Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Εκανα ext4 τον δίσκο και τον εκανα Mount. Ομως παω να κάνω record και γραφει disk error full?
Καμια ιδεά?

Last edited:
Ενα restart παντα βοηθάει :P . Δεν έχω ιδεα.. ισως τα recording paths να μην είναι σωστά, ή όπως είπα πριν να μην έγινε σωστά η αρχικοποίηση σε ext4 και to partition να εισαι σε read only. Αν έχεις θηκη, βαλε το στον υπολογιστη σου και κανε του ενα format me to "Minitool partition wizard home"

Λειτουργεί τελικά αλλά με προβληματάκια. Βγάζει ενα error log που μου λεει να το στείλω στην VIX team και κανει restart :(

Εβαλα vti.Πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες.Αλλα εχω ενα προβλημα.Οταν ειχα black hole στο πολυ καλο Review που εκανε vaflas εβαλα ενα στικακη για να μην εχω θεμα με την Flash memory που ειναι λιγη.Στο vti μηπως γνωριζει κανεις τα βηματα να κανω το ιδιο?

Εβαλα vti.Πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες.Αλλα εχω ενα προβλημα.Οταν ειχα black hole στο πολυ καλο Review που εκανε vaflas εβαλα ενα στικακη για να μην εχω θεμα με την Flash memory που ειναι λιγη.Στο vti μηπως γνωριζει κανεις τα βηματα να κανω το ιδιο?

To κανεις Mount απο το μενου VIX και το οριζεις σαν usb. Το βλέπει αμέσως

Δεν χρειαζεται δηλ να το κανω οπως στο black holε universe???.αυτο ξαχνω κ δεν βρισκω.το στικακι ειναι 1gb κ θελω ολα τα picons κ τα skin κ οτιδηποτε αλλο να πηγαινουν εκει.

Στο VTi, βγάζει περιγραφη προγραμματος για το τρέχον αλλα και για το επομενο;

Ναι κανονικα φιλε μου.

Εννοουσα όταν είσαι στη λίστα με τα αγαπημενα. Βγαζει περιγραφη για το τρεχον κ μονο τιτλο για το επομενο. Θα ήθελα περιγραφη κ για τα δυο, όπως κανει πχ το skin toy Vix..

Ξερει κανείς πως γίνετε να κάνει εγγραφή σε κανάλι την δεύτερη γλώσσα. Αν πχ είναι ιταλικο κανάλι και έχει σαν 2η γλώσσα αγγλικά να γράψει αγγλικα?

Νομίζω ότι από προεπιλογή γράφει όλα τα audio stream στο .ts. Κατά την αναπαραγωγή μπορείς να διαλέξεις αυτό που θέλεις με το πλήκτρο AUDIO (όπως και στο live κανάλι).

Re: Απάντηση: Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Νομίζω ότι από προεπιλογή γράφει όλα τα audio stream στο .ts. Κατά την αναπαραγωγή μπορείς να διαλέξεις αυτό που θέλεις με το πλήκτρο AUDIO (όπως και στο live κανάλι).

+1. Ό,τι πληροφοριες εχεις οταν το βλεπεις ζωντανα,εχεις στο γραμμενο. Ηχος, ypotitloi, EPG..

Re: Απάντηση: Vu+ Solo2 (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

+1. Ό,τι πληροφοριες εχεις οταν το βλεπεις ζωντανα,εχεις στο γραμμενο. Ηχος, ypotitloi, EPG..

Σ εμενα δεν ειναι ετσι. Βάζω αγγλικα και υποτιτλους και στο replay σε pc παιζει αλλη γλωσσα

Στον δεκτη δε σου βγαζει αλλη γλωσσα; στον υπολογιστη αν το ανοιγεις με vlc, πηγαινε στο audio tracks. πρεπει να σου βγαζει και τις αλλες γλωσσες

Κατ' αρχήν μιλούσα για τον player του δέκτη. Σε pc απλά επιλέγεις το αντίστοιχο stream από τις ρυθμίσεις του προγράμματος. Δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερο, τα audio stream είναι ενσωματωμένα στο .ts. Δύο παραδείγματα από εγγραφή του Arte HD (από τη γερμανική έκδοση στις 19,2Ε),

arte.jpg

arte2.jpg

Off-topic.. Windows 8 Soto? Νομιζα πως τα ειχαν ήδη καταργησει και είχαν παει στα 9.. :))

Εννοουσα όταν είσαι στη λίστα με τα αγαπημενα. Βγαζει περιγραφη για το τρεχον κ μονο τιτλο για το επομενο. Θα ήθελα περιγραφη κ για τα δυο, όπως κανει πχ το skin toy Vix..

περιγραφη κ για τα δυο οχι δεν κανει.