Vodafone TV

Πόσο πιο απλά να το γράψουν; :LOL:

Το ότι στο banner γράφουν ότι στο πακέτο απολαμβάνεις Discovery channel αλλά τελικά στο πακέτο δεν υπάρχει αυτό;

Ναι πολύ απλά το γράφουν. Θα είναι σαν να έχετε Discovery Channel αλλά δεν θα έχετε. :ROFLMAO:

Ακόμα μια προφητεία του οσίου βονταφόνιου δηλαδή... .

• Haha
Reactions: kostthem
Να σου πω και τι θα σου πουν από το τηλέφωνο. Θα σου ζητήσουν ταπεινά συγνώμη και θα σου προτείνουν ως αντιστάθμισμα κάποιο «δωράκι».

Μαφία κανονική δηλαδή.
Φίλε αν δεν μπορείς να καταλάβεις τα βασικά δεν φταίει η Vodafone. Στα πακέτα αν μπεις μέσα τα λέει αναλυτικά και επιλέγεις τι θέλεις να αγοράσεις. Και τα Disney δείχνει μπροστά τι πάει να πει ότι θα τα πάρεις όλα στα 6.90; Μηπωσ Να σας πληρώνουν και από πάνω; Σοβαρευτείτε…

Φίλε αν δεν μπορείς να καταλάβεις τα βασικά δεν φταίει η Vodafone. Στα πακέτα αν μπεις μέσα τα λέει αναλυτικά και επιλέγεις τι θέλεις να αγοράσεις. Και τα Disney δείχνει μπροστά τι πάει να πει ότι θα τα πάρεις όλα στα 6.90; Σοβαρευτείτε…

Πρώτ' απ' όλα δεν είμαστε φίλοι. Δεύτερον το αν μπορώ ή όχι να καταλάβω τα βασικά, κοίταξε παρακάτω ποιος καταλαβαίνει και ποιος κάνει τον κινέζο.

Στο banner γράφει ότι έχεις Discovery Channel στο πακέτο, αλλά δεν το έχεις.

Είναι κατανοητό αυτό που γράφω ή να στο κάνω ακόμα πιο πενηνταράκια;

Κάτσε να στο κάνω πενηνταράκια λοιπόν. Πρόκειται για παραπλανητική διαφήμιση. Τό 'χουμε;

• Like
Reactions: kostthem
Πρώτ' απ' όλα δεν είμαστε φίλοι.

Δεύτερον, στο banner γράφει ότι έχεις Discovery Channel στο πακέτο, αλλά δεν το έχεις.

Είναι κατανοητό αυτό που γράφω ή να στο κάνω ακόμα πιο πενηνταράκια;

Κάτσε να στο κάνω πενηνταράκια λοιπόν. Πρόκειται για παραπλανητική διαφήμιση. Τό 'χουμε;
Προχώρα σε αγορά τα γράφει αναλυτικά. Προφανώς έχεις πρόβλημα κατανόησης. Δεν φταίει η vf σε αυτό. Αν νιώθεις ότι έχεις παραπλανηθεί κάνε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Μη μας πρήζεις

Στο ξαναβάζω μήπως αυτή τη φορά καταλάβεις:

Attachments

• IMG_6009.png
    IMG_6009.png
    992.1 KB · Views: 13
  • IMG_6008.png
    IMG_6008.png
    853.6 KB · Views: 13
Προχώρα σε αγορά τα γράφει αναλυτικά. Προφανώς έχεις πρόβλημα κατανόησης. Δεν φταίει η vf σε αυτό. Αν νιώθεις ότι έχεις παραπλανηθεί κάνε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Μη μας πρήζεις

Στο ξαναβάζω μήπως αυτή τη φορά καταλάβεις:

Επειδή συνεχίζεις να κάνεις τον κινέζο δες εδώ τι γράφει:

Καταγραφή5.PNG

Όταν πατήσεις στις αναλυτικές πληροφορίες όμως, μέρος του περιεχομένου που διαφημίζεται στο banner του πακέτου, δεν υπάρχει.

Ο ορισμός της παραπλανητικής διαφήμισης.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas

View attachment 248944

Όταν πατήσεις στις αναλυτικές πληροφορίες όμως, το περιεχόμενο που διαφημίζεται στο banner του πακέτου, δεν υπάρχει.

Πρόσβαση στην υπηρεσία Max σου γράφει, το max έχει ήδη συμπαραγωγές του discovery το έβαλα παραπάνω. Δε σου λέει ότι θα βλέπεις κανάλια discovery. Με τη λογική σου και η Cosmote tv που στην αρχική διαφημίζει τα Cosmote sports και nova sports έπρεπε να τα δίνουν σε όλα τα πακέτα :LOL:

Κουβάς πάλι!

τιμες μαξ για τουρκια που βλεπω standard 229tl ο μηνας περιπου 5.80 ευρω και 299tl premium περιπου 7.5 ευρω ο μηνας για οποιον ενδιαφερετε

Ρε παιδιά γιατί τσακόνεστε σε ξένο αχαιρώνα. Όποιος θέλει το βάζει, όποιος δεν θέλει δεν το βάζει. Αν όντος είναι παραπλανητική διαφήμιση κάντε καταγγελία στον ΕΕΤ. Τόσο απλά.

Ρε παιδιά γιατί τσακόνεστε σε ξένο αχαιρώνα. Όποιος θέλει το βάζει, όποιος δεν θέλει δεν το βάζει. Αν όντος είναι παραπλανητική διαφήμιση κάντε καταγγελία στον ΕΕΤ. Τόσο απλά.
Έτσι!

Πρόσβαση στην υπηρεσία Max σου γράφει, το max έχει ήδη συμπαραγωγές του discovery το έβαλα παραπάνω. Δε σου λέει ότι θα βλέπεις κανάλια discovery. Με τη λογική σου και η Cosmote tv που στην αρχική διαφημίζει τα Cosmote sports και nova sports έπρεπε να τα δίνουν σε όλα τα πακέτα :LOL:

Κουβάς πάλι!

Discovery Channel

Τον κουβά εσύ δεν τον γλίτωσες. Επίσης και το Looney Tunes.

Αυτά δεν υπάρχουν, παρ' όλο που διαφημίζονται παραπλανητικά.

Μην προσπαθείς να ετεροπροσδιοριστείς με άλλον πάροχο γιατί θα την πατήσεις και πάλι. Για τη Vodafone είναι το νήμα. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει άλλος πάροχος. Μας ενδιαφέρει τι διαφημίζει η Vodafone και τι δίνει τελικά.
Εντάξει Cosmote από τα lidl και Starlink της Ελλάδας; :ROFLMAO:

Δεν είναι ξένος ο αχυρώνας. Δικός μας αχυρώνας είναι που τον πληρώνουμε.

Δεν είναι ξένος ο αχυρώνας. Δικός μας αχυρώνας είναι που τον πληρώνουμε.
Βλεπω ότι έχεις μονιμα πρόβλημα και απορώ γιατί συνεχίζεις και δεν κανεις διακοπή.
Γάιδαρο χαρίζουν και τον κοιτάτε στα δοντια ορισμένοι. Μήπως να σας χαρίσουν την υπηρεσία; 3 euro διαφορα έχει το plus μαζι με τα παιδικά και τα discovery για εμενα αξίζει με χίλια. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση γκρίνια με την υπηρεσία από ορισμένους

Βαριέσαι να ψάξεις; ;p

Φίλε μου δε βαριέμαι ΚΑΘΟΛΟΥ να ψάξω.
Δεν βρίσκω αυτά τα ντοκιμαντέρ που οι ίδιοι έχουν επιλέξει να δείχνουν.

Μπορείς λοιπόν να μας πεις που βρίσκονται τα ντοκιμαντέρ του DISCOVERYπου εμφανίζονται παρακάτω;

IMG_4423.jpeg

Βλεπω ότι έχεις μονιμα πρόβλημα και απορώ γιατί συνεχίζεις και δεν κανεις διακοπή.
Γάιδαρο χαρίζουν και τον κοιτάτε στα δοντια ορισμένοι. Μήπως να σας χαρίσουν την υπηρεσία; 3 euro διαφορα έχει το plus μαζι με τα παιδικά και τα discovery για εμενα αξίζει με χίλια. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση γκρίνια με την υπηρεσία από ορισμένους
Έχουν χάσει τον ύπνο τους οι haters εδώ μέσα.

Φίλε μου δε βαριέμαι ΚΑΘΟΛΟΥ να ψάξω.
Δεν βρίσκω αυτά τα ντοκιμαντέρ που οι ίδιοι έχουν επιλέξει να δείχνουν.

Μπορείς λοιπόν να μας πεις που βρίσκονται τα ντοκιμαντέρ του DISCOVERYπου εμφανίζονται παρακάτω;

View attachment 248945
Έχεις επιλέξει λάθος πακέτο. Αναβάθμισε σε Vodafone tv plus εκεί υπάρχουν αυτά

View attachment 248944

Όταν πατήσεις στις αναλυτικές πληροφορίες όμως, μέρος του περιεχομένου που διαφημίζεται στο banner του πακέτου, δεν υπάρχει.

Ουτε στο κατάστημα δεν είναι ενήμεροι φίλε μου.
Για αυτό και μου ανέφεραν ότι η μόνη διαφορά στα 2 πακέτα είναι κάποια παιδικά.

Αλλά ακόμα και αν ξεπεράσουμε την παραπλανητική διαφήμιση καθώς αναφέρουν discovery channel .

Εγώ που δεν είμαι περίεργος και δεν ψάχνω το γάιδαρο που μου χαρίζουν , ρωτάω ξανά όσους έχουν την υπηρεσία .

Τις παρακάτω σειρές του discovery που αναφέρουν ξεκάθαρα από δική τους επιλογή στο banner , που τις βρίσκω στο on demand?

Attachments

• IMG_4423.jpeg
    IMG_4423.jpeg
    728.7 KB · Views: 5

Πάμε άλλη μία.

Το τι θα κάνω εγώ, είναι αποκλειστικά δικός μου λογαριασμός.

Τα προβλήματα της Vodafone τα έχει δημιουργήσει η ίδια, όχι εγώ. Εγώ έχω καταγεγραμμένες τις συγνώμες τους για τη συμπεριφορά και την αναποτελεσματικότητά της.

Είτε πρόκειται για αχυρώνα είτε για γάιδαρο, εγώ απλώς δείχνω πότε είναι αχυρώνας και πότε γάϊδαροι.

• Haha
Reactions: Bellerophontes
Έχουν χάσει τον ύπνο τους οι haters εδώ μέσα.

Εγώ κοιμάμαι σαν πουλάκι. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν έχω τύψεις. Άλλοι έχουν χάσει τον ύπνο τους και πριν ακόμα φτάσουν στο γραφείο στέκονται σούζα μέχρι να τελειώσει το οκτάωρο, μην τυχόν και δεχτούν τηλεφώνημα από εμένα.

Να είσαι ακριβής στις περιγραφές σου σε παρακαλώ.

Έχεις επιλέξει λάθος πακέτο. Αναβάθμισε σε Vodafone tv plus εκεί υπάρχουν αυτά

Το on demand περιεχόμενο του discovery το αναφέρει σε ΟΛΑ τα πακέτα καθώς είναι στο promo του max.

Επίσης όπως θα δεις στον παρακάτω σύνδεσμο , ο οποίος είναι το βασικό link προώθησης της υπηρεσίας max από την κεντρική σελίδα της Vodafone δεν αναφέρεται καν το πακέτο με τα 13 ευρώ.