WDTV Live gen3

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Τελικά από το μπροστά usb δεν μου παίζει δυο usb στικάκια που έχω και έχω δοκιμάσει και παίζει, μεχρι στιγμής, μόνο από ένα άλλο τρίτο usb στικάκι που έχω.

Τελικά από το μπροστά usb δεν μου παίζει δυο usb στικάκια που έχω και έχω δοκιμάσει και παίζει, μεχρι στιγμής, μόνο από ένα άλλο τρίτο usb στικάκι που έχω.

βρε greek ασε τα στικακια και απολαυσε το μηχανακι

.

Eπειδη τα στικακια ειναι μερικες φορες παραξενα, εγω θα εκρινα τις usb θυρες απο το αν σου βλεπει κανονικα 2.5ρηδες εξωτερικους δισκους.

βρε greek ασε τα στικακια και απολαυσε το μηχανακι

.
Φίλε μου δε χρησιμοποιώ το δίκτυο ,το gen3 το έχω στο υπνοδωμάτιο όπου το συνδέω με σκληρό δίσκο και έχω και ένα στικάκι για να μεταφέρω κάτι που έχω κατεβάσει πρόσφατα και δεν έχω στους δίσκους.
Αν ή μια θύρα usb έχει πρόβλημα ,πες μου πως θα το απολαύσω το μηχανάκι .

Eπειδη τα στικακια ειναι μερικες φορες παραξενα, εγω θα εκρινα τις usb θυρες απο το αν σου βλεπει κανονικα 2.5ρηδες εξωτερικους δισκους.
Δεν έχω 2.5ρηδες εξωτερικους δισκους .

Εγώ έχω ανάποδη εμπειρία.... τα στικάκια είναι τα "εύκολα", ενώ οι δίσκοι οι "δύσκολοι"... αυτό λόγο του ότι οι δίσκοι έχουν μεγαλύτερες ανάγκες από ρεύματα, έχουν περισσότερα κυκλώματα (μετατροπείς π.χ. από sata σε usb2), και συνήθως και από διαφορετικούς κατασκευαστές, και πάει λέγοντας...

καινουργιο μηχανακι και εγω επειτα απο αλλαγη με το παλιο Live Που χαλασε, για να δουμε τι λεει αν και με την πρωτη ματια φαινεται καλυτερο

καινουργιο μηχανακι και εγω επειτα απο αλλαγη με το παλιο Live Που χαλασε, για να δουμε τι λεει αν και με την πρωτη ματια φαινεται καλυτερο

Αυτο μας ελειπε να μην ειναι.Στα χαρτια ειναι σιγουρα καλυτερο.Εχει καλυτερο gui και ειναι και πιο γρηγορο...

Είναι σαφώς καλύτερο από το προηγούμενο LIVE.

Re: WDTV LIVE gen3

Παιδες σιγουρα θα εχει αναφερθει στην συζητηση, πειτε μου ομως παλι... ο ηχος εκτος της οπτικης σε ενισχυτη μεταφερεται και απο HDMI στην TV απ'ευθειας; Ευχαριστω.

Το ψάχνω κι εγώ το συγκεκριμμένο μηχανάκι εδώ και μερικές μέρες αλλά οι εδώ τιμές είναι απογοήτευση.

Το open247.gr το έχει και πάλι διαθέσιμο στα 101 ευρώ + 9 ευρώ μεταφορικά για Αθήνα.
http://www.open247.gr/eshop/products/WESTERN-DIGITAL-%CE%A8%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-multimedia-player-WD-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html
Είναι κάτι καλύτερο από τα 119+ των εγχώριων καταστημάτων.
Ξέρετε τι παίζει από εγγύηση αν το πάρει κανείς από Κύπρο?

Το amazon.com βέβαια το έχει πάει στα 89 δολάρια... βλέπεις αυτή την τιμή, βλέπεις και τα 139 του Πλαισίου...

Μόλις το παρέλαβα από open247.gr, ακόμη δεν το έχω βγάλει από το κουτί του.
Είναι το πρώτο μου media player, συνεπώς δεν έχω καθόλου εμπειρία πάνω στο θέμα. Η τιμή του ..... 101,97 + 9 τα μεταφορικά με Γενική Ταχυδρομική.

Απο το Αγγλικό Amazon με δωρεάν έξοδα αποστολής βγαίνει στα 102 ευρώ.
Κρίμα πάντως που δεν μπορούμε να το πάρουμε απο Αμέρικα λόγο pal ntcs.....

Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά του, έχω δύο ερωτήσεις :
1. Από τους κατόχους, το έχει κανένας συνδεδεμένο με 3D τηλεόραση απευθείας με HDMI, και αν ναι, του δημιουργεί κανένα πρόβλημα συγχρονισμού ήχου εικόνας;
Το ρωτώ, γιατί σε άλλα mp, όπως πολλοί θα γνωρίζετε, υπάρχει τέτοιο θέμα συμβατότητας. Επίσης όποιος απαντήση ας βάλει και το μοντέλο τηλεόρασης.
2. Θα ήθελα να ξέρω με βεβαιότητα αν παιζει iso video αρχεία.
Δε ξέρω αν τα παραπάνω ερωτήματα έχουν απαντηθεί κάπου πιο πριν, και λυπάμαι αν τελικά τα επαναλαμβάνω, αλλά από όσο διάβασα, δε τα είδα.
Ευχαριστώ.

παιδια εχω δυο ερωτησεις

1- οταν το κλεινω δεν κλεινει ο εξωτερικος σκληρος .χρειαζεται να ρυθμισω κατι ? στο προηγουμενο live εσβηνε μονος του τωρα :hmmmm:

2- ποια κωδικοποιηση βαζεται για τους υποτιτλους ? iso η' windows-1253 ?

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

παιδια εχω δυο ερωτησεις

1- οταν το κλεινω δεν κλεινει ο εξωτερικος σκληρος .χρειαζεται να ρυθμισω κατι ? στο προηγουμενο live εσβηνε μονος του τωρα :hmmmm:

2- ποια κωδικοποιηση βαζεται για τους υποτιτλους ? iso η' windows-1253 ?
Πατα παρατεταμενα το κουμπι παουερ απο το κοντροl για 5 δευτερα!!εμενα ετσι εκλεινε το μηχανημα στον hub που ειχα!!!.
Στην κωδικοποιηση θα επιλεξεις την επιλογη greek windows 1253.

Τον πηρα και εγω χτες και εχω ενα προβλημα.
Τον εχω συνδεσει με εξωετρικο USB (750GB western digital se FAT32, μηπως για αυτο εχω το προβλημα) και ενω βλεπει ολα τα αρχεια και folders, οταν θελω να παιξω καπιο μου λεει οτι file not supported , τι να κανω?:)
Εβαλα το μηνημα κατα λαθος στο thread για το gen2 ,αλλα το βαζω και εδω

Τον πηρα και εγω χτες και εχω ενα προβλημα.
Τον εχω συνδεσει με εξωετρικο USB (750GB western digital se FAT32, μηπως για αυτο εχω το προβλημα) και ενω βλεπει ολα τα αρχεια και folders, οταν θελω να παιξω καπιο μου λεει οτι file not supported , τι να κανω?:)
Εβαλα το μηνημα κατα λαθος στο thread για το gen2 ,αλλα το βαζω και εδω

Δοκιμασε να περασεις ενα αρχειο βιντεου!!σε ntfs μορφη!!!και δες αν στο κανει ξανα.

παντως στις προσδιαγραφες λεει οτι παιζει και φατ32, και δεν εχω περασει και το καινουριο firmware,θα τα δοκιμασω το βραδυ και θα δουμε