farflung
AVClub Addicted Member
Μην κολαμε σε αυτο ρε παιδια αμα θες τα βαζεις και σε τελαρα,η εταιρεια παρεχει κανονικα ακιδες αυτο θα ελειπε πενηντα χιλιαδες ηχειο,εδω δινουν στου χιλιαρικου ακιδες.
χωρις πλακα μπηκα στο σαιτ της εταιριας και ειδα φωτο οπως η παρακατω
![]()
μηπως τα καρουλια παραμενουν τελικα?
Εσύ δεν θέλεις να φανταστούμε, αλλά να τρελλαθούμε...
Καλά και άγια τα Leema αλλά μέχρι ενός σημείου..Και το λέω επειδή τα έχω ακούσει
αρκετές φορές και με διαφορετικά setup..
Αλλά δύο 3'' mid-bass δεν μπορώ να φανταστώ(εδώ κολλάει) πως απέδιδαν την "οντότητα των ντραμς" όπως γράφεις
σε σχέση με τα 8" και 10" woofer των Alexia..
Και όπως γράφεις επίσης, φόρουμ είμαστε, και οφείλουμε να είμαστε σοβαροί
γιατί μας διαβάζει κόσμος..Δεν μπορούμε να γράφουμε( και τελείως) παπάτζες.
...παράδειγμα: Γιατί και του Πάνου, του άρεσε πιο πολύ το Sophia από το Maxx2? (Κι εμένα μου άρεσε περισσότερο το Sophia στον Ορφέα, που έπαιξε με άλλο υποδεέστερο χρηματικά εξοπλισμό)
Φταίει το σύστημα πίσω από το ηχείο? Είναι θέμα ματσαρίσματος?
Φταίει ο χώρος (δηλ πριμοδοτείται το μικρό μοντέλο λόγω μικρού χώρου)?
Φταίει το μουσικό πρόγραμμα που ακούσαμε?
Προσωπικά θεωρώ ότι τέτοιες τεκμηριωμένες κουβέντες έχουν ενδιαφέρον για να βγάλουμε καμμιά άκρη κ εμείς, αλλά κ οι υπόλοιποι που διαβάζουν (όσο αυτό είναι δυνατό).
Και όλοι μπορούμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις αυτές θεωρητικά.
Το θέμα είναι να απαντήσουν όσοι έχουν κοινή εμπειρία ή να περιγράψουν τις συνθήκες της δικής τους εμπειρίας, όσοι είχαν τέτοια.
Προσπαθώ δηλαδή να εκμεταλλευτώ κοινές ακροάσεις, ώστε να συζητηθούν κοινές εμπειρίες ή να βάλω στο τραπέζι κοινες πεποιθήσεις για να τις συζητήσουμε...
Νομίζω ότι έτσι υπάρχει πραγματική αξία στην κουβέντα.
χωρις πλακα μπηκα στο σαιτ της εταιριας και ειδα φωτο οπως η παρακατω
![]()
μηπως τα καρουλια παραμενουν τελικα?
Σε μια κουβέντα λοιπον με τον Ανδρέα μας είπε ότι περα από τις ρόδες η wilson παρέχει και γρίλο για να τοποθετήσεις το ηχείο από τις ρόδες στις ακιδες αφου βρεις τη σωστή (τη δική σου) θεση.
Μου φαινεται παραλογη η ολη συζητηση για τις ροδες σε 100 κιλα ηχειο σε χωρο αντιπροσωπου.
Για τα Alexandria ναι...Παρέχει και τέσσερα γρυλάκια!
Συγνωμη ρε παιδια αλλα ειδικα αυτο το συστημα μονο σκληρο δεν λεγεται. Αν καποιος εχει ακουσει ζωντανα, πνευστα, ειδικα τρομπετα και αλτο σαξοφωνο βιολι πιανο τοτε θα καταλαβει τι ειναι σκληραδα. Ειδικα με τα πνευστα. Δυστυχως εχει περασει οτι καλο ειναι το γλυκο αυτο που στρογγυλευει το λευκο το κανει κρεμ... Ομως ενα καλο συστημα πρεπει να δειχνει την κακη ηχογραφηση να την ξεμπροστιαζει. Αν οχι τοτε ειναι αυτο που λεμε οτι και να βαλεις μια απο τα ιδια θα ακουσεις.
Αυτο ομως που ακουσα και απο εκει και μετα ειπα δεν ξανασχολουμαι ειναι ενας που ειπε " πω πω και μονο απο την εμφανιση καταλαβαινει κανεις οτι τα burmester θα ξυνουν... πολυ γυαλαδα". Απο εκει και επειτα πειτε μου πως να παρω στα σοβαρα κατι τετοιυς τυπους που γραφουν και στο φορουμ και εχουν και αποψη...
Επισης μην αναρωτηθειτε γιατι ολο και λιγοτεροι αντιπροσωποι ασχολουνται με τα φορουμ. Τετοια διαβαζουν και τρελαινονται. Εδω μεχρι και τα ροδακια σχολιαστηκαν.
Δεν ξέρω ποιός είπε κάτι τέτοιο και υπό ποιές συνθήκες. Το βέβαιο είναι ότι κανείς δεν έγραψε τέτοιο πράγμα εδώ μέσα...............................................
Αυτο ομως που ακουσα και απο εκει και μετα ειπα δεν ξανασχολουμαι ειναι ενας που ειπε " πω πω και μονο απο την εμφανιση καταλαβαινει κανεις οτι τα burmester θα ξυνουν... πολυ γυαλαδα". Απο εκει και επειτα πειτε μου πως να παρω στα σοβαρα κατι τετοιυς τυπους που γραφουν και στο φορουμ και εχουν και αποψη...
Επισης μην αναρωτηθειτε γιατι ολο και λιγοτεροι αντιπροσωποι ασχολουνται με τα φορουμ. Τετοια διαβαζουν και τρελαινονται. Εδω μεχρι και τα ροδακια σχολιαστηκαν.
Εμ και σύ!Χάθηκε ο κόσμος να παραγγείλεις ματ χρώμα;Συγνωμη ρε παιδια αλλα ειδικα αυτο το συστημα μονο σκληρο δεν λεγεται. Αν καποιος εχει ακουσει ζωντανα, πνευστα, ειδικα τρομπετα και αλτο σαξοφωνο βιολι πιανο τοτε θα καταλαβει τι ειναι σκληραδα. Ειδικα με τα πνευστα. Δυστυχως εχει περασει οτι καλο ειναι το γλυκο αυτο που στρογγυλευει το λευκο το κανει κρεμ... Ομως ενα καλο συστημα πρεπει να δειχνει την κακη ηχογραφηση να την ξεμπροστιαζει. Αν οχι τοτε ειναι αυτο που λεμε οτι και να βαλεις μια απο τα ιδια θα ακουσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.