Vodafone TV

Βελλερεφόντη να σε ρωτήσω κάτι που μπορείς να μου απαντήσεις σε παρακαλώ;

Τι ταινίες πρόκειται να μπουν και πότε; Οι τίτλοι είναι ελάχιστοι. Πραγματικά ελάχιστοι. Επαναλαμβάνω...δεν αναφέρομαι στις σειρές. Σειρές είμαστε κομπλέ. Πάντα ήταν κομπλέ σε αυτό το κομμάτι. Στις ταινίες χωλαίνει το όλο θέμα. Έχουν μπει δεν λέω. Αλλά και πάλι είναι λίγες. Δεν αλλάζουν ποτέ. Από πέρυσι θυμάμαι τα Χάρυ Πότερ, τις 2 καλόγριες, Το ημερολόγιο και άλλες που μπήκαν μαζικά και αυτό ήταν. Από εκεί και μετά Barbie, Dune, Joker 1-2, Dune 2, Black Adam Godzilla όλες είναι νέες. Μιλάω για παλαιότερες ταινίες που υπάρχουν στο ΜΑΧ και υπήρχαν αντίστοιχα στο ΗΒΟ. Γενικά στο κινηματογραφικό κομμάτι υστερεί πάρα πολύ. Έχει συμφωνία που υποτίθεται αναβαθμίστηκε και ανανεώθηκε και ειλικρινά στο κομμάτι των ταινιών δεν υπάρχει καμία ελπίδα έτσι όπως το βλέπω.
Έκανα κίνηση καλής θέλησης από μέρους μου ξανά. Μου ήρθε εχθές ο νέος δέκτης ο οποίος πραγματικά τα έχει όλα πιο νοικοκυρεμένα. (Η εφαρμογή κατά τα άλλα στο shield μου πετάει.) Το σκέφτομαι (ξανά) να ανανεώσω τον Άυγουστο που λήγει το συμβόλαιο μου αλλά κάνε μου σε παρακαλώ μία χάρη και αφού γνωρίζεις αρκετά από μέσα, δώσε αν μπορείς πληρφορίες σχετικά με ταινίες. Επαναλαμβάνω από σειρές είμαστε πάρα πολύ καλά. To Westworld που είναι παρεμπιπτόντως;

είσαι τρελός??? με χρέωση 6 ευρώ παραπάνω από ότι πληρώνω τώρα για να μου δώσουν το καινούργιο box??? Και για να πάρουν ανανέωση 9 μήνες πριν??? Κάτι δεν σου έχουν πει καλά!
Βάλε βύσμα να πάρω τον καινούργιο και άσε την παραμύθα!
Παλίκαρε δεν ξέρω τι έγινε με σένα αλλά χθες μέσω ΤΟΒΙ, αιτήθηκα για τον νέο δέκτη και κατευθείαν ήρθε την επόμενη μέρα με έξοδα δικά τους χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Άυγουστο. Ξαναπροσπάθησε και νομίζω θα σου έρθει.

• Like
Reactions: donk
Το θέμα είναι ότι οι άλλοι εκτός από τα ελάχιστα κανάλια δεν έχουν και περιεχόμενο στο on demand, σαβούρες εντελώς. Εδώ τουλάχιστον υπάρχει TOP περιεχόμενο σε on demand, Disney+ και τα καλύτερα κανάλια ντοκυμαντερ
Σύμφωνοι ότι σε on demand εννοείται κανένα παράπονο με βάση το περιεχόμενο. Αλλά αν προσωπικά ήμουν στη Vodafone θα είχα βάλει τουλάχιστον 3 με 4 κανάλια να παίζουν το περιεχόμενο

• Like
Reactions: zapper
Βελλερεφόντη να σε ρωτήσω κάτι που μπορείς να μου απαντήσεις σε παρακαλώ;

Τι ταινίες πρόκειται να μπουν και πότε; Οι τίτλοι είναι ελάχιστοι. Πραγματικά ελάχιστοι. Επαναλαμβάνω...δεν αναφέρομαι στις σειρές. Σειρές είμαστε κομπλέ. Πάντα ήταν κομπλέ σε αυτό το κομμάτι. Στις ταινίες χωλαίνει το όλο θέμα. Έχουν μπει δεν λέω. Αλλά και πάλι είναι λίγες. Δεν αλλάζουν ποτέ. Από πέρυσι θυμάμαι τα Χάρυ Πότερ, τις 2 καλόγριες, Το ημερολόγιο και άλλες που μπήκαν μαζικά και αυτό ήταν. Από εκεί και μετά Barbie, Dune, Joker 1-2, Dune 2, Black Adam Godzilla όλες είναι νέες. Μιλάω για παλαιότερες ταινίες που υπάρχουν στο ΜΑΧ και υπήρχαν αντίστοιχα στο ΗΒΟ. Γενικά στο κινηματογραφικό κομμάτι υστερεί πάρα πολύ. Έχει συμφωνία που υποτίθεται αναβαθμίστηκε και ανανεώθηκε και ειλικρινά στο κομμάτι των ταινιών δεν υπάρχει καμία ελπίδα έτσι όπως το βλέπω.
Έκανα κίνηση καλής θέλησης από μέρους μου ξανά. Μου ήρθε εχθές ο νέος δέκτης ο οποίος πραγματικά τα έχει όλα πιο νοικοκυρεμένα. (Η εφαρμογή κατά τα άλλα στο shield μου πετάει.) Το σκέφτομαι (ξανά) να ανανεώσω τον Άυγουστο που λήγει το συμβόλαιο μου αλλά κάνε μου σε παρακαλώ μία χάρη και αφού γνωρίζεις αρκετά από μέσα, δώσε αν μπορείς πληρφορίες σχετικά με ταινίες. Επαναλαμβάνω από σειρές είμαστε πάρα πολύ καλά. To Westworld που είναι παρεμπιπτόντως;
Θα αλλάξουν όλα

• Like
Reactions: zapper
Θα αλλάξουν όλα
Για το καλό όλων μας, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Που θα γίνουν αλλαγές; Πραγματικά ξέρεις τα χρήματα όλων μας με πόσο κόπο βγαίνουν. Κάποιοι από εμάς επενδύουν σε αυτό αφού ουσιαστικά αποτελεί μοναδικό (για κάποιους) μέσο ψυχαγωγίας ιδίων και τέκνων. Θα ήταν καλό λοιπόν να μας ενημερώσεις για κάποιες (ανακοινώσιμες εννοείται) αλλαγές τόσο σε θέμα στησίματος όσο και περιεχομένου. Ειλικρινά θα σου είμαι υπόχρεος. Σε ευχαριστώ πολύ.

• Like
Reactions: angelalex
Το θέμα είναι ότι οι άλλοι εκτός από τα ελάχιστα κανάλια δεν έχουν και περιεχόμενο στο on demand, σαβούρες εντελώς. Εδώ τουλάχιστον υπάρχει TOP περιεχόμενο σε on demand, Disney+ και τα καλύτερα κανάλια ντοκυμαντερ
Αυτό που πραγματικά πιστεύεις ότι το vodafone tv είναι ανταγωνιστής της cosmote tv και της eon δεν στέκει σε καμία λογική.
Ο κόσμος βάζει eon και cosmote tv για τα αθλητικά, για super league, για champions league, για europa, για euroleague κλπ.
Και για να βλέπει τα ελληνικά κανάλια με replay tv. Να βλέπει αυτό που θέλει από τα ελληνικά κανάλια ότι ώρα θέλει και να προσπερνά τις διαφημίσεις τους.
Έχουν περιεχόμενο που δεν έχει το vodafone tv.
Το vodafone tv περισσότερο είναι ανταγωνιστής του Netflix και σε αυτό είναι κλάσεις ανώτερο.
Με τις σειρές, τις ταινίες, τα παιδικά, τα ντοκιμαστέρ του max, του hbo και του Disney+ κάνει το Netflix να μοιάζει ναυάγιο.
Πραγματικά αξίζει να κόψει κάποιος το Netflix και να βάλει με τα ίδια λεφτά vodafone tv.
Αλλά ανταγωνιστής των eon και cosmote tv δεν είναι γιατί δεν έχει τα αθλητικά που θέλει να δει ο κόσμος και όλα τα ελληνικά κανάλια με replay.

To Westworld που είναι παρεμπιπτόντως;
Μη ζητάμε περιεχόμενο που δεν μπορεί να μπει.
Το Westworld έχει αφαιρεθεί από το max παγκόσμια.
Δεν γίνεται να μπει ειδικά στο ελληνικό όταν έχει αφαιρεθεί από όλα τα max.

Μη ζητάμε περιεχόμενο που δεν μπορεί να μπει.
Το Westworld έχει αφαιρεθεί από το max παγκόσμια.
Δεν γίνεται να μπει ειδικά στο ελληνικό όταν έχει αφαιρεθεί από όλα τα max.
Δεν ζήτησα να μπει. Όντως αναρωτήθηκα που είναι χωρίς κανένα υπονοούμενο.

Αυτό που πραγματικά πιστεύεις ότι το vodafone tv είναι ανταγωνιστής της cosmote tv και της eon δεν στέκει σε καμία λογική.
Ο κόσμος βάζει eon και cosmote tv για τα αθλητικά, για super league, για champions league, για europa, για euroleague κλπ.
Και για να βλέπει τα ελληνικά κανάλια με replay tv. Να βλέπει αυτό που θέλει από τα ελληνικά κανάλια ότι ώρα θέλει και να προσπερνά τις διαφημίσεις τους.
Έχουν περιεχόμενο που δεν έχει το vodafone tv.
Το vodafone tv περισσότερο είναι ανταγωνιστής του Netflix και σε αυτό είναι κλάσεις ανώτερο.
Με τις σειρές, τις ταινίες, τα παιδικά, τα ντοκιμαστέρ του max, του hbo και του Disney+ κάνει το Netflix να μοιάζει ναυάγιο.
Πραγματικά αξίζει να κόψει κάποιος το Netflix και να βάλει με τα ίδια λεφτά vodafone tv.
Αλλά ανταγωνιστής των eon και cosmote tv δεν είναι γιατί δεν έχει τα αθλητικά που θέλει να δει ο κόσμος και όλα τα ελληνικά κανάλια με replay.
Συμφωνώ σε όλα, εκτός από τις ταινίες. Ταινίες πολλές δεν έχει. Υπάρχουν στην φαρέτρα της ΗΒΟ και της WB, τεράστια αποθέματα τόσο για κατάλογο όσο και για κανάλι ειδικά διαμορφωμένο που να παίζει ταινίες όλη την ημέρα. Ειλικρινά, χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι, θα είχα τέτοια συμφωνία στα χέρια μου και δεν θα έτριβα τα χέρια μου; Αν είναι όλα όπως φαίνονται προς τα έξω, αμαρτία από το Θεό είναι να μην γίνει κάτι καλό. Αν γίνει κάτι τέτοιο, όντως δεν υπάρχει αντίστοιχη πλατφόρμα που να τα προσφέρει όλα αυτά και όντως θα κάνει πάταγο. Ποια ΕΟΝ και Κοσμοτε μετά που ούτως ή άλλως το έχουν αφήσει το κινηματογραφικό κομμάτι στο έλεος.

Θεωρώ ότι έχουν εστιάσει στην ποιότητα του περιεχομένου και όχι σε «σκουπίδια» κανάλια που κανείς δεν βλέπει
Έχει υπηρεσία ταινιών οn demand και με τι κόστος η hd ποιότητα?

γιατι μου γραφει οτι ο chrome δεν ειναι συμβατος browser στο macbook?
ενω μεσω windows ο chrome ειναι συμβατος
τι συμβαινει;

Για παράδειγμα, στις χώρες που η υπηρεσία τηλεόρασης είναι διαθέσιμη δηλαδή Τσεχία, Ρουμανία, Γερμανία (Αλβανία και Τουρκία καθώς και η Ιρλανδία λόγω ΣΚΥ δεν συμπεριλαμβάνεται), υπάρχουν σε αυτές τις 3 προαναφερθείσες αγορές αυτόνομα κανάλια ΗΒΟ που παίζουν καθημερινά παλαιότερες αλλά και νεότερες ταινίες. Κάτι τέτοιο θα ήταν ευχής έργο αφού υπάρχει τόσο η υποδομή όσο και οι τίτλοι διαθέσιμοι ή κάποιοι έστω από αυτούς, αν υποθέσουμε πως υπάρχουν δεσμευμένα τηλεοπτικά δικαιώματα από εγχώριους διανομείς.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Παιδιά και από σειρές λείπουν όπως το hacks, το οποίο είναι και βραβευμένο, και το οποίο το είχαν αναφέρει και σε παλαιότερο δελτίο τύπου, ότι θα το βάλουν. Tokyo vice, επίσης.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Παιδιά και από σειρές λείπουν όπως το hacks, το οποίο είναι και βραβευμένο, και το οποίο το είχαν αναφέρει και σε παλαιότερο δελτίο τύπου, ότι θα το βάλουν. Tokyo vice, επίσης.
Λείπουν αρκετά και δεν μας λένε πότε θα προστεθούν…δεν μπορούμε να περιμένουμε 1 χρόνο για να μπει όλο το περιεχόμενο…

Περιμένω review σε δυνατές σειρές και ταινίες για το 5.1 dd αν αξίζει και λιγα λογια για την εικονα.Μην καθυστερείς!!

Nope. Όχι μόνο δεν μπόρεσα να βρω 5.1 στο MAX, παρ' όλο που ο ενισχυτής AV δείχνει να λαμβάνει 5.1 DD+, αλλά ούτε καν το upmix δεν δούλεψε. Σε άμεση αντιπαραβολή, το shield δίπλα έδειχνε να παίρνει stereo σήμα και μπορούσε να δουλέψει το upmix.
Το χειρότερο απ' όλα, ούτε στα κανάλια που επίσης όλα έδειχναν 5.1 DD+, ούτε surround ήχο είχανε, ούτε μπορούσες να κάνεις κάτι με το upmix.

Μόνο στο Disney+ δουλεύει όπως πρέπει. Το οποίο φαίνεται λογικό καθώς ανοίγει το κανονικό app του Disney+ απ' όπου και να επιλέξεις να δεις το περιεχόμενό του.
Επίσης το boxάκι της Vodafone και για τους παραπάνω λόγους, ακούγεται στο max της έντασης πιο χαμηλά στη στάθμη. Αλλά όχι πολύ.

Άρα, κάτι γίνεται με το σήμα του ήχου και το flag που στέλνει ο δέκτης στον ενισχυτή AV. Και επειδή έχουν γράψει κι άλλοι ότι βλέπουν μεν ότι ο ενισχυτής παίρνει σήμα 5.1 αλλά ο ήχος δεν είναι αυτός που πρέπει, φαίνεται να επιβεβαιώνεται αυτό.

Άρα μέχρι στιγμής, το μόνο που αλλάζει είναι το UI στο box της Vodafone. Αυτά που διαχειρίζονται μέσα από το vodafone TV, είναι μαντάρα γενικώς στον ήχο.

Η εικόνα βλέπεται πάντως. Ένα μέτριο 1080p είναι.

Αν κάποιος άλλος έχει βρει στο MAX 5.1 πραγματικό όχι να το δείχνει μόνο η οθόνη ή το info του ενισχυτή AV/επεξεργαστή που έχει, ας το πει και σε εμάς εδώ.

Πολύ φοβάμαι ότι όπως και στην εικόνα, έτσι και στον ήχο δεν ενδιαφέρονται να το δουν καθώς δεν ενδιαφέρει την πλειοψηφία του κόσμου εκεί έξω. Κρίμα... .

• Haha
Reactions: Bellerophontes
Nope. Όχι μόνο δεν μπόρεσα να βρω 5.1 στο MAX, παρ' όλο που ο ενισχυτής AV δείχνει να λαμβάνει 5.1 DD+, αλλά ούτε καν το upmix δεν δούλεψε. Σε άμεση αντιπαραβολή, το shield δίπλα έδειχνε να παίρνει stereo σήμα και μπορούσε να δουλέψει το upmix.
Το χειρότερο απ' όλα, ούτε στα κανάλια που επίσης όλα έδειχναν 5.1 DD+, ούτε surround ήχο είχανε, ούτε μπορούσες να κάνεις κάτι με το upmix.

Μόνο στο Disney+ δουλεύει όπως πρέπει. Το οποίο φαίνεται λογικό καθώς ανοίγει το κανονικό app του Disney+ απ' όπου και να επιλέξεις να δεις το περιεχόμενό του.
Επίσης το boxάκι της Vodafone και για τους παραπάνω λόγους, ακούγεται στο max της έντασης πιο χαμηλά στη στάθμη. Αλλά όχι πολύ.

Άρα, κάτι γίνεται με το σήμα του ήχου και το flag που στέλνει ο δέκτης στον ενισχυτή AV. Και επειδή έχουν γράψει κι άλλοι ότι βλέπουν μεν ότι ο ενισχυτής παίρνει σήμα 5.1 αλλά ο ήχος δεν είναι αυτός που πρέπει, φαίνεται να επιβεβαιώνεται αυτό.

Άρα μέχρι στιγμής, το μόνο που αλλάζει είναι το UI στο box της Vodafone. Αυτά που διαχειρίζονται μέσα από το vodafone TV, είναι μαντάρα γενικώς στον ήχο.

Η εικόνα βλέπεται πάντως. Ένα μέτριο 1080p είναι.

Αν κάποιος άλλος έχει βρει στο MAX 5.1 πραγματικό όχι να το δείχνει μόνο η οθόνη ή το info του ενισχυτή AV/επεξεργαστή που έχει, ας το πει και σε εμάς εδώ.

Πολύ φοβάμαι ότι όπως και στην εικόνα, έτσι και στον ήχο δεν ενδιαφέρονται να το δουν καθώς δεν ενδιαφέρει την πλειοψηφία του κόσμου εκεί έξω. Κρίμα... .
Ευχαριστώ.Παπαλα ο ήχος 5.1 δηλαδή.Αν κάτι αλλάξει ενημέρωσε μας.Για μένα ο ήχος είναι το 50 %της ταινίας.Δεν μπορώ βουβαμαρα.Ευχαριστω Pleo.!

• Like
Reactions: Pleo
Ευχαριστώ.Παπαλα ο ήχος 5.1 δηλαδή.Αν κάτι αλλάξει ενημέρωσε μας.Για μένα ο ήχος είναι το 50 %της ταινίας.Δεν μπορώ βουβαμαρα.Ευχαριστω Pleo.!

Σε όσο περιεχόμενο έψαξα τουλάχιστον. Μιλάμε για όλα εκτός του Disney+ υπ 'όψη, εκεί δουλεύουν όλα κανονικά.

• Like
Reactions: cinephile