Vodafone TV

Έχει κάνει και κάποιος άλλος διακοπή συμβολαίου όταν ανακοινώθηκαν οι νέοι όροι για Disney plus?
Σας ζήτησαν να πληρώσετε τον εξοπλισμό ή τον επιστρέψατε;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Έχει κάνει και κάποιος άλλος διακοπή συμβολαίου όταν ανακοινώθηκαν οι νέοι όροι για Disney plus?
Σας ζήτησαν να πληρώσετε τον εξοπλισμό ή τον επιστρέψατε;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Εχω την εντυπωση οτι το disney plus προσφερεται δωρεαν και δεν ξερω αν η υποβαθμιση ποιοτηταϛ εικοναϛ και οχι διακοπηϛ τηϛ υπηρεσιαϛ συνιστα λογο για προωρη διακοπη τηϛ συμβασηϛ χωριϛ ποινη. Για τον δεκτη τον πληρωνουμε σε μηνιαιεϛ δοσειϛ οποτε δεν ξερω τι γινεται σε αυτη την περιπτωση. Παντωϛ, δυστυχωϛ, οπωϛ αεφερε αλλο μελοϛ του φορουμ, αν σταματησειϛ την υπηρεσια το μποξακι, αν και android, παυει να λειτουργει οποτε ειναι αχρηστο...

Ναι, και τα tv box τα άλλα android είναι. Αλλά εκεί παραμένει το ίδιο άθλιο interface.

Μεγαλώνει η ψαλίδα μεταξύ των δύο interfaces, αλλά τι να το κάνεις. Ο TV3 εξακολουθεί να έχει προβληματικό flag στον ήχο και να παίζει αλλά αντί άλλων στο auto.
Αναφέρεσαι στο κουτί της Vodafone; Αν ναι πες μου πώς μπορεί να λυθεί το mismatch εικονας-ήχου γιατί στο support μου είπαν επί λέξει "δεν μας το έχουν ξαναπεί αυτό".