ωραία
Ο 800άρης, απλά δεν συγκρίνεται με τον Vu+.
Δεν υπάρχει δίλημμα.
Εξ αποστάσεως δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πήγε καλά, πάντως οι αναβαθμίσεις του δέκτη είναι ταχύτατες.Καλά 10 ώρες έκανε update o Vu το firmware από το στικάκι – και τώρα που το κοιτάω δε μου πολυαρέσει
......γούστα βέβαια όλα αυτά, όπως και να το κάνουμε :ciao:
Καλά 10 ώρες έκανε update o Vu το firmware από το στικάκι – και τώρα που το κοιτάω δε μου πολυαρέσει
......γούστα βέβαια όλα αυτά, όπως και να το κάνουμε :ciao:
Καλημερα!
Επειδη εχω μεινει πισω με εναν DM7000s ο οποιος τα εχει φαει τα ψωμια του (προβλημα με flash μαλλον γιατι κολλαει-crashαρει και με image στην flash και σε usb), σκεφτομαι να παρω καινουργιο δεκτη. Πιστος στην DM σκεφτομουνα να παρω εναν DM500HD να μην εχω προβληματα συμβατοτητας (βλεπε IPBOX) σε mgcamd . Ο VU+ θεωριτικα ειναι σαν ενα Dreambox μιας και φορανε παρομοια broadcom τσιπακια (BCM7335 ο VU+ , BCM7405 ο DM500HD) αλλα με προβληματιζει πολυ το γεγονος οτι ειναι διαφορετικοι drivers. Οι φοβοι μου επαληθευτηκαν με τα προβληματα που ειχε σε chid's με Irdeto. Θα ηθελα να ξερω αν υπαρχουν χρηστες που δοκιμασαν τον δεκτη με mgcamd σε ΝewCS με αλλες καρτες εκτος της τιμημενης και ειχαν προβληματα σε καναλια. Γενικα η 100% συμβατοτητα του mgcamd + newcs ειναι 1η προτεραιοτητα για μενα και ο μοναδικος λογος που σκεφτομαι να μην ρισκαρω και να παω για αυθεντικο Dreambox.
Να σημειωσω πως η συγκριση με τον DM500HD γινεται μονο γιατι ειμαι μεταξυ των δυο και οχι γιατι εχουν παρομοια χαρακτηριστικα. Το 2ο tuner σχεδον αχρειαστο θα ειναι εκτος αν μπορεις να βλεπεις αλλο καναλι στο WebXTV (stream) και αλλο στην tv (δεν εχω ιδεα απο δεκτες με 2ο tuner ,ουτε απο enigma2).
. Για card server με newcamd πρωτόκολλο μπορείς να έχεις oscam.
Ο dreambox παραμένει ακόμα η καλύτερη επιλογή
Το εχεις δοκιμασει? παιζουν emm updates σε irdeto?
Καλησπέρα και απο εμένα...
Κάτοχος Dm 800..άμεση μελόντική αγορά (λόγω Mountial) Dm 500Hd ή VU+ Duo HD
όμως σε κάποιον που δεν μπορεί να κατεβάσει 2ο καλώδιο απο την ταρατσα στο 2ο Tuner θα είχε λογική η αγορά του Vu+...?
απο την άλλη η Satonix δεν μπορεί να καλύψει την όποια πατατιά των dm500hd και δηλώνει ευθαρσός (εμού) ότι "το 1/3 χαλάει και άν μπορεί να καλυφτεί η διαφορά αγοράστε έναν dm800hd".
Μα είδη έχω ένα!.
Τι θα αγοράζατε στην θέση μου?...:smash:
....Ακόμα και αν δε κατεβάσεις δεύτερο καλώδιο, θα μπορείς να χρησιμοποιείς το δεύτερο tuner στο ίδιο τεταρτημόριο φάσματος (με εσωτερικό loopthrough). Έτσι πχ, θα μπορείς να βλέπεις novacinema1 και να γράφεις novacinema3 (που είναι σε διαφορετικούς TP, αλλά είναι και οι δύο σε horizontal polarity και high band).
αυτο πάντως το κάνει και ο dm με το ένα tuner. πολλές φορές είτε γράφω άλλο κανάλι από τον ίδιο TP είτε κάνω stream από το pc.
απο κει και πέρα έχω μπει και γώ στο προβληματισμό - πειρασμό να πουλήσω τον dm και να πάρω τον vu+. ειδικά τώρα που κατέβασα και δευτερο καλώδιο και μπορώ να τον αξιοποιήσω πλήρως.
δεν μπορώ να το αποφασίσω ακόμα:hmmmm:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.