Vodafone TV

Μάλλον βρήκαν σε εμένα να κάνουν τσατσιές! Ή έπεσα σε υπαλλήλους που ήθελαν να σπρώξουν ανανέωση!! Τι να πω
Ξαναπήρες και πάλι σου είπαν όχι; Να ρωτήσω σε παρακαλώ ποιο πακέτο έχεις;

Ξαναπήρες και πάλι σου είπαν όχι; Να ρωτήσω σε παρακαλώ ποιο πακέτο έχεις;
Δεν πειράζει μωρέ!! Σκοτίστικα πλέον γιατί νόμιζα (όπως κάποιοι έγραψαν) ότι όσες ταινίες ή σειρές είχαν 5,1 το έδινε με τον καινούργιο. Αλλά απο ότι ενημέρωσε ο pleo δεν δίνει τίποτα. Πάλι στέρεο ήχο. Οπότε τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.

Δεν πειράζει μωρέ!! Σκοτίστικα πλέον γιατί νόμιζα (όπως κάποιοι έγραψαν) ότι όσες ταινίες ή σειρές είχαν 5,1 το έδινε με τον καινούργιο. Αλλά απο ότι ενημέρωσε ο pleo δεν δίνει τίποτα. Πάλι στέρεο ήχο. Οπότε τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.
Σε ρώτησα γιατί έγραψες εχθές ότι αν σε βάλουν στο πακέτο των 10ευρώ θα πληρώσεις 6 ευρώ επιπλέον αν κατάλαβα καλά. Μήπως έχεις κάποια προσφορά και για να σου στείλουν τον δέκτη ειδικά σε σένα χρειάζεται ανανέωση;

Δείχνει 5.1 ότι κλειδώνει αλλά δεν παίζει 5.1.
Πολυ ενδιαφέρον αυτό που λες εγώ αν δεν μου το έλεγες και πήγαινα να βάλω Vodafone tv θα νόμιζα ότι έχει 5.1 ευχαριστώ πάρα πολύ!

Πολυ ενδιαφέρον αυτό που λες εγώ αν δεν μου το έλεγες και πήγαινα να βάλω Vodafone tv θα νόμιζα ότι έχει 5.1 ευχαριστώ πάρα πολύ!

Στο On Demand αυτό. Στο Disney+ έχει 5.1.

Ο δέκτης δεν έχει κάποια ρύθμιση RAW ή Bitstream, μόνο Auto και PCM. Κλειδώνει το σήμα σε ό,τι και να βλέπεις από on demand, ακόμα και στο... Mega Channel σε DD+ 5.1 αλλά δεν παίζει. Κάτι τρέχει με τον ίδιο τον αποκωδικοποιητή.

• Haha
Reactions: Bellerophontes
Και στο box δεν είναι το on demand σε 5.1, οπότε μην αγχώνεσαι.
Επειδη αρκετοι εδω εγραφαν οτι πλεον ο ηχος ειναι 5.1 (εστω σε συγκεκριμενες ταινιες/σειρες) και στο app διαπιστωσα οτι παραμενουν τα παντα στερεο ειπα να κανω μια ερωτηση να το διασταυρωσω πριν σουταρω το app! :)

• Like
Reactions: angelalex
Στο On Demand αυτό. Στο Disney+ έχει 5.1.

Ο δέκτης δεν έχει κάποια ρύθμιση RAW ή Bitstream, μόνο Auto και PCM. Κλειδώνει το σήμα σε ό,τι και να βλέπεις από on demand, ακόμα και στο... Mega Channel σε DD+ 5.1 αλλά δεν παίζει. Κάτι τρέχει με τον ίδιο τον αποκωδικοποιητή.
Μάλιστα. Δηλαδή μας παραπλανούν?

• Haha
Μάλιστα. Δηλαδή μας παραπλανούν?

Κάτι δεν αναγνωρίζει σωστά ο αποκωδικοποιητής στην άκρη του. Ή κάτι έχουν κάνει λάθος σε ό,τι είναι embedded.

Σε εμένα δεν λειτουργεί από το embedded περιεχόμενο ούτε καν το ψευδοsurround, δηλαδή να το βάλω από πάνω από το σήμα και να κάνω upmix.

Όταν γυρνάω τον αποκωδικοποιητή σε PCM, όλα γίνονται stereo. Όταν τον γυρνάω στο Auto, δείχνει ο ενισχυτής ότι παίρνει DD+ σε 5.1 αλλά ήχο έχεις μόνο εμπρός.

Στην αρχή που τον δοκίμασα να δω απλώς τι σήμα κλειδώνει, είχα μείνει κι εγώ με την εντύπωση ότι όλα είναι ΟΚ. Την επόμενη μέρα έκανα τις δοκιμές μου και βρήκα το πρόβλημα.

Κάτι δεν αναγνωρίζει σωστά ο αποκωδικοποιητής στην άκρη του. Ή κάτι έχουν κάνει λάθος σε ό,τι είναι embedded.

Σε εμένα δεν λειτουργεί από το embedded περιεχόμενο ούτε καν το ψευδοsurround, δηλαδή να το βάλω από πάνω από το σήμα και να κάνω upmix.

Όταν γυρνάω τον αποκωδικοποιητή σε PCM, όλα γίνονται stereo. Όταν τον γυρνάω στο Auto, δείχνει ο ενισχυτής ότι παίρνει DD+ σε 5.1 αλλά ήχο έχεις μόνο εμπρός.

Στην αρχή που τον δοκίμασα να δω απλώς τι σήμα κλειδώνει, είχα μείνει κι εγώ με την εντύπωση ότι όλα είναι ΟΚ. Την επόμενη μέρα έκανα τις δοκιμές μου και βρήκα το πρόβλημα.
Μάλλον εσύ κάτι λάθος κάνεις

Μάλλον εσύ κάτι λάθος κάνεις

Δύσκολο να κάνω εγώ λάθος. Γιατί ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι εδώ υπάρχει η απειροελάχιστη πιθανότητα ασυμβατότητας αποκωδικοποιητή και επεξεργαστή ήχου, πάλι της Vodafone πατάτα είναι.

Ο δέκτης σας δεν έχει ρύθμιση bitstream ή RAW ή τέλος πάντων να μπορείς να ορίσεις χειροκίνητα τα format ήχου που έχει ο επεξεργαστής στον οποίο είναι συνδεμένος επάνω. Όπως κάνουν τα σοβαρά boxάκια δηλαδή.

Δείτε το.

• Haha
:ROFLMAO:Κλαίω

Κλάψε όσο θες.

Το boxάκι σε οποιαδήποτε περίπτωση από τις δύο έχει θέματα. Ελπίζω να είναι θέμα που λύνεται με αναβάθμιση. Και το λέω αυτό γιατί στο Disney+ που δεν τρέχει μέσα από το σάπιο σας interface, έχει κανονικά 5.1 ήχο, από το box της vodafone στον ίδιο επεξεργαστή.

Ξανακλάψε άλλη μία να δω κάτι τώρα...

• Haha
Κλάψε όσο θες. Το boxάκι σε οποιαδήποτε περίπτωση από τις δύο έχει θέματα. Ελπίζω να είναι θέμα που λύνεται με αναβάθμιση.
Σίγουρα, αφού το λες εσύ έτσι θα είναι! Στείλε CV, χαραμίζεσαι!

Σίγουρα, αφού το λες εσύ έτσι θα είναι! Στείλε CV, χαραμίζεσαι!

Άστο μεγάλε. Ψόφησε. Το ίδιο το box της Vodafone το TV 3 από το disney plus δίνει 5.1 ήχο, από το σάπιο σας embedded app που είναι όλα τα υπόλοιπα στέλνει μπάμιες... .

Άστο μεγάλε. Ψόφησε. Το ίδιο το box της Vodafone το TV 3 από το disney plus δίνει 5.1 ήχο, από το σάπιο σας embedded app που είναι όλα τα υπόλοιπα στέλνει μπάμιες... .
Pleo πλέεις στην παραπληροφόρηση, πρόσεχε! Όλοι που πήραμε 5.1 δλδ μας λες ότι λέμε ψέματα. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Συνέχισε να παραπληροφορείς και να συκοφαντείς την vf.

Pleo πλέεις στην παραπληροφόρηση, πρόσεχε! Όλοι που πήραμε 5.1 δλδ μας λες ότι λέμε ψέματα. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Συνέχισε να παραπληροφορείς και να συκοφαντείς.

Παραπληροφόρηση; Συκοφαντία; Εγώ τις αποδείξεις τις έχω εδώ. Άρα εσύ πρόσεχε τι λες.

Μην μου λες τι παίρνετε εσείς και άλλοι. Όπως σου είπα, κι εγώ την πρώτη μέρα επειδή είδα στην οθόνη του επεξεργαστή 5.1 DD+, θεώρησα ότι όλα είναι ΟΚ. Έλα όμως που δεν είναι. Και γι' αυτό φταίει το δικό σας interface.

Κοιτάξτε να το λύσετε το θέμα, γιατί 5.1 λέτε και 5.1 δεν παίρνουμε. Είναι σίγουρο ότι τα έχετε κάνει κουλουβάχατα με το flag στο σήμα ή ό,τι άλλο του κάνετε για να παίξει μέσα από το λειτουργικό που έχετε το on demand.

Υ.Γ. στην υπογραφή σου γιατί δεν γράφεις ότι εργάζεσαι στη Vodafone;

Last edited: