Ξαναπήρες και πάλι σου είπαν όχι; Να ρωτήσω σε παρακαλώ ποιο πακέτο έχεις;Μάλλον βρήκαν σε εμένα να κάνουν τσατσιές! Ή έπεσα σε υπαλλήλους που ήθελαν να σπρώξουν ανανέωση!! Τι να πω
Ξαναπήρες και πάλι σου είπαν όχι; Να ρωτήσω σε παρακαλώ ποιο πακέτο έχεις;Μάλλον βρήκαν σε εμένα να κάνουν τσατσιές! Ή έπεσα σε υπαλλήλους που ήθελαν να σπρώξουν ανανέωση!! Τι να πω
Δεν πειράζει μωρέ!! Σκοτίστικα πλέον γιατί νόμιζα (όπως κάποιοι έγραψαν) ότι όσες ταινίες ή σειρές είχαν 5,1 το έδινε με τον καινούργιο. Αλλά απο ότι ενημέρωσε ο pleo δεν δίνει τίποτα. Πάλι στέρεο ήχο. Οπότε τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.Ξαναπήρες και πάλι σου είπαν όχι; Να ρωτήσω σε παρακαλώ ποιο πακέτο έχεις;
Καλησπερα παίδες...Στο app ο ηχος παραμενει stereo, σωστα?
Σε ρώτησα γιατί έγραψες εχθές ότι αν σε βάλουν στο πακέτο των 10ευρώ θα πληρώσεις 6 ευρώ επιπλέον αν κατάλαβα καλά. Μήπως έχεις κάποια προσφορά και για να σου στείλουν τον δέκτη ειδικά σε σένα χρειάζεται ανανέωση;Δεν πειράζει μωρέ!! Σκοτίστικα πλέον γιατί νόμιζα (όπως κάποιοι έγραψαν) ότι όσες ταινίες ή σειρές είχαν 5,1 το έδινε με τον καινούργιο. Αλλά απο ότι ενημέρωσε ο pleo δεν δίνει τίποτα. Πάλι στέρεο ήχο. Οπότε τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.
Αφού άλλοι λένε ότι είναι σε 5.1. τελικά δεν είναι??Και στο box δεν είναι το on demand σε 5.1, οπότε μην αγχώνεσαι.
Αφού άλλοι λένε ότι είναι σε 5.1. τελικά δεν είναι??
Πολυ ενδιαφέρον αυτό που λες εγώ αν δεν μου το έλεγες και πήγαινα να βάλω Vodafone tv θα νόμιζα ότι έχει 5.1 ευχαριστώ πάρα πολύ!Δείχνει 5.1 ότι κλειδώνει αλλά δεν παίζει 5.1.
Πολυ ενδιαφέρον αυτό που λες εγώ αν δεν μου το έλεγες και πήγαινα να βάλω Vodafone tv θα νόμιζα ότι έχει 5.1 ευχαριστώ πάρα πολύ!
Επειδη αρκετοι εδω εγραφαν οτι πλεον ο ηχος ειναι 5.1 (εστω σε συγκεκριμενες ταινιες/σειρες) και στο app διαπιστωσα οτι παραμενουν τα παντα στερεο ειπα να κανω μια ερωτηση να το διασταυρωσω πριν σουταρω το app!Και στο box δεν είναι το on demand σε 5.1, οπότε μην αγχώνεσαι.
Μάλιστα. Δηλαδή μας παραπλανούν?Στο On Demand αυτό. Στο Disney+ έχει 5.1.
Ο δέκτης δεν έχει κάποια ρύθμιση RAW ή Bitstream, μόνο Auto και PCM. Κλειδώνει το σήμα σε ό,τι και να βλέπεις από on demand, ακόμα και στο... Mega Channel σε DD+ 5.1 αλλά δεν παίζει. Κάτι τρέχει με τον ίδιο τον αποκωδικοποιητή.
Μάλιστα. Δηλαδή μας παραπλανούν?
Φυσικά και είναιΑφού άλλοι λένε ότι είναι σε 5.1. τελικά δεν είναι??
Μάλλον εσύ κάτι λάθος κάνειςΚάτι δεν αναγνωρίζει σωστά ο αποκωδικοποιητής στην άκρη του. Ή κάτι έχουν κάνει λάθος σε ό,τι είναι embedded.
Σε εμένα δεν λειτουργεί από το embedded περιεχόμενο ούτε καν το ψευδοsurround, δηλαδή να το βάλω από πάνω από το σήμα και να κάνω upmix.
Όταν γυρνάω τον αποκωδικοποιητή σε PCM, όλα γίνονται stereo. Όταν τον γυρνάω στο Auto, δείχνει ο ενισχυτής ότι παίρνει DD+ σε 5.1 αλλά ήχο έχεις μόνο εμπρός.
Στην αρχή που τον δοκίμασα να δω απλώς τι σήμα κλειδώνει, είχα μείνει κι εγώ με την εντύπωση ότι όλα είναι ΟΚ. Την επόμενη μέρα έκανα τις δοκιμές μου και βρήκα το πρόβλημα.
Μάλλον εσύ κάτι λάθος κάνεις
Κλαίω
Σίγουρα, αφού το λες εσύ έτσι θα είναι! Στείλε CV, χαραμίζεσαι!Κλάψε όσο θες. Το boxάκι σε οποιαδήποτε περίπτωση από τις δύο έχει θέματα. Ελπίζω να είναι θέμα που λύνεται με αναβάθμιση.
Σίγουρα, αφού το λες εσύ έτσι θα είναι! Στείλε CV, χαραμίζεσαι!
Pleo πλέεις στην παραπληροφόρηση, πρόσεχε! Όλοι που πήραμε 5.1 δλδ μας λες ότι λέμε ψέματα. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Συνέχισε να παραπληροφορείς και να συκοφαντείς την vf.Άστο μεγάλε. Ψόφησε. Το ίδιο το box της Vodafone το TV 3 από το disney plus δίνει 5.1 ήχο, από το σάπιο σας embedded app που είναι όλα τα υπόλοιπα στέλνει μπάμιες... .
Pleo πλέεις στην παραπληροφόρηση, πρόσεχε! Όλοι που πήραμε 5.1 δλδ μας λες ότι λέμε ψέματα. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου. Συνέχισε να παραπληροφορείς και να συκοφαντείς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.