Vodafone TV

Ναι αλλά αν δεις το screenshot γράφει discovery channel ξεκάθαρα. Τι να πω;

Θα το πω εγώ για σένα: Ντροπή!

Εδώ δεν ξέρουν από που ξημερώνει ο ήλιος, τους διαφεύγουν σοβαρά πράγματα που έχουν να κάνουν με στανταρισμένα πρωτόκολλα της βιομηχανίας στα μηχανήματα εικόνας και ήχου, περιμένεις να μην τους έχει ξεφύγει ένα screenshot;
Αστείον πράγμα...

• Haha
Reactions: Bellerophontes
Ναι αλλά αν δεις το screenshot γράφει discovery channel ξεκάθαρα. Τι να πω;

Στο κατάστημα μου είπαν ότι μόνο κάποια παιδικά δεν θα παίζουν και αν θέλω να τα ενεργοποιήσω έχει επιπλέον χρέωση 2-3 ευρώ το μήνα.
Ειμαι και εγώ ακριβώς στην ίδια θέση.. Πληρώνω 9,99 και δεν έχω discovery. Πάντως στο screenshot εννοεί το on demand

Έτσι συμβαίνει και σε εμένα που πληρώνω vodafone TV, τον εξοπλισμό του vodafone TV (τον δέκτη δηλαδή, έξτρα μηνιαία χρέωση αυτή) που όλο αυτό είναι μέρος του πακέτου ανανέωσης συμβολαίου με FTTH και Vodafone TV.

Όταν μπω στο κανάλι που δεν το δείχνει, βγάζει ένα μήνυμα να επικοινωνήσω με το 13830 για την ενεργοποίηση της συνδρομής μου.

Απ' ό,τι φαίνεται θέλουν επιπλέον των έξτρα, έξτρα λεφτά για αυτά.
Ούτε καν δεν ξέρεις τι έχεις υπογράψει.

Έκανα το πακέτο των 9.99 με τον δέκτη και τα discovery κανάλια είναι κλειδωμένα ενώ στο κατάστημα μου είπαν ότι παίζουν κανονικά.

Ενώ στο site υπάρχει το πρόγραμμα που έκανα το οποίο γράφει κανονικά discovery , τώρα εμφανίζεται και ένα άλλο πρόγραμμα με 13.29 που γράφει για 35+ κανάλια το οποίο μέχρι και χθες δεν υπήρχε. Μας δουλεύουν;

View attachment 248915
Στα 9.99 δεν υπάρχουν discovery κανάλια. Αφορά περιεχόμενο on demand. Ότι θέλει καταλαβαίνει ο καθένας..

Στα 9.99 δεν υπάρχουν discovery κανάλια. Αφορά περιεχόμενο on demand. Ότι θέλει καταλαβαίνει ο καθένας..

Εγώ σου λέω τι ακριβώς ενημέρωση είχα από το κατάστημα. Ας βγάλουμε τα κανάλια , μπορείς σε παρακαλώ να μου υποδείξεις που θα βρω το περιεχόμενο του discovery που υποτίθεται ότι υπάρχει πέραν των καναλιών όπως εδώ διαφημίζεται ;

IMG_4423.jpeg

Εμένα πάντως δεν φαίνεται κάποιος δέκτης στις συσκευές στο λογαριασμό μου.

Λέω για δοκιμή να βάλω τον δεύτερο που μου είπαν να τον κρατήσω, να δω τι παίζει με αυτό... .
Καλημέρα. Καλό θα ήταν να το δοκιμάσεις γιατί όπως έχω καταλάβει αν δεν έχεις ενεργή συνδρομή συνδεμένη με το μποξακι ούτε κάνει μπαίνει σε άλλες εφαρμογές και πρακτικά είναι άχρηστο. Να ξέρουμε και τι θα γίνει όταν λήξει η συνδρομη

Στο 9.90 δεν έχει τα discovery και τα παιδικά κανάλια ,αυτά είναι στο 13. Όσο για αυτό που γράφει αναφέρεται στο περιοχομενο από το discovery tlc κλπ του max ,που ναι μεν το αναφέρει αλλά δεν υπάρχει

Παιδες εβαλα για ενα μηνα το vtv μέσω του app φυσικα...ενώ λειτουργεί κανονικά στο σαλόνι,όταν πάω να βάλω user name/password στη tv της κρεβατοκάμαρας δε τα δέχεται (προέκυψε λάθος). Έχω δοκιμάσει και με το να κάνω αποσύνδεση από τη συσκευή του σαλονιού παρόλο που υποτίθεται ότι δέχεται μέχρι τέσσερις και πάλι δεν αναγνωρίζει το user name password. Ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό?

Ούτε καν δεν ξέρεις τι έχεις υπογράψει.

Για πες, τι έχω υπογράψει; Αφού δεν ξέρω εγώ όπως λες, τι γράφει στο συμβόλαιο;

Εύκολο είναι, άλλωστε εκεί που είσαι μπορείς να το δεις. 🤣

Διάβαζε προσεκτικά τι γράφω και μην απαντάς ο,τι να'ναι με πατάτες. Γιατί θα εκτεθείς πάλι.

• Haha
Reactions: kostthem
Παιδες εβαλα για ενα μηνα το vtv μέσω του app φυσικα...ενώ λειτουργεί κανονικά στο σαλόνι,όταν πάω να βάλω user name/password στη tv της κρεβατοκάμαρας δε τα δέχεται (προέκυψε λάθος). Έχω δοκιμάσει και με το να κάνω αποσύνδεση από τη συσκευή του σαλονιού παρόλο που υποτίθεται ότι δέχεται μέχρι τέσσερις και πάλι δεν αναγνωρίζει το user name password. Ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό?
Κανε απεγκατασταση του app και εγκατάσταση πάλι στην συσκευή που σου κάνει το θέμα αυτό

Εγώ σου λέω τι ακριβώς ενημέρωση είχα από το κατάστημα. Ας βγάλουμε τα κανάλια , μπορείς σε παρακαλώ να μου υποδείξεις που θα βρω το περιεχόμενο του discovery που υποτίθεται ότι υπάρχει πέραν των καναλιών όπως εδώ διαφημίζεται ;

View attachment 248916
Το τι είπατε με τον υπάλληλο του καταστήματος το ξέρεις εσύ και εκείνος.

Μπες εδώ: https://www.vodafone.gr/tv/vodafone...edium=links&i_owner=mk-fm&i_name=main-tv-page κάτω από τα προγράμματα πάτησε στο «Περισσότερα για το Vodafone TV”. Εκεί θα δεις τι κανάλια έχει το κάθε πακέτο.

Στο on demand του max θα βρεις ντοκυμαντέρ που είναι συμπαραγωγές του discovery και discovery investigation

Καλημέρα. Καλό θα ήταν να το δοκιμάσεις γιατί όπως έχω καταλάβει αν δεν έχεις ενεργή συνδρομή συνδεμένη με το μποξακι ούτε κάνει μπαίνει σε άλλες εφαρμογές και πρακτικά είναι άχρηστο. Να ξέρουμε και τι θα γίνει όταν λήξει η συνδρομη

Περιμένω την ολοκλήρωση της αποστολής του εξοπλισμού ακόμα, μόλις ολοκληρωθεί αυτή θα το δοκιμάσω.

Περισσότερο γιατί στον δέκτη τους, πέρα από το διαφορετικό-καλύτερο u.i. έχει και μια διαφορά στο user experience.
Τα πλήκτρα για το zapping, το πλήκτρο για τον οδηγό προγράμματος κλπ με κάνει να θέλω να πηγαίνω στον δέκτη στο σαλόνι αντί στο box που έχω π.χ. σε άλλο χώρο.
Εγώ χρησιμοποιώ τα κανάλια και η εμπειρία είναι σαν να βλέπεις τηλεόραση αλλά καλύτερη ακόμα γιατί στο zapping ας πούμε η εναλλαγή μεταξύ των καναλιών είναι άμεση, ούτε καν βλέπεις μαύρη οθόνη πηγαίνοντας από το ένα κανάλι στο άλλο.

Πέρασα και το Kodi για να δοκιμάσω την είσοδο USB, δηλαδή αναπαραγωγή από εξωτερικό δίσκο, αλλά είτε δεν τον αναγνώριζε είτε έλεγε ότι είχε πρόβλημα να τον διαβάσει.

• Like
Reactions: thiseas
Κάτι σχετικό με τους υπότιτλους. Η τελευταία σεζόν της σειράς white lotus στη Vodafone οι υπότιτλοι έιναι καμένοι στο βίντεο, στο max που επίσης έχει ελληνικούς υπότιτλους δεν είναι. Μπορείς να τους επιλέξει ή όχι. Οπότε οι άσχετοι της Vodafone σε ένα αρχείο που δεν χρειάζεται να κάνουν απολύτως τίποτα γιατί είναι όλα έτοιμα το κάνουν ξανά encode? και καίνε τους υπότιτλους στο βίντεο, τόσο άχρηστοι είναι.
Δεν θυμάμαι πότε έδινε το δωρεάν 9μηνο μέσω cu αλλά από τότε η εικόνα είναι έχει όντως βελτιωθεί, η εφαρμογή τα ίδια σ…α είναι.
Μην είσαι σίγουρος. Νομίζω δεν κάνουν κανένα encode απλά τους εμφανίζει έτσι η εφαρμογή από επιλογή τους και φαίνονται πράγματι σαν να είναι ενσωματωμένοι. Δεν είναι όμως, καθαρά έχουν τα αρχεία και πιστεύω οι υπότιτλοι θα αλλάξουν σύντομα για όλο το περιεχόμενο. Αν προσέξεις και σε παλιό περιεχόμενο έχει αλλάξει η ποιότητα. Σιγά μην τα ανέβασαν ξανά σε άλλο rip. Επίσης στο κανάλι τους αν έχεις δει οι υπότιτλοι για ίδιες σειρές που υπάρχουν στο on demand έχουν άλλο format

Στο on demand του max θα βρεις ντοκυμαντέρ που είναι συμπαραγωγές του discovery και discovery investigation

Πάμε πάλι φίλε μου.

Μπορείς να μου υποδείξεις που βρίσκεται το on demand περιεχόμενο του discovery που αναφέρουν οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους με τίτλους ;

Διότι αν δεν υπάρχουν ούτε αυτά που αναφέρουν ως highlights είναι ο ορισμός της παραπλάνησης.

Τις καταγγελίες συμβάσεων τις έχω πολύ εύκολες , δόξα το θεό καλά να είμαστε..

Attachments

• IMG_4423.jpeg
    IMG_4423.jpeg
    728.7 KB · Views: 20
Δεν βρίσκονται πουθενά γιατί δεν υπάρχουν,είναι πασιφανές ..νταξει δεν θα δουλευομαστε κ μεταξύ μας τώρα

Πάμε πάλι φίλε μου.

Μπορείς να μου υποδείξεις που βρίσκεται το on demand περιεχόμενο του discovery που αναφέρουν οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους με τίτλους ;

Διότι αν δεν υπάρχουν ούτε αυτά που αναφέρουν ως highlights είναι ο ορισμός της παραπλάνησης.

Βαριέσαι να ψάξεις; ;p

Attachments

• IMG_6007.png
    IMG_6007.png
    2.6 MB · Views: 41
Στο banner γράφει ότι απολαμβάνεις περιεχόμενο από το Discovery channel και στα δύο, όταν πατήσεις εκεί που λέει περισσότερες πληροφορίες το κανάλι υπάρχει μόνο στο Vodafone TV Plus.

Το έχω γράψει από χτες. Εδώ τους ξεφεύγουν βασικά πράγματα, δεν θα τους ξέφευγε ένα banner;

Στο banner γράφει ότι απολαμβάνεις περιεχόμενο από το Discovery channel και στα δύο, όταν πατήσεις εκεί που λέει περισσότερες πληροφορίες το κανάλι υπάρχει μόνο στο Vodafone TV Plus.

Το έχω γράψει από χτες. Εδώ τους ξεφεύγουν βασικά πράγματα, δεν θα τους ξέφευγε ένα banner;
Πόσο πιο απλά να το γράψουν; :LOL: Τα κανάλια discovery στο Vodafone to plus των 13.29

Attachments

• IMG_6009.png
    IMG_6009.png
    992.1 KB · Views: 24
  • IMG_6008.png
    IMG_6008.png
    853.6 KB · Views: 24
  • Haha
Reactions: Pleo
Πάμε πάλι φίλε μου.

Να σου πω και τι θα σου πουν από το τηλέφωνο. Θα σου ζητήσουν ταπεινά συγνώμη και θα σου προτείνουν ως αντιστάθμισμα κάποιο «δωράκι».

Μαφία κανονική δηλαδή.