ότι αυτό είναι που θέλεις από έναν συνεργάτη, σωστά;», λέει ο Τζέιμι Κουκ.

(Ίσως το σημαντικότερο κομμάτι της συνέντευξης μαζί με το επόμενο. Προσέξτε τους λέει γιατί βασιστήκαμε πάνω σας τόσα χρόνια που ΔΕΝ είχατε κάτι επίσημο από εμάς στη χώρα σας. Θα είμαστε από κοντά πλέον και θα παρατηρούμε τις κινήσεις σας και το πως αυτές προσελκύουν ή απωθούν συνδρομητές. Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια αυτή τη φορά. Θέλουμε την Ελλάδα αλλά με κάποιες προυποθέσεις. Αν σταθείτε αρωγοί έχει καλώς. Τα μάτια μας, πάνω σας.

4. Νομίζω ότι υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για την καταπολέμηση της πειρατείας», συνεχίζει ο Τζέιμι Κουκ. «Υπάρχουν σαφώς νόμιμοι τρόποι και, φυσικά, πρέπει να γίνει αυτό. Αλλά υπάρχει επίσης η πραγματικότητα ότι πρέπει να αλλάξουμε τη συμπεριφορά των καταναλωτών. Και για να αλλάξεις τη συμπεριφορά των καταναλωτών, τους δίνεις εναλλακτικές λύσεις».

«Υπάρχει πάντα και ο παράγοντας της τιμής αλλά στην πραγματικότητα το θέμα είναι να δίνεις στους ανθρώπους αυτό που θέλουν, όπου το θέλουν, όταν το θέλουν, και αυτό κάνουμε εμείς. Όταν ο Ανδρέας μιλάει για το γεγονός ότι είμαστε ανοιχτοί σε διαφορετικά μοντέλα και ευελιξία, αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπαίνω στο παιχνίδι καθώς ξεκινάμε σε νέες αγορές και ιδιαίτερα στις αγορές για τις οποίες είμαι υπεύθυνος. Πώς θα φέρεις το περιεχόμενό σου μπροστά στα περισσότερα μάτια που μπορείς και πώς θα δημιουργήσεις ζήτηση για εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενό μας».

Η τακτική είναι, λοιπόν, διεύρυνση της αγοράς με ποιοτικό entertainment και προσφορά οικονομικών εναλλακτικών.

(
Η μαγική λέξη.... "οικονομικές εναλλακτικές" ... Τι μαθαίνουμε λοιπόν; Έχουμε μια Ελλάδα που έχει μάθει στο αλόγιστο κατέβασμα τίτλων. Εμείς σαν ΜΑΧ δεν θα μπούμε στη διαδικασία να τους αλλάξουμε συνήθειες και μυαλά ΑΡΑ τι κάνουμε; Αρπάζουμε το δεκανίκι μας ( Vodafone) και το πελεκάμε και το γυαλίζουμε να γίνει ομορφότερο και το ξαμολάμε (ΜΑΧ πλέον) και ό,τι κάτσει. Φυσικά και δεν είναι ίδια υπηρεσία. Την βαφτίζουμε οικονομική εναλλακτική (λιγότερα χρήματα - λιγότερο περιεχόμενο) και κάνουμε μαζί (και καλά )το ταξίδι.

Εν κατακλείδι, που κατασταλάζω;

Πιστεύω πως δεν θα αλλάξει κάτι. Γνωρίζουν και οι ίδιοι πως οι συνδρομητές της Vodafone δεν είναι όλοι ενεργοί. Ξέρουν πως υπάρχει μία και μοναδική εταιρεία που έχει βασίσει τη λειτουργία της σε αυτό το μοτίβο. Επίσης, παρόλο που υπάρχει υποτίθεται προσθήκη του ΜΑΧ, δεν αλλάζει καθόλου η τιμή έστω και κατά ένα ευρώ και παραμένει και το Disney στο πακέτο. Δεν λέω φθηνό είναι...αλλά καλό ΔΕΝ είναι.

Η λογική του δίνω λιγότερα χρήματα αλλά έχω ΚΑΙ ΜΑΧ ΚΑΙ ΝΤΙΣΝΕΥ..ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΚΑΙ , εκεί θα πατήσουν για να εγγράψουν συνδρομητές. Συνδρομητές όμως που θα βλέπουν το ΜΑΧ σαν οικονομική εναλλακτική και όχι σαν βασική υπηρεσία τους. Ολόκληρο ΝΕΤΦΛΙΞ και συνεχίζει ακάθεκτο παρόλες τις αυξήσεις και τις ίδιες ιδιαιτερότητες στην Ελλάδα. (Ισχύουν για όλους).

Ούτε το ΜΑΧ ήθελε να μπει αυτόνομο αλλά ούτε και η Vodafone ήθελε να χάσει την αποκλειστικότητα. Win Win situation που λένε και στο χωριό μου. Ξεκινάμε και βλέπουμε πως θα πάει. Αλλά για να πάει αλλιώς θα πρέπει αρχικά και πρωτίστως να θέλει το ΜΑΧ Μέχρι στιγμής πάντως δεν θέλει....

πηγή για όλες τις παραπάνω παραθέσεις: https://www.news247.gr/magazine/cul...enoume-apo-to-lansarisma-tou-max-stin-ellada/

Το έργο «έρχεται αποκλειστικά στην πλατφόρμα μας η υπηρεσία», το ζήσαμε και με το Paramount+ στην Cosmote TV, όπου απλά βάφτισαν έτσι το περιεχόμενο από την υπηρεσία που ήδη είχαν και ΔΕΝ έφεραν όλο το περιεχόμενο. Η Voda πρέπει να δηλώσει ξεκάθαρα αν θα έρθει όλη η βιβλιοθήκη του Max, όπως στο Εξωτερικό ή μόνο κάποιες επιλογές. Και πρέπει να δηλώσει ξεακάθαρα αν σχεδιάζει να φτιάξει το χάλι της εφαρμογής της και να την αντικαταστήσει με μια λειτουργική.
Τα είπες όλα!! Ούτε η Cosmote έχει το paramount+ , αλλά πρέπει τουλάχιστον η Vodafone να μην κάνει το ίδιο λάθος

• Like
Reactions: mastronikolas