Εβαλα vti.Πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες.Αλλα εχω ενα προβλημα.Οταν ειχα black hole στο πολυ καλο Review που εκανε vaflas εβαλα ενα στικακη για να μην εχω θεμα με την Flash memory που ειναι λιγη.Στο vti μηπως γνωριζει κανεις τα βηματα να κανω το ιδιο?
Εβαλα vti.Πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες.Αλλα εχω ενα προβλημα.Οταν ειχα black hole στο πολυ καλο Review που εκανε vaflas εβαλα ενα στικακη για να μην εχω θεμα με την Flash memory που ειναι λιγη.Στο vti μηπως γνωριζει κανεις τα βηματα να κανω το ιδιο?
Ναι κανονικα φιλε μου.
Νομίζω ότι από προεπιλογή γράφει όλα τα audio stream στο .ts. Κατά την αναπαραγωγή μπορείς να διαλέξεις αυτό που θέλεις με το πλήκτρο AUDIO (όπως και στο live κανάλι).
+1. Ό,τι πληροφοριες εχεις οταν το βλεπεις ζωντανα,εχεις στο γραμμενο. Ηχος, ypotitloi, EPG..
Εννοουσα όταν είσαι στη λίστα με τα αγαπημενα. Βγαζει περιγραφη για το τρεχον κ μονο τιτλο για το επομενο. Θα ήθελα περιγραφη κ για τα δυο, όπως κανει πχ το skin toy Vix..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.