Έχει κάνει και κάποιος άλλος διακοπή συμβολαίου όταν ανακοινώθηκαν οι νέοι όροι για Disney plus?
Σας ζήτησαν να πληρώσετε τον εξοπλισμό ή τον επιστρέψατε;
Έχει κάνει και κάποιος άλλος διακοπή συμβολαίου όταν ανακοινώθηκαν οι νέοι όροι για Disney plus?
Σας ζήτησαν να πληρώσετε τον εξοπλισμό ή τον επιστρέψατε;
Εχω την εντυπωση οτι το disney plus προσφερεται δωρεαν και δεν ξερω αν η υποβαθμιση ποιοτηταϛ εικοναϛ και οχι διακοπηϛ τηϛ υπηρεσιαϛ συνιστα λογο για προωρη διακοπη τηϛ συμβασηϛ χωριϛ ποινη. Για τον δεκτη τον πληρωνουμε σε μηνιαιεϛ δοσειϛ οποτε δεν ξερω τι γινεται σε αυτη την περιπτωση. Παντωϛ, δυστυχωϛ, οπωϛ αεφερε αλλο μελοϛ του φορουμ, αν σταματησειϛ την υπηρεσια το μποξακι, αν και android, παυει να λειτουργει οποτε ειναι αχρηστο...
Ναι, και τα tv box τα άλλα android είναι. Αλλά εκεί παραμένει το ίδιο άθλιο interface.
Μεγαλώνει η ψαλίδα μεταξύ των δύο interfaces, αλλά τι να το κάνεις. Ο TV3 εξακολουθεί να έχει προβληματικό flag στον ήχο και να παίζει αλλά αντί άλλων στο auto.
Αναφέρεσαι στο κουτί της Vodafone; Αν ναι πες μου πώς μπορεί να λυθεί το mismatch εικονας-ήχου γιατί στο support μου είπαν επί λέξει "δεν μας το έχουν ξαναπεί αυτό".
Για το Netflix, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια συγκεκριμένη συμφωνία, αλλά το εξετάζουμε», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κινήσεων ανάλογα με τις εξελίξεις στην αγορά.
Αυτό πρέπει να γίνει ακριβώς. Η Warner και το HBO θα καταλήξει στο Netflix εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου.
Η vodafone να κρατήσει το vodafone tv app μόνο για live linear κανάλια και να αφαιρέσει τελείως το vod από εκεί.
Και να δίνει μαζί το Netflix και το Disney+ (τα βασικά πακέτα προφανώς).
Μόνο έτσι θα σωθεί η υπηρεσία μετά την αφαίρεση του περιεχομένου της Warner και του HBO από το δικό τους app στις αρχές του 27.
Και θα γλυτώσει και έτσι ο κόσμος από τη χάλια ποιότητα και τους καμένους υπότιτλους στο βίντεο.
Αναφέρεσαι στο κουτί της Vodafone; Αν ναι πες μου πώς μπορεί να λυθεί το mismatch εικονας-ήχου γιατί στο support μου είπαν επί λέξει "δεν μας το έχουν ξαναπεί αυτό".
Εννοείται ότι πρώτη φορά το ξανακούνε. Και δεν είναι το μόνο. Που να δεις τι σαχλαμάρες γράφουνε στο manual του TV3 για το HDMI.
Τέλος πάντων, είναι τόσο άμπαλοι τεχνολογικώς που και να τους το εξηγήσει κανείς, χαμπάρι δεν θα πάρουν (γελάνε και τα πόμολα).
O μόνος τρόπος είναι να γνωρίζεις από πριν αν το περιεχόμενο είναι σε stereo ή σε πολυκάναλο και να το γυρνάς εσύ σε stereo και auto αντίστοιχα, χειροκίνητα μέσα από τις ρυθμίσεις του συστήματος του TV3.
Σημαίνει ότι βγαίνεις τελείως από όποιο app ή ό,τι άλλο βλέπεις και επιλέγεις το «σωστό», δηλαδή το λάθος, αλλά είναι εκείνο που καταλαβαίνει το μποξάκι τους.