VU+ Duo HD

Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Μια ερωτηση παιδια στους κατοχους του δεκτη.
Ο media player toy δεκτη παιζει ολα τα format?
Ρωταω, γιατι αν εχει εναν καλο,τοτε δεν ειναι αναγκη να τον εχει η νεα tv.
Ευχαριστω

Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Πλην των Azbox, οι multimedia δυνατότητες των δορυφορικών δεκτών είναι πολύ περιορισμένες.

Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

ωραία

Ειλικρινά, προσπαθώ να βρω ένα λόγο για τον οποίο έχεις απαντήσεις σε ένα σωρό threads αποκλειστικά και μόνο με τη λέξη "ωραία"...

Είναι "ωραία" η ζωή, δε λέω, μόνο που την έχει γκόμενα άλλος...

παντως έχω την εντύπωση οτι οι περιορισμένες δυνατότητες μάλλον θέμα sw ειναι παρά hw ειδικά σε κουτιά σαν τον vu.

μια ερώτηση αν γνωρίζε κανείς, από το web interface στο webtv, πως επιλέγουμε σε ποια γλώσσα θέλουμε τον ήχο? δεν το βρίσκω πουθενά (dream elite image).

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Ο 800άρης, απλά δεν συγκρίνεται με τον Vu+.
Δεν υπάρχει δίλημμα.

Καλά 10 ώρες έκανε update o Vu το firmware από το στικάκι – και τώρα που το κοιτάω δε μου πολυαρέσει
......γούστα βέβαια όλα αυτά, όπως και να το κάνουμε :ciao:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Καλά 10 ώρες έκανε update o Vu το firmware από το στικάκι – και τώρα που το κοιτάω δε μου πολυαρέσει
Εξ αποστάσεως δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πήγε καλά, πάντως οι αναβαθμίσεις του δέκτη είναι ταχύτατες.

Re: Απάντηση: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Καλησπέρα σε όλους.Και σε μένα άργησε πολύ το update, μιά δυό φορές
μάλιστα δεν έγινε ποτέ. Ο δέκτης έμεινε κολλημένος γράφοντας ''reading usb''.Το πρόβλημα τελικά ήταν το usb,αλλαζοντάς το όλα πήγαν καλά!!!

Καλημερα!

Επειδη εχω μεινει πισω με εναν DM7000s ο οποιος τα εχει φαει τα ψωμια του (προβλημα με flash μαλλον γιατι κολλαει-crashαρει και με image στην flash και σε usb), σκεφτομαι να παρω καινουργιο δεκτη. Πιστος στην DM σκεφτομουνα να παρω εναν DM500HD να μην εχω προβληματα συμβατοτητας (βλεπε IPBOX) σε mgcamd . Ο VU+ θεωριτικα ειναι σαν ενα Dreambox μιας και φορανε παρομοια broadcom τσιπακια (BCM7335 ο VU+ , BCM7405 ο DM500HD) αλλα με προβληματιζει πολυ το γεγονος οτι ειναι διαφορετικοι drivers. Οι φοβοι μου επαληθευτηκαν με τα προβληματα που ειχε σε chid's με Irdeto. Θα ηθελα να ξερω αν υπαρχουν χρηστες που δοκιμασαν τον δεκτη με mgcamd σε ΝewCS με αλλες καρτες εκτος της τιμημενης και ειχαν προβληματα σε καναλια. Γενικα η 100% συμβατοτητα του mgcamd + newcs ειναι 1η προτεραιοτητα για μενα και ο μοναδικος λογος που σκεφτομαι να μην ρισκαρω και να παω για αυθεντικο Dreambox.

Να σημειωσω πως η συγκριση με τον DM500HD γινεται μονο γιατι ειμαι μεταξυ των δυο και οχι γιατι εχουν παρομοια χαρακτηριστικα. Το 2ο tuner σχεδον αχρειαστο θα ειναι εκτος αν μπορεις να βλεπεις αλλο καναλι στο WebXTV (stream) και αλλο στην tv (δεν εχω ιδεα απο δεκτες με 2ο tuner ,ουτε απο enigma2).

Το mgcamd παίζει μια χαρά στο VU+. Το newcs όχι. Γενικά το newcs πλέον θεωρείται πεθαμένο, αφού η ομάδα που το ανέπτυσσε αποσύρθηκε από τη σκηνή. Για card server με newcamd πρωτόκολλο μπορείς να έχεις oscam.

Πάντως το mgcamd παίζει μια χαρά και στον ipbox πλέον.

Με 2 tuner μπορείς άλλο να βλέπεις και άλλο να γράφεις με απόλυτη ελευθερία. Όπου "γράφεις" μπορεί να είναι είτε εγγραφή σε δίσκο είτε streaming. Μάλιστα μπορείς να στριμάρεις και περισσότερα από ένα κανάλια στο enigma2.

Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Καλημερα!

Επειδη εχω μεινει πισω με εναν DM7000s ο οποιος τα εχει φαει τα ψωμια του (προβλημα με flash μαλλον γιατι κολλαει-crashαρει και με image στην flash και σε usb), σκεφτομαι να παρω καινουργιο δεκτη. Πιστος στην DM σκεφτομουνα να παρω εναν DM500HD να μην εχω προβληματα συμβατοτητας (βλεπε IPBOX) σε mgcamd . Ο VU+ θεωριτικα ειναι σαν ενα Dreambox μιας και φορανε παρομοια broadcom τσιπακια (BCM7335 ο VU+ , BCM7405 ο DM500HD) αλλα με προβληματιζει πολυ το γεγονος οτι ειναι διαφορετικοι drivers. Οι φοβοι μου επαληθευτηκαν με τα προβληματα που ειχε σε chid's με Irdeto. Θα ηθελα να ξερω αν υπαρχουν χρηστες που δοκιμασαν τον δεκτη με mgcamd σε ΝewCS με αλλες καρτες εκτος της τιμημενης και ειχαν προβληματα σε καναλια. Γενικα η 100% συμβατοτητα του mgcamd + newcs ειναι 1η προτεραιοτητα για μενα και ο μοναδικος λογος που σκεφτομαι να μην ρισκαρω και να παω για αυθεντικο Dreambox.

Να σημειωσω πως η συγκριση με τον DM500HD γινεται μονο γιατι ειμαι μεταξυ των δυο και οχι γιατι εχουν παρομοια χαρακτηριστικα. Το 2ο tuner σχεδον αχρειαστο θα ειναι εκτος αν μπορεις να βλεπεις αλλο καναλι στο WebXTV (stream) και αλλο στην tv (δεν εχω ιδεα απο δεκτες με 2ο tuner ,ουτε απο enigma2).

Ο dreambox παραμένει ακόμα η καλύτερη επιλογή

Re: Απάντηση: Re: Νέος enigma2 δέκτης: Marusys VU+ Duo HD

Ο dreambox παραμένει ακόμα η καλύτερη επιλογή

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, για όποιον θέλει διπλό tuner ο VU+ είναι η κορυφαία επιλογή κόστους προς απόδοση σήμερα σε δέκτες enigma2 (κορυφαία επιλογή ανεξαρτήτως κόστους παραμένει ο DM8000). Αν δε σε ενδιαφέρει το διπλό tuner, τότε ο DM500HD είναι πιο συμφέρουσα επιλογή. Όσο για τον DM800 HD, απλώς έχει "πεθάνει" σαν μερίδιο αγοράς αφού στα ίδια χρήματα παίρνεις τον VU+ με διπλό tuner.

Το εχεις δοκιμασει? παιζουν emm updates σε irdeto?

Κανονικά. Το μόνο πρόβλημα στον VU+ όσον αφορά τα internal card reader του είναι πως δεν γίνεται overclock σε όλες τις κάρτες (σε irdeto γίνεται πάντως).

To newcs θα το κρατησω στον γερο-DM7000. Μπορει να μην αντεχει το zapping και τα addons αλλα σαν server (kai mono) μια χαρα θα τα παει πιστευω. Το φλεγων ζητημα ειναι η 100% σωστη λειτουργια του mgcamd. Ο μοναδικος λογος που σκεφτομαι τον Vu+ ειναι για καλυτερο response sto Ε2 σε σχεση με τον 500HD (εχω πεθανει στο lag με τον 7000) , οπως και τα -ισως- καλυτερα video DAC's του (καλυτερη εικονα).
Για οποιον ενδιαφερεται για το hardware κομματι:
-----------------------DM500hd-----------Vu+ Duo-----------------DM8000
Prozessor------------BCM7405-----------BCM7335----------------BCM7400
Flash------------------64MB---------------128MB-------------------128MB
RAM------------------256MB---------------384MB-------------------256MB

BCM7400
BCM7405
BCM7335

Καλησπέρα και απο εμένα...

Κάτοχος Dm 800..άμεση μελόντική αγορά (λόγω Mountial) Dm 500Hd ή VU+ Duo HD
όμως σε κάποιον που δεν μπορεί να κατεβάσει 2ο καλώδιο απο την ταρατσα στο 2ο Tuner θα είχε λογική η αγορά του Vu+...?

απο την άλλη η Satonix δεν μπορεί να καλύψει την όποια πατατιά των dm500hd και δηλώνει ευθαρσός (εμού) ότι "το 1/3 χαλάει και άν μπορεί να καλυφτεί η διαφορά αγοράστε έναν dm800hd".

Μα είδη έχω ένα!.
Τι θα αγοράζατε στην θέση μου?...:smash:

Καλησπέρα και απο εμένα...

Κάτοχος Dm 800..άμεση μελόντική αγορά (λόγω Mountial) Dm 500Hd ή VU+ Duo HD
όμως σε κάποιον που δεν μπορεί να κατεβάσει 2ο καλώδιο απο την ταρατσα στο 2ο Tuner θα είχε λογική η αγορά του Vu+...?

απο την άλλη η Satonix δεν μπορεί να καλύψει την όποια πατατιά των dm500hd και δηλώνει ευθαρσός (εμού) ότι "το 1/3 χαλάει και άν μπορεί να καλυφτεί η διαφορά αγοράστε έναν dm800hd".

Μα είδη έχω ένα!.
Τι θα αγοράζατε στην θέση μου?...:smash:

Αν η επιλογή είναι ανάμεσα σε dm800 hd και vu, δε το συζητάω, VU+. Ακόμα και αν δε κατεβάσεις δεύτερο καλώδιο, θα μπορείς να χρησιμοποιείς το δεύτερο tuner στο ίδιο τεταρτημόριο φάσματος (με εσωτερικό loopthrough). Έτσι πχ, θα μπορείς να βλέπεις novacinema1 και να γράφεις novacinema3 (που είναι σε διαφορετικούς TP, αλλά είναι και οι δύο σε horizontal polarity και high band).

....Ακόμα και αν δε κατεβάσεις δεύτερο καλώδιο, θα μπορείς να χρησιμοποιείς το δεύτερο tuner στο ίδιο τεταρτημόριο φάσματος (με εσωτερικό loopthrough). Έτσι πχ, θα μπορείς να βλέπεις novacinema1 και να γράφεις novacinema3 (που είναι σε διαφορετικούς TP, αλλά είναι και οι δύο σε horizontal polarity και high band).

αυτο πάντως το κάνει και ο dm με το ένα tuner. πολλές φορές είτε γράφω άλλο κανάλι από τον ίδιο TP είτε κάνω stream από το pc.

απο κει και πέρα έχω μπει και γώ στο προβληματισμό - πειρασμό να πουλήσω τον dm και να πάρω τον vu+. ειδικά τώρα που κατέβασα και δευτερο καλώδιο και μπορώ να τον αξιοποιήσω πλήρως.
δεν μπορώ να το αποφασίσω ακόμα:hmmmm:

αυτο πάντως το κάνει και ο dm με το ένα tuner. πολλές φορές είτε γράφω άλλο κανάλι από τον ίδιο TP είτε κάνω stream από το pc.

απο κει και πέρα έχω μπει και γώ στο προβληματισμό - πειρασμό να πουλήσω τον dm και να πάρω τον vu+. ειδικά τώρα που κατέβασα και δευτερο καλώδιο και μπορώ να τον αξιοποιήσω πλήρως.
δεν μπορώ να το αποφασίσω ακόμα:hmmmm:

Ο DM800 το κάνει στον ίδιο TP. Ο VU+ με ένα καλώδιο το κάνει και σε διαφορετικούς TP, αρκεί να είναι στο ίδιο τεταρτημόριο φάσματος. Αυτή είναι η διαφορά.