Vodafone TV

Κανονικά Ελληνικοί υπότιτλοι στο Max σε Game of thrones , Last of us και Friends.Και φυσικά σε Dolby vision και atmos για να μην ξεχνιόμαστε….Ισως τελικά να υπάρχει φως στον ορίζοντα.
Είμαι εκτός Αθηνών και δεν έχω το app της Vodafone στο κινητό για να το τσεκάρω.
Κανονικούς ελληνικούς softcoded υπότιτλους εννοείς;
Που; Στο app της vodafone ή στο app του max; Λες στο max αλλά και τα 2 max λέγονται.
Αν είναι στο app του max...πως στο διάολο τους βρήκαν τους ελληνικούς softcoded υπότιτλους στο εξωτερικό και η ελληνική vodafone δεν μπορεί να τους βάλει.
Απλά τραγικό για την εγχώρια Vodafone αν ισχύει. H απόλυτη ξεφτίλα. :ROFLMAO:
Φαντάσου να άρχισαν να το ετοιμάζουν για να λανσάρουν το κανονικό max στη Κύπρο κι εδώ εμείς να μείνουμε με υπότιτλους vhs λόγω της vodafone 😀

Last edited:
Του max εννοεί προφανώς, όχι της voda. Ελληνικούς υπότιτλους είχε και η πρώτη σεζόν του house of dragon όταν παίζονταν, όταν ήταν να έρθει και επίσημα στην Ελλάδα.

• Haha
Reactions: sdragon28
Για τη native εφαρμογή του Max μιλάω.Οχι για το φτωχό συγγενή…..
Μπορεί να άρχισαν να βάζουν ελληνικούς υπότιτλους για να λανσάρουν κάποια στιγμή μέσα στο 2025 το max στη Κύπρο.
Δεν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο της Warner γενικότερα με οποιοδήποτε τοπικό πάροχο στη Κύπρο.
Ειδικά οι ελληνικοί υπότιτλοι στο Friends κάτι τέτοιο δείχνει.
Φαντάσου στο τέλος να πάμε να βάζουμε το κανονικό max μέσω Κύπρου :D

• Haha
Reactions: sdragon28
Φαντάσου στο τέλος να πάμε να βάζουμε το κανονικό max μέσω Κύπρου
Μια χαρά θα είναι.Δε θα χρειάζεται και vpn αν το βάλει κάποιος μεσω Κύπρου, λόγω ΕΕ. Μόνο μη βάλει και εκεί το χέρι της καμία Vodafone......

• Like
Reactions: voys
Μια χαρά θα είναι.Δε θα χρειάζεται και vpn αν το βάλει κάποιος μεσω Κύπρου, λόγω ΕΕ. Μόνο μη βάλει και εκεί το χέρι της καμία Vodafone......
Δεν υπάρχει vodafone στη Κύπρο για να βάλει το χέρι της. Εκεί έχουν Cyta, Epic, Primetel και Cablenet.
Τη γλύτωσαν οι αδερφοί Κύπριοι. :)

Last edited:
μ ενδιαφερει ο καινουργιος δεκτης της vodafone tv για την αδελφη μου , για να βαλει το stremio, εχει τον παλιο τωρα.

Πηρε να της στειλουν το καινουργιο, αλλα της αρνηθηκαν αφου δεν εχει προβλημα ο παλιος... τι μπορει να κανει ?

μ ενδιαφερει ο καινουργιος δεκτης της vodafone tv για την αδελφη μου , για να βαλει το stremio, εχει τον παλιο τωρα.

Πηρε να της στειλουν το καινουργιο, αλλα της αρνηθηκαν αφου δεν εχει προβλημα ο παλιος... τι μπορει να κανει ?
Απλά πράγματα, να ρίξει λίγο νερό :ROFLMAO:

Απορια, στον παλιο δεν παιζει...;

Θα πάρει και θα πει ότι έχει κάποιο πρόβλημα ο παλιός δέκτης, π.χ. κάνει διακοπές στον ήχο.

ενεργοποίησα χθες προσφορά δωρεάν max για ενα μηνα..οντως η εφαρμογη ειναι για γελια, την εχω σε mi box s!!Απο υλικο κατι γινεται...με το discovery κ το travel τι ακριβως γινεται γιατι δε παιζουν?

Συγνωμη δεν υπαρχει στο LG store απευθειας app οπως εχει η cosmote tv ?

μονο μεσω android μπορω (δηλαδη του nvidia μου ) ?

ενεργοποίησα χθες προσφορά δωρεάν max για ενα μηνα..οντως η εφαρμογη ειναι για γελια, την εχω σε mi box s!!Απο υλικο κατι γινεται...με το discovery κ το travel τι ακριβως γινεται γιατι δε παιζουν?
Για να παίζουν αυτά τα κανάλια πρέπει να έχεις το vodafone full (η όπως λέγεται).... Η εφαρμογή είναι λίγο καλύτερη αν πάρεις το box τής Vodafone

Συγνωμη δεν υπαρχει στο LG store απευθειας app οπως εχει η cosmote tv ?

μονο μεσω android μπορω (δηλαδη του nvidia μου ) ?
Όχι, μέχρι τώρα δεν έχουν βγάλε app για LG

• Like
Reactions: Kosh
Για να παίζουν αυτά τα κανάλια πρέπει να έχεις το vodafone full (η όπως λέγεται).... Η εφαρμογή είναι λίγο καλύτερη αν πάρεις το box τής Vodafone
α οκ απλα νόμιζα ότι το max ειναι το full ...

Έτσι όπως πάει το πράγμα, τώρα που προτίθενται τα κανάλια να φτιάξουν νέα πλατφόρμα προβολής των αγώνων δωρεάν ή όχι δεν έχει σημασία, πρέπει οι 2 πάροχοι να αλλάξουν σιγά σιγά πλεύση αφού αν φύγει το ελληνικό ποδόσφαιρο από τις φαρέτρες και των 2 θα μείνουν ουσιαστικά ακέφαλοι. Έχουν επενδύσει ένα σωρό χρήματα στα αθλητικά και έχουν αφήσει στο έλεος το κινηματογραφικό κομμάτι. Θεωρητικά πάντα και λογικά, αν τελικά προχωρήσει κάτι τέτοιο, σίγουρα θα δούμε κινητικότητα σε αυτό το κομμάτι. Μιλάμε για τεράστια τρύπα συνδρομητών και χρημάτων. Ίσως τώρα μπορέσει κάποιος να ασχοληθεί ουσιαστικά με το κομμάτι αυτούσιο ΗΒΟ, SKYShowtime, HBO 1,2,3 και γενικά σειρές και ταινίες. Η κατάσταση είναι αφόρητη πλέον. Οι επαναλήψεις και η έλλειψη τίτλων είναι πλέον εμφανής από χιλιόμετρα.

Έχει παρατηρήσει κι άλλος θέματα lip-sync στον δέκτη της Vodafone όταν βρίσκεται στο auto;
Αυτή τη στιγμή που βλέπω YouTube η διαφορά βγάζει μάτι σε σχέση με τη ρύθμιση PCM.